Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ti si naivan ))) Il stvarno mislis da hopexovi ljudi ne prate ovaj forum? :rotf::rotf:)))) na zahtev "posao u rusiji" Gugl ga izbacuje pod br.1 ))))
neznam zasto al mi delujes poznato koda si neko iz vrha hopexa i da znate da neko takav postoji na ovom forumu mozda ne ti ali neko jeste da smiruja strasti a sto se tice neradnika oni uglavnom imaju 5-6 jer se uvlace u bulju ja sam takvih video mnogo a ima i ljude koji radom zasluzuju vise i od mene pa dobise 4$ dosta ti zavisi od brigadira koji zbog polozaja drze odvezane pertle i ako si sa njim dobar prolazis ko bog
gde hvatali? U Moskvi?
hvatani su ljudi opet i kad ih jos jednom uhvate zabrana na 5 g pa cete da zivite od junske plate narednih 5g

neznam zasto al mi delujes poznato koda si neko iz vrha hopexa i da znate da neko takav postoji na ovom forumu mozda ne ti ali neko jeste da smiruja strasti a sto se tice neradnika oni uglavnom imaju 5-6 jer se uvlace u bulju ja sam takvih video mnogo a ima i ljude koji radom zasluzuju vise i od mene pa dobise 4$ dosta ti zavisi od brigadira koji zbog polozaja drze odvezane pertle i ako si sa njim dobar prolazis ko bog

Iskreno ali stvarno.Ocekivao sam ovakav post ranije od tebe.Ja sam bato jedino iz vrha cuke ali neg obrate paznju ovi iz Velestroja,mozda im dobro dodjem na vrhu firme.;)Ima tu svega ne kazem.I nije ovo stvaranje klanova nekih na forumu vec samo iznosenje misljenja koji se razlikuju.

- - - - - - - - - -

Е да јесте, не бих ја сад чамио чекајући у Србији. :lol:

бацам пасуљ и све погодим :rotf:

Bato znas da dok udjem u vrh ti si obezbedjen.Naravno za neko pivce za uzvrat.Mene najlakse kupiti alkoholom.Da zznas za ubuduce.;)

hvatani su ljudi opet i kad ih jos jednom uhvate zabrana na 5 g pa cete da zivite od junske plate narednih 5g

Tismica je pitala ja sam odgovorila.Trenutno nije u Tjumenu nego u Ufi tako da imaćemo i julsku platu.A što se satnice tiče ono što mu je rečeno na razgovoru za posao to je ispoštovano isto tako da se prava satnica određuje na terenu.

Bozzze... izvini, ali mislim da imas problem sa ukusom .... :sad2::rotf::rotf:
Види,о укусима нећемо.... просто свако има свој... По мени су најлепше девојке овде у Татарстану... још ако су смешане.. полу руске,полу татарке... Милина ))) Мало је скренуто са теме... али... чисто да мало појединцима одагнамо црне мисли... )) Није Русија само рад... има ту и шта да се види и пипне )))

Neko bacio mamac a somovi se vataju. Ljudi,mi smo srbi,a srbi ne odustaju tako lako,to smo vise puta dokazali,mada nam se obilo o glavi ali smo uvek isli napred. Ko je resio da ide...samo napred,glavu gore i pogled pravo. Oni koji se plase,nek ostanu u pozadini,i onako ce najebati :D Nece Velestroj da placa MAJSTORA I RADNIKA samo 4 dolara,jer ce se to procuti i nece vise niko ici da radi za te pare.
4x85din.=340 din. ili 3 evra. Za istu dnevnicu,ili za nekih 5 evra sto bi se zaradilo tamo vise zasto bi neko isao?! Nema logike jer niko ne ide na duzi period pa da kazes da si obezbedjen poslom.Ne,ja licno mislim da je to samo obicna paljevina koju je neko odvalio da bi se stvorila tema za razgovor. Mada,jeste i bilo monotono do pre ove situacije. Mene sutra da pozovu ja cu ici,i uopste se ne plasim nit imigracione nit policije,nit posla tamo. I necu se slihtati nikome i necu nikoga da ljubim u dupe. Ja sam ozbiljan covek i ne volim takva glupiranja. Mada,jeste tacno da taj sto se slihta prolazi bolje.....ali samo trenutno,verujte mi. Kazem iz svog licnog iskustva,ja sam radio i za drzavu.Nisam se nikome slihtao,dao sam otkaz,pronasao sam se u gradjevini,a jedan bivsi kolega koji se slihtao ukratko posle mene je dobio otkaz,evo ga sad radi sve i svasta ali para nigde. Samo treba biti stabilan,cvrst i znati sta zelis u zivotu. Slusati svakoga ali ne raditi kako i sta vam svako kaze. Ili u prevodu....slusaj svaku budalu,ali radi kako mislis da je najbolje za tebe ;)
pozdrav,i samo smireno.

Bato znas da dok udjem u vrh ti si obezbedjen.Naravno za neko pivce za uzvrat.Mene najlakse kupiti alkoholom.Da zznas za ubuduce.;)

С обзиром да пратим из прикрајка,да опет не бих направила проблем :zper: али морам да прокоментаришем,ако је тако Декарарус93 од мене онда за почетак гајба пива :zcepanje:

:sad2:Da li postoji sansa da kao pom bravara a znam da varim,dokazacu se nadam se,da trazim Magadan ma sto dalje i u vukojebinu ako placaju 20%?
Da se borim za to a i manje ce se trositi akuci sve sve.
Ustvari nisam pozvan ni na lekarski aja mastam,ma makar mi to niko ne moze oduzeti

Ne bih ti preporucila Magadan suprug je tamo u pravu si kad kazes vukojebina .Pitala sam ga da li ce se vratiti kad mu prode viza rekao je DEBELO CU RAZMISLITI:dash:

- - - - - - - - - -

:sad2:Da li postoji sansa da kao pom bravara a znam da varim,dokazacu se nadam se,da trazim Magadan ma sto dalje i u vukojebinu ako placaju 20%?
Da se borim za to a i manje ce se trositi akuci sve sve.
Ustvari nisam pozvan ni na lekarski aja mastam,ma makar mi to niko ne moze oduzeti

Ne bih ti preporucila Magadan suprug je tamo u pravu si kad kazes vukojebina .Pitala sam ga da li ce se vratiti kad mu prode viza rekao je DEBELO CU RAZMISLITI:dash:

ajmo da ga delegiramo od naseg udruzenja na direktorsku poziciju u Velesstroju! Dacemo njemu rekomendaciju sa svima garancijama :super:
С обзиром да пратим из прикрајка,да опет не бих направила проблем :zper: али морам да прокоментаришем,ако је тако Декарарус93 од мене онда за почетак гајба пива :zcepanje:

И без овога пиво има друг Деки.:ok:

Bozzze... izvini, ali mislim da imas problem sa ukusom .... :sad2::rotf::rotf:
Хе-хе шта мислиш мајстор који је отишао на терен неколико месеци без жене, девојке да ће размишљати о укусу и бити пробирљив :lol:

552148_4456424336156_774023217_n.jpg

eh... Morfeuse, moj Morfeuse probudi se vec jednom :zper:
Види,о укусима нећемо.... просто свако има свој... По мени су најлепше девојке овде у Татарстану... још ако су смешане.. полу руске,полу татарке... Милина ))) Мало је скренуто са теме... али... чисто да мало појединцима одагнамо црне мисли... )) Није Русија само рад... има ту и шта да се види и пипне )))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back