Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa dobro, Jeco. Otisao dragi u banju o trosku firme, sve ima placeno, pa jos i koju kinticu donese.. ni lose, ni lose
... ******, nemam vise sta da prokomentarisem...za nepoverovati... i to je cena rada na nps1, koja na krajnjem severu... a..u..
Evo mene.....:zcepanje: Moj dragi za 9 radnih dana u mesecu jun,primio 28 260 dinara....Iskreno ni on sam nije toliko ocekivao...Inace on je na NPS1....:bye:

Poslednja izmena:
Зашто толико мало?:eek: Ја сам за неких 6 и по дана добио преко 36.000 дин.
E sad pojma nemam zasto je on toliko primio....Uglavnom mi kaze da su mu za jul povecali satnicu i da vac zna i koliko ce da primi platu...Uglavnom da nesto ne valja on bi se zalio kad se cujemo....Ovako mi kaze da je tamo sve ok,sefovi su super,tempo rada nije tezak,a i na hranu se privikao.....Sad cekamo da vidimo da li ce stvarno da primi toliko za jul koliko mu je receno.....

a zar radnicima ne placaju se dani dok putuju do odredista?? Ne mogu da verujem... kako to??? Пошла я за тяжелой артиллерией:koto::mafijas:...
Ja se malo prebacila.... :D ....Moj dragi krenuo 21 juna,znaci bio je na NPS2 3 dana,onda je 24 stigao na NPS1 i krenuo da radi zvanicno 25-og juna znaci tom racunicom dolazim do 7 radnih dana.... :) ....Bagujem tako malo...udara sunce u glavu..... :D

НПС1 би требало да има најмање 5+1 долара сатницу, колико су имали на НПС2.. јер ипак знамо да је НПС1 свереније и да су услови за рад лошији од НПС2. Сад си ме довела у размишљање да ли су у Велестроју заиста смањили цену сатнице? :eek: Ако је истина неће бити добро. :huh:

НПС1 би требало да има најмање 5+1 долара сатницу, колико су имали на НПС2.. јер ипак знамо да је НПС1 свереније и да су услови за рад лошији од НПС2. Сад си ме довела у размишљање да ли су у Велестроју заиста смањили цену сатнице? :eek: Ако је истина неће бити добро. :huh:

ne brini drinjaca , to ti je prva isplata , pa onda malo povecaju ,,,ccc A i ti si bio tamo tako da te nece vracati na manju satnicu valjda . Istu ili ako te neko proceni vidi da vredis ide malo gore..

Mrzim kad dodjem ovde i udjem u izbor za najcitiraniji post meseca....:zcepanje::zcepanje::heart: Ljudi opusteno javljam vam kako je moj dragi prosao sa julskom isplatom,a rekli su mu da ima najvise radnih sati u grupi i to je negde oko 2000 $ za mesec jul...znaci videcemo da li ce se to i desiti.... :)

A da li ti je rekao da je koristio bolovanje u onih sedam ili devet dana koje si navela?Ili nesto slicno,recimo da jedan ili dva dana nije radio zbog loseg vremena?
Imao je upalu uva,ali je radio..znaci nema ni dana bolovanja....a sto se tice vremena to ne znam...mozda je to u pitanju....nisam pametna.....Ma ljudi moji nije sve tako crno,a i ja sam nekad bila plava.....:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Pojasni ovo malo molim te.To je dobio kad je isao na regularne papire preko Velestroja jel?Nije isao turisticki?I da li se njemu tarifirao i odlazak i dolazak isto.

ev da pojasnim ...imao BIZNIS vizu na 2 meseca...nije mu se placao ni odlazak ni povratak , ali jeste kada je premesten iz tjumena u istocni Balit , putovao nekim kombijem 15 sati , tj ceo dan tada mu se pisalo 8 sati ...

ev da pojasnim ...imao BIZNIS vizu na 2 meseca...nije mu se placao ni odlazak ni povratak , ali jeste kada je premesten iz tjumena u istocni Balit , putovao nekim kombijem 15 sati , tj ceo dan tada mu se pisalo 8 sati ...

E jbg.Ja se taman ponadao,postoje neke indicije da bi se mogao placati dolazak i odlazak po tarifi od sest sati po danu.Ali to su totalno neproverene informacije.U fazonu rekla kazala.ja reko to je to.Sto nas bre lozis.Znaci blagi osmeh;)

Eto zene opet vade situaciju.Upadne neki padobranac,zakuva,izlupeta se i nestane i onda se pojave zene i srede stvar. :ok:

Pa sta bi muskarci bez zena.Ja stvarno ne znam.

- - - - - - - - - -

Аааааа.. он је бравар, вариоц.. нема то везе са нама.. тако ни сатнице његове мени ништа не значе..

:hahaha:Brate bar se pravi da ti je drago zbog njegovog povecanja.Ebem te u suptilnost.:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back