Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
poz... drugari, polecem danas u 17h za Kuyumbu pa ce da vidimo kako je i sta je. Sve je to zivot nas umetnika, kako je tek naivcima... :) z:poz:

Sretan put i sve najboljez:poz:

- - - - - - - - - -

Hvala svima na pomoci, spakovan sam i polecem veceras na nps2, videcemo sta me ceka. Pozdrav svima, javljacu se sa informacijama ako koga bude zanimalo stanje na nps2.
Toliko.

Sretan put i sve najboljez:poz:

Hvala svima na pomoci, spakovan sam i polecem veceras na nps2, videcemo sta me ceka. Pozdrav svima, javljacu se sa informacijama ako koga bude zanimalo stanje na nps2.
Toliko.

Srecan put neka te zdravlje i sreca prati kolega...z:poz:

poz... drugari, polecem danas u 17h za Kuyumbu pa ce da vidimo kako je i sta je. Sve je to zivot nas umetnika, kako je tek naivcima... :) z:poz:

I tebi kolega srecan put da te sljuzi zdravlje i prati sreca...z:poz:

danas sam se bas nasmejao,pita me drugar posto zna da sam radio u rusiji dali znam kako se ide tamo ,posto njegov brat rodjeni nikako da ode ceka vec 4 meseca predao kaze u beograd u zemunu .odmah sam znao da je velestroj cim mi je rekao da ceka dugo i da je zemun.kaze kad god zove skinu ga za 5 sekunde receno vam da cekate.pa me pita kako da uzme pasos i papire nazad .sve u svemu izgleda da se oni nisu jos promenili ista prica uvek ,ja sam mislio da to sada bolje funkcionise ono i dalje zavlace ljude ,strasno

Pozdrav svima, nov sam ovde. Potreban mi je odgovor na neka pitanja jer prvi put idem za rusiju pa ako je neko u mogucnosti bio bih mu zahvalan.
Mene zanima da li ima razlike kada ides preko velestroja bg i velestroja rusija? Citam ovde da bas ne hvale ovaj beogradski velestroj.
Ja sam konkretno predao dokumenta u velestroj rusija polovinom decembra i receno mi je da cu putovati u januaru. Dok se sredi papirologija, dok prodju praznici i td.
Vidim da se spominje smanjenje satnica, da neki bas nisu zadovoljni, ali da je to bilo vezano za velestroj bg, pa me zanimaju iskustva ljudi koji su isli preko velestroj rusija.
Ja konkretno tamo idem kao elektronicar. Receno mi je da cu ici na nps1. Hvala

U gradu sam radim za firmu Monolit-holding kao direktor za zavrsne radove, imamo cetri velika stambeno-poslovna projekta.Gradilista su bukvalno kao mikro rejoni sa po 15 objekata,i rade se projekti za unervizijadu 2019 g i 70% od dogovorenog projekta radi moja firma.ima posla dosta.

Kao prvo srecna ti nova 2014 :zjelka2: i Bozic.

Imam 25 god. i moler sam, obzirom da taj posao radim 5 godina i da poznajem materijale i tehniku rada, mogu za sebe da kazem da sam majstor.
Posto ovde ima sve manje posla, ili ga cesce nema, odlucio sam se za rad van Srbije. Reci mi da li su tvojoj firmi porebni moleri ali obzirom da se ne libim rada u obzir bi dosao i posao pomocnog radnika.

Тип субјекта Матични број Пословно име Статус Детаљније

1.Друштво са ограниченом одговорношћу 07801645 PREDUZEĆE ZA IZDAVAŠTVO TRGOVINU I USLUGE MONOLIT 21 DOO BEOGRAD, PALMIRA TOLJATIJA 9 - U LIKVIDACIJI Привредно друштво обрисано из регистра детаљније

2.Друштво са ограниченом одговорношћу 07775270 PREDUZEĆE ZA USLUGE U OBLASTI SPORTA MONOLITH DOO BEOGRAD (GRAD) Активно привредно друштво детаљније

3.Друштво са ограниченом одговорношћу 07533985 PRIVREDO DRUŠTVO ZA IZGRADNJU, PROJEKTOVANJE I INŽENJERING MONOLIT DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC) Активно привредно друштво детаљније

4.Друштво са ограниченом одговорношћу 08242640 MONOLIT GRADNJA DOO ZA GRADJEVINARSTVO I GRADJEVINSKO-ZANATSKE RADOVE, SUBOTICA Активно привредно друштво детаљније

5.Друштво са ограниченом одговорношћу 17262718 PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE MONOLIT DОO PARAĆIN Активно привредно друштво детаљније

