solari
Primećen član
- Poruka
- 575
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima, nov sam ovde. Potreban mi je odgovor na neka pitanja jer prvi put idem za rusiju pa ako je neko u mogucnosti bio bih mu zahvalan.
Mene zanima da li ima razlike kada ides preko velestroja bg i velestroja rusija? Citam ovde da bas ne hvale ovaj beogradski velestroj.
Ja sam konkretno predao dokumenta u velestroj rusija polovinom decembra i receno mi je da cu putovati u januaru. Dok se sredi papirologija, dok prodju praznici i td.
Vidim da se spominje smanjenje satnica, da neki bas nisu zadovoljni, ali da je to bilo vezano za velestroj bg, pa me zanimaju iskustva ljudi koji su isli preko velestroj rusija.
Ja konkretno tamo idem kao elektronicar. Receno mi je da cu ici na nps1. Hvala
Da li neko zna firmu kojoj su potrebni monteri dalekovoda u Rusiji?
i kakvo sranje od 9 januara nam uvode ponovo vize
da trebaju moleri naravno samo prvo procitaj sta sam sve pisao na forumu da nebude posle ti si prevarant situacija je takva kakva je a dali ce biti bolja neznam ali cu se zalagati sigurno jer je stvarno malo 1300$
HRISTOS SE RODI Pogledajte prilog 317351
Pa mora se i uzivati nisam ode dosao samo da gledam gradiliste 24h mora se malo i izaci i videti sveta. Umoran ili ne ako legnem nevide nista osim zidova gradilista. Veselo je bilo sa prijateljima iz sobe smo docekali i Novu Godinu i Bozic tako da smo koliko toliko uzivali.Vaistinu se rodi kolega,fino,fino vidim ja da ti uzivas tamo....![]()