umrli radnik
Početnik
- Poruka
- 4
Prijatelju ideš li ti,i ja sam dobio ugovor i idem 1 marta,pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obicno svi dizu na intesi jer je najpovoljnija provizija a na sber bankomatu nemas provizije al je manji kurs rublje pa kad obracunas dodje ti na isto u te dve bankePozdrav svima. Ako moze jedan mali savet od iskusnih clanova ovog foruma. Pitanje je sledece, sa bankomata cije banke je najbezbolnije podizati pare sa Ruske SBER kartice?
Obicno svi dizu na intesi jer je najpovoljnija provizija a na sber bankomatu nemas provizije al je manji kurs rublje pa kad obracunas dodje ti na isto u te dve banke
dobro vece. nosim jednu uznemirujucu vest...
https://www.superstation95.com/index.php/world/3255
http://vg-news.ru/n/126676
Sta mislis kako je nama, ciji su muzevi i sibiru, kad smo procitali to tvoje.. Uznemirujuca vest, sto se ne vratis u svoju ukrajinu, tamo mozda nema takve vesti
sandrice imas li ti informaciju kad ce januarska plataBila uplata za decembar
neznam stvarnosandrice imas li ti informaciju kad ce januarska plata
hvalaneznam stvarno
sad sam cula da ce poceti od sutra da uplacuju a ko ce sve dobiti sutra neznam
sad sam cula da ce poceti od sutra da uplacuju a ko ce sve dobiti sutra neznam
Bas tako dame neopterecujte se sta ce KO DA pise pogotovo po forumimaJavi nam ako bude... Sad ce neki da se bune da samo o plati pricamo al boli nas uvopozdraav
E bas takoBas tako dame neopterecujte se sta ce KO DA pise pogotovo po forumima
sandrice IMA li kakvih novostisad sam cula da ce poceti od sutra da uplacuju a ko ce sve dobiti sutra neznam
u pola pet danas sam isla i nista nije bilosandrice IMA li kakvih novosti
pa jel su poceli sa uplatama znas liu pola pet danas sam isla i nista nije bilo
pa jel su poceli sa uplatama znas li[/QUOTEnisu nazalost]
A znas li mozda kad ce IMA li neka informacijapa jel su poceli sa uplatama znas li[/QUOTEnisu nazalost]
Neznam jos nista tacno a sledece nedelje ce sigurno biti :-) juce su dobili uplatu velestroy moskvaA znas li mozda kad ce IMA li neka informacija