6.Представништво страног правног лица 00003488 PREDSTAVNIŠTVO MONOLIT DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD, PROLETERSKIH SOLIDARNOSTI 21 D Привредно друштво обрисано из регистра детаљније

7.Друштво са ограниченом одговорношћу 20293047 DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE MONOLIT-PROMO DOO BEOGRAD Активно привредно друштво детаљније

8.Друштво са ограниченом одговорношћу 20484284 DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU MONOLIT REZERV, SURČIN Активно привредно друштво детаљније

9.Друштво са ограниченом одговорношћу 20541466 HD FILM-MONOLITH STYLE DOO ZRENJANIN Активно привредно друштво детаљније

10.Друштво са ограниченом одговорношћу 20678763 MONOLIT-MSI DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD) Активно привредно друштво детаљније

11.Друштво са ограниченом одговорношћу 20716258 PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I USLUGE MONOLITH INNOVATION GROUP DOO NIŠ Активно привредно друштво детаљније

12.Друштво са ограниченом одговорношћу 20865776 PPK Monolit DOO BEOGRAD-ZVEZDARA Активно привредно друштво детаљније

Pitanje za Mikija111.....koja od ovih firmi je ta u kojoj radiš?

Poslednja izmena:

Imam 25 god. i moler sam, obzirom da taj posao radim 5 godina i da poznajem materijale i tehniku rada, mogu za sebe da kazem da sam majstor.
Posto ovde ima sve manje posla, ili ga cesce nema, odlucio sam se za rad van Srbije. Reci mi da li su tvojoj firmi porebni moleri ali obzirom da se ne libim rada u obzir bi dosao i posao pomocnog radnika.

da trebaju moleri naravno samo prvo procitaj sta sam sve pisao na forumu da nebude posle ti si prevarant situacija je takva kakva je a dali ce biti bolja neznam ali cu se zalagati sigurno jer je stvarno malo 1300$

Тип субјекта Матични број Пословно име Статус Детаљније

1.Друштво са ограниченом одговорношћу 07801645 PREDUZEĆE ZA IZDAVAŠTVO TRGOVINU I USLUGE MONOLIT 21 DOO BEOGRAD, PALMIRA TOLJATIJA 9 - U LIKVIDACIJI Привредно друштво обрисано из регистра детаљније

2.Друштво са ограниченом одговорношћу 07775270 PREDUZEĆE ZA USLUGE U OBLASTI SPORTA MONOLITH DOO BEOGRAD (GRAD) Активно привредно друштво детаљније

3.Друштво са ограниченом одговорношћу 07533985 PRIVREDO DRUŠTVO ZA IZGRADNJU, PROJEKTOVANJE I INŽENJERING MONOLIT DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC) Активно привредно друштво детаљније

4.Друштво са ограниченом одговорношћу 08242640 MONOLIT GRADNJA DOO ZA GRADJEVINARSTVO I GRADJEVINSKO-ZANATSKE RADOVE, SUBOTICA Активно привредно друштво детаљније

5.Друштво са ограниченом одговорношћу 17262718 PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE MONOLIT DОO PARAĆIN Активно привредно друштво детаљније

6.Представништво страног правног лица 00003488 PREDSTAVNIŠTVO MONOLIT DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD, PROLETERSKIH SOLIDARNOSTI 21 D Привредно друштво обрисано из регистра детаљније

7.Друштво са ограниченом одговорношћу 20293047 DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE MONOLIT-PROMO DOO BEOGRAD Активно привредно друштво детаљније

8.Друштво са ограниченом одговорношћу 20484284 DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU MONOLIT REZERV, SURČIN Активно привредно друштво детаљније

9.Друштво са ограниченом одговорношћу 20541466 HD FILM-MONOLITH STYLE DOO ZRENJANIN Активно привредно друштво детаљније

10.Друштво са ограниченом одговорношћу 20678763 MONOLIT-MSI DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD) Активно привредно друштво детаљније

11.Друштво са ограниченом одговорношћу 20716258 PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I USLUGE MONOLITH INNOVATION GROUP DOO NIŠ Активно привредно друштво детаљније

12.Друштво са ограниченом одговорношћу 20865776 PPK Monolit DOO BEOGRAD-ZVEZDARA Активно привредно друштво детаљније

Pitanje za Mikija111.....koja od ovih firmi je ta u kojoj radiš?

Nijedna, firma za koju radim nema veze sa nijednom firmom iz Srbije i naziva se Monolit holding Krasnojarsk to je holding kompanija koja se sastoji od Monolit prom stroja ,Monolit investa i Monolit stroj.i jedini srbi u toj firmi smo ja i Milutin, ja kao direktor za zavrsne radove a on se bavi kost menadzmentom .

Poslednja izmena:
evo i protokola moje firme

ОБЩЕСТВО С ОГРАНИЧЕННОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ «МОНОЛИТХОЛДИНГ»

Протокол совещания
29.12.2013г. 16-00
Объект: II мкрн. жилого района «Покровский»

Участники совещания Должность Организация
Золотарев Б.Н. Управляющий директор ООО «Монолитстрой»
Митрович М.Л. Директор технадзора ООО «Монолитстрой» ООО «Монолитстрой»
Сурнин В.Н. Зам.руководителя группы технадзора ООО ФСК «Монолитинвест»
Шакиров Е.В
Начальник строительства ООО «Монолитстрой»
Сулейманов Р.Р. Производитель работ ООО «Монолитстрой»
Бенца В.В. Заместитель директора ООО «Сириус

Кузнецов А.А. Директор ООО «СтройМастер»
Юсупов А.М. Директор ООО СК «Абсолют»
Головицкий С.Н. Директор ООО
«ПСК «Контур»
Руденко А.Б. Мастер ООО «СЛМ-Монтаж»
Погорелый Е.А. Директор ООО «ЕнисейСтройИнвест»
Алисултанов Н.Н. Директор ООО «Альянс»
Магамедов Р.С. Директор ООО «МСК»
Домбровский С.А. Исполнительный директор ООО «ДСК-2010»
Мамедов А.Г. Заместитель директора ООО «РеалСтрой»
Зиневич С.Н. Производитель работ ООО
«СибИнформ»
Сенченко А.П. Старший производитель работ УМ-17 ОАО «Строймеханизация»
Голимов Т.Г. Директор ООО «Интер Групп»

Рассылка протокола:
Участникам
cовещания, а так же:
Абасову Р.М./
Председателю
прав
ения ООО «МОНОЛИТХОЛДИНГ»

№ п/п Целевые задачи Срок исполнения Ответственный исполнитель
1 - Организовать дежурство на объекте в праздничные дни.
- Принять заявление начальника строительства, что для работы в праздничные дни необходимо предоставить от субподрядных организаций графики работы в праздничные дни с указанием ответственного лица. В противном случае представители субподрядных организаций на объект допускаться не будут. Ж/д №1 в период с 30.12.13. с 12.00 по 4.12.13. будет закрыт, работы производиться не будут. Первый рабочий день – 4.01.14.
- Организовать дежурство сантехников и электриков в праздничные дни на объекте Покровский ж/д №1. 30.12.13.

30.12.13. МС

МС, МТС
2 Устранить замечания, недоделки, подготовить дом к сдаче инвесторам. 15.01.14. Субподрядные организации
3 Выгородить ж/д №1 для обеспечения заселения дома. 15.01.14. МС

Протокол подготовила:
специалист по документообороту ООО «Монолитстрой»
Семенова Е.В.
Тел.: 8 963 184 33 43

Следующие совещание состоится 13.01.14. в 16.00 на объекте «II мкрн. жилого района «Покровский» в штабном вагоне ООО «Монолитстрой.

1. Если в данном протоколе записаны какие-либо утверждения, с которыми присутствовавшие стороны не согласны, то в течение 24 часов с момента получения данного протокола от сторон принимаются предложенные поправки. Отсутствие таковых будет рассматриваться как согласие с текстом протокола.
2. В случае неуспеваемости в срок выполнения решения, исполнитель обязан письменно уведомить и соглассовать пренос сроков исполнения.
3. Информация, содержащаяся в настоящем документе, является конфиденциальной.

Подписи:
Подготовлено Утверждено
Решение решение
Семенова Е.В. Шакиров Е.В.

Da li trazite ulaznu probu, koje vrste zavarivaca su vam potrebni, ugovor jel potpisujemo, jel plata na racun i da li sam prijavljen, na koliko se ide turisticki ili radni papiri, ko placa prevoz? Da li ste posrednik u zaposljavanju ili radite u ovoj firmi?

- - - - - - - - - -

evo i protokola moje firme

Da li trazite ulaznu probu, koje vrste zavarivaca su vam potrebni, ugovor jel potpisujemo, jel plata na racun i da li sam prijavljen, na koliko se ide turisticki ili radni papiri, ko placa prevoz? Da li ste posrednik u zaposljavanju ili radite u ovoj firmi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back