Posao u Australiji

Hej Tree,pa ti bar imaš ´´neki krš´´ a šta mi tek da kažemo,mi smo još uvek đaci pešaci:rotf:
Pa da to se ja i hvalim, da imam krš, da mi zavide ovi što nemaju :mrgreen:.
izgleda da ove zime necu imati problema ni sa struganjem leda ni sa palenjem, prodao sam svoj viekol.. sve za cilj, sve za san.. :cool:

Ja moj čuvam za kraj. Taman za aerodromske takse :klap:. Ovde treba da se napravi par domaćih smajlija, jedan što trlja levi dlan, jedan što trlja desni, po onom narodnom "svrbi me dlan, daću/dobiću neke pare".

Nego šta sam hteo da pitam... Dajte mi one sajtove da tražim posao, sad sam se setio da sam hteo da nadjem poslodavca da mi tamo doda poene, da ne sedim džaba dok čekam.
Pošto mene niko ne čeka tamo, ne znam ni gde bih išao, pa bi mogli da mi pomognete nekako da i to odlučim u medjuvremenu.

Poslednja izmena:
Pa da to se ja i hvalim, da imam krš, da mi zavide ovi što nemaju :mrgreen:.

Ja moj čuvam za kraj. Taman za aerodromske takse :klap:. Ovde treba da se napravi par domaćih smajlija, jedan što trlja levi dlan, jedan što trlja desni, po onom narodnom "svrbi me dlan, daću/dobiću neke pare".

Pa ti ćeš Tree imati bar šta da prodaš, a mi ćemo izgleda da rasprodamo ove naše polovne babe i dede:hahaha:

Ja preziveh zimu u Astraliji. Sta da vam kazem. Udjes upalis odes....
Nema struganja leda snega i verglanja do besomucnosti i nazad:hahaha:

Ma OK je to nego,kakva je situacija za POLAGANJE vožnje ! Pošto da izvinete ljudi ima NAS koji nismo ni ovde tu vožnju polagali:rumenko: Pa rek´o čisto da se malo raspitam i o tome (da mi pametno prođe vreme). Vi´š ti to mi nećemo da imamo problem sa tim Levim Menjačima,retrovizorima,itd (mada nikad se nezna):whistling:

Opet ja, to zato što se gubim tako u naletima, pa ajd da kažem šta sve imam, za slučaj da se opet izgubim.
Kažu neki da je pao moral ovde na prekookeansko-gastarbajtersko-pobeguljsko-emigrantskom forumu. Da se obavestim odmah da meni ništa nije palo (nisam još tol'ko mator):super:. I dalje vozim svoje, s tim što su mi neki papiri negde tamo na čekanju. Možