Opet ja, to zato što se gubim tako u naletima, pa ajd da kažem šta sve imam, za slučaj da se opet izgubim.
Kažu neki da je pao moral ovde na prekookeansko-gastarbajtersko-pobeguljsko-emigrantskom forumu. Da se obavestim odmah da meni ništa nije palo (nisam još tol'ko mator)

. I dalje vozim svoje, s tim što su mi neki papiri negde tamo na čekanju. Možda se i predomislim, pa ostanem (

dobra fora).
Dragi naši, kod nas je sve po starom, neko mi je opet zakačio auto na parkingu, ali nema veze, ima još mesta na njemu gde nije udaren, a i prošle nedelje sam uspeo da izbegnem sve budale koji su me sekli na ulici, pa je neka karma da me neko stigne na parkingu kad već ne može uživo, država mi je opet maznula neke pare, ali nije da nismo navikli, komšinica sa gornjeg sprata je jutros malo kasnije počela dreku i napušavanje svog rodjenog muža, tako da bih kasnio na posao, da sam uopšte išao, ali to je dobro, jer me je probudila taman na vreme da završavam neke druge stvari...
Temperatura je u minusu, ali je sunce izašlo, vetar je razgrnuo pančevački dim, i danas se ne osećam toliko loše.... Volim da ne radim ponedeljkom, kad su svi smoreni što idu na posao posle vikenda.
Ćetr pisma piso ja u ameriku, ništa.
Zna li neko može li stvarno da se ide brodom do Australije, nikad nisam bio na krstarenju, pa rekoh to bi mi bila prilika da spojim lepo i korisno.

Koliko reči čovek napisa, a ništa nije rekao!