Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Аааааа.. он је бравар, вариоц.. нема то везе са нама.. тако ни сатнице његове мени ништа не значе..
Otisao je tamo kao bravar,medjutim zna da radi i kao farbar..pa je tamo bravar,farbar,radi na peskari kad treba i uci se da vari,a znao je i pre da "pecka" sto se tice varenja.....A inace je elektricar po struci,a u jednoj firmi je prosao obuku za bravara.....A tek sto pravi palacinke......:zcepanje::heart:

Obican mesec ti se krece negde oko 300 sati.plus minus pet.Sa prekovremenim ali ne preteranim naguras 320,330.E sad 330*6.Znaci glat,bez problema.
E pa taj rad tebra....:zcepanje: To je i meni moj dragi rekao,a kaze da dobija i neke nagradne sate i da postoji i nesto ako se bas dobro pokazes 5% na ukupnu satnicu ili zaradu vise,nisam bas sigurna kako to funkcionise,ali tako nesto mi je rekao znam samo da se radi o 5 %.... :)

E pa taj rad tebra....:zcepanje: To je i meni moj dragi rekao,a kaze da dobija i neke nagradne sate i da postoji i nesto ako se bas dobro pokazes 5% na ukupnu satnicu ili zaradu vise,nisam bas sigurna kako to funkcionise,ali tako nesto mi je rekao znam samo da se radi o 5 %.... :)

A da,tih 5% je iskljucivo zbog palacinaka.;)Raja vozdra,odo na spavanje.Valja odmoran sacekati priglasenje,javlja se u kostima da ce sutra zvati.Ili je to ili reuma.

A da,tih 5% je iskljucivo zbog palacinaka.;)Raja vozdra,odo na spavanje.Valja odmoran sacekati priglasenje,javlja se u kostima da ce sutra zvati.Ili je to ili reuma.
Pa mozda su mu Kirgistanke ustupile varjacu i sporet..nikad se ne zna.....:zcepanje: Inace od ponedeljaka vam se i moj dragi pridruzuje u cekanju priglasenja i poziva iz nama najdraze firme Velesstroja....Nocka....

Vidim da ti nikad u zivotu nisi radio...... Da jesi znao bi ti sta znaci raditi 300 sati mesecno. Ja sam radio do 250-260 sati mesecno i to mesec-dva,nemozes na svakom poslu da izdrzis taj tempo ma da samo hodas 300 sati mesecno ima da ti noge budu ko u Schwarzeneggera bre.... 300 sati mesecno hahahahaha ma smesno bre!

Dobro jutro, pa naravno da nikog nema kad "bancite" cele noci( citaj dopisujete). Pre nekog vremena sam zamolio za informaciju koja su to gradilista nps1,2,3 i tako redom i gde se nalaze. Ako neko zna ajd* neka napise, verovatno ce mnogima pomoci informacijom

Dobro jutro, pa naravno da nikog nema kad "bancite" cele noci( citaj dopisujete). Pre nekog vremena sam zamolio za informaciju koja su to gradilista nps1,2,3 i tako redom i gde se nalaze. Ako neko zna ajd* neka napise, verovatno ce mnogima pomoci informacijom
Kako razumem, NPS 1,2,3 (aktuelna gradilista) pored Novog Urengoja ta gradilista, na severu Rusije. Jedinica najsevernie nalazi se.

Poslednja izmena:
na svakom kraku naftovoda ima svoja nps 1,2,3... Ali sada gradi se taj pored urengoja pa mislila na njega i za njega sam napisala aktuelan.
velessroy zvanicno gradi i odrzava 48 gradilista,od kojih su 12 u izgradnji stim da radi i "velke" odnosno
dalekovode koje spajaju NPS stanice i krece se ka japanu odnosno zadnja je stanica za sada
kod magadama...

Vidim da ti nikad u zivotu nisi radio...... Da jesi znao bi ti sta znaci raditi 300 sati mesecno. Ja sam radio do 250-260 sati mesecno i to mesec-dva,nemozes na svakom poslu da izdrzis taj tempo ma da samo hodas 300 sati mesecno ima da ti noge budu ko u Schwarzeneggera bre.... 300 sati mesecno hahahahaha ma smesno bre!
druze o cemu ti to,racunaj 30 radnih dana po 11h dnevno,plus prekovremeni,ljudi rade i bore se,to ce ti reci svi radnici velesstroja koji su
ovde na forumu.

Brate ti si pravo otkrovenje ovde,osecam da ce pored tebe biti zanimljivo.Nemoj molim te samo da napravis gresku i zasluziz ban.Zelim ti dug ostanak ovde i aktivno ucestvovanje.Ljiljo molim te ovog nam ne diraj.;)

- - - - - - - - - -

ljudi meni je upravo stiglo proglasenje gotova mi je viza do 2 novembra za jakutiju,
tako ako je jos nekom stigla za tu oblast neka se oglasi a ja odo polako da se pakujem,ura za velesstroy...
Matori sretno ali javi se jos koji put do polaska.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back