predrag10
Početnik
- Poruka
- 14
Каква је фирма МИЧКО ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to druga polovina decembra kod nas na Bracku Niko nije dobio jel to u pitanju SabetaBila uplata za decembar
Pola decembra za sabettu
Dobar dan dobi ljudi.
Ja sam ozenjen i zivim u Moskvi. Sve u svemu takodje sam zainteresovan za posao negde gde ce moja znanja biti upotrebljna.
Zivim u Moski vec 2 godine i imam RVP sa dozvolom rada.
Po struci sam inzenjer tehnicar i sa 2 zavrsene godine vise skole gradjevinske u Beogradu. Upisao sam MGUTU univerzitet u Rusiji i zavrsavam 2 godinu.
Bavim se administrativnim tehnickim poslom i takodje predajem matematiku nauku i fiziku na engeskom jeziku.
Moj CV moze da se nadje na hh.ru pod Любичич Борис Доминикович ili prosto Любичич Борис.
Пишите о вашим искуствима с веле како год .
Suprug mi je pozvan na obuku u Tank Mont - Stari Banovci...
U pitanju je "inner shield" postupak, odnosno obuka se vrsi za taj metod zavarivanja.
Bila bih zahvalna svim osobama koje imaju iskustva sa ovom firmom da podele neki savet i misljenje o ovom preduzecu.
U firmi sekretarica nije bila raspolozena da daje previse informacija. Konkretno me zanima(kao i svaku zenu) visina mesecne zarade,
gde obicno salju radnike, na koliko se potpisuje ugovor i sve ostalo cega se budete setili.
Unapred zahvalna.
Pozdrav
Што се тиче танк монта Смештај добар . Тамо где смо били смештени ми из веле како год они су рекли : или други смештај или враћамо се за Београд . Плата преко 2500 $ итд...
Plata se prima na rusku sber u rubljama i isplacen je drugi deo decembra (P.S: i da ti objasnjavam,neces razumeti ,na tvoju zalost ... )
Plata se prima na rusku sber u rubljama i isplacen je drugi deo decembra (P.S: i da ti objasnjavam,neces razumeti ,na tvoju zalost ... )
Neznam da li znas da na aerodromima u moskvi murija non stop zaustavlja strance i pregleda im vize,prebivalista traze dlaku u jajetu uvek nekom nesto hvali ako uspes da se nagodis snjima je dobro platis im ...al ako ne necesproci dobro...Da li uopste znas nekog ko je isao preko te firme nemoj da ostanes bez pasosa i para,bolje proveri ako sumnjas bolje ostani kuci i cekaj nesto sigurnoSvaka informacija je dobrodosla.Polazak je 15.02.2017.