Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
Hvala svima na pomoci, spakovan sam i polecem veceras na nps2, videcemo sta me ceka. Pozdrav svima, javljacu se sa informacijama ako koga bude zanimalo stanje na nps2.
Toliko.
Toliko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala svima na pomoci, spakovan sam i polecem veceras na nps2, videcemo sta me ceka. Pozdrav svima, javljacu se sa informacijama ako koga bude zanimalo stanje na nps2.
Toliko.
poz... drugari, polecem danas u 17h za Kuyumbu pa ce da vidimo kako je i sta je. Sve je to zivot nas umetnika, kako je tek naivcima...![]()
![]()
Toliko.
Toliko.
poz... drugari, polecem danas u 17h za Kuyumbu pa ce da vidimo kako je i sta je. Sve je to zivot nas umetnika, kako je tek naivcima...![]()
![]()
Toliko.
![]()
U gradu sam radim za firmu Monolit-holding kao direktor za zavrsne radove, imamo cetri velika stambeno-poslovna projekta.Gradilista su bukvalno kao mikro rejoni sa po 15 objekata,i rade se projekti za unervizijadu 2019 g i 70% od dogovorenog projekta radi moja firma.ima posla dosta.
Kao prvo srecna ti nova 2014i Bozic.
Imam 25 god. i moler sam, obzirom da taj posao radim 5 godina i da poznajem materijale i tehniku rada, mogu za sebe da kazem da sam majstor.
Posto ovde ima sve manje posla, ili ga cesce nema, odlucio sam se za rad van Srbije. Reci mi da li su tvojoj firmi porebni moleri ali obzirom da se ne libim rada u obzir bi dosao i posao pomocnog radnika.
Тип субјекта Матични број Пословно име Статус Детаљније
1.Друштво са ограниченом одговорношћу 07801645 PREDUZEĆE ZA IZDAVAŠTVO TRGOVINU I USLUGE MONOLIT 21 DOO BEOGRAD, PALMIRA TOLJATIJA 9 - U LIKVIDACIJI Привредно друштво обрисано из регистра детаљније
2.Друштво са ограниченом одговорношћу 07775270 PREDUZEĆE ZA USLUGE U OBLASTI SPORTA MONOLITH DOO BEOGRAD (GRAD) Активно привредно друштво детаљније
3.Друштво са ограниченом одговорношћу 07533985 PRIVREDO DRUŠTVO ZA IZGRADNJU, PROJEKTOVANJE I INŽENJERING MONOLIT DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC) Активно привредно друштво детаљније
4.Друштво са ограниченом одговорношћу 08242640 MONOLIT GRADNJA DOO ZA GRADJEVINARSTVO I GRADJEVINSKO-ZANATSKE RADOVE, SUBOTICA Активно привредно друштво детаљније
5.Друштво са ограниченом одговорношћу 17262718 PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE MONOLIT DОO PARAĆIN Активно привредно друштво детаљније
6.Представништво страног правног лица 00003488 PREDSTAVNIŠTVO MONOLIT DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD, PROLETERSKIH SOLIDARNOSTI 21 D Привредно друштво обрисано из регистра детаљније
7.Друштво са ограниченом одговорношћу 20293047 DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE MONOLIT-PROMO DOO BEOGRAD Активно привредно друштво детаљније
8.Друштво са ограниченом одговорношћу 20484284 DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU MONOLIT REZERV, SURČIN Активно привредно друштво детаљније
9.Друштво са ограниченом одговорношћу 20541466 HD FILM-MONOLITH STYLE DOO ZRENJANIN Активно привредно друштво детаљније
10.Друштво са ограниченом одговорношћу 20678763 MONOLIT-MSI DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD) Активно привредно друштво детаљније
11.Друштво са ограниченом одговорношћу 20716258 PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I USLUGE MONOLITH INNOVATION GROUP DOO NIŠ Активно привредно друштво детаљније
12.Друштво са ограниченом одговорношћу 20865776 PPK Monolit DOO BEOGRAD-ZVEZDARA Активно привредно друштво детаљније
Pitanje za Mikija111.....koja od ovih firmi je ta u kojoj radiš?
evo i protokola moje firme
Kao prvo srecna ti nova 2014i Bozic.
Imam 25 god. i moler sam, obzirom da taj posao radim 5 godina i da poznajem materijale i tehniku rada, mogu za sebe da kazem da sam majstor.
Posto ovde ima sve manje posla, ili ga cesce nema, odlucio sam se za rad van Srbije. Reci mi da li su tvojoj firmi porebni moleri ali obzirom da se ne libim rada u obzir bi dosao i posao pomocnog radnika.
evo i protokola moje firme
Aha, nisam razumela da se radi o stranoj firmi, jer nisi napisao. Dakle, sedište je u Rusiji.
Ova?
http://translate.google.rs/translate?hl=en&sl=ru&tl=sr&u=http://www.monolit-holding.ru/
haha još kad bih umela da pročitamali već će neko ko zna ruski prevesti
I gde si ti sada? U Srbiji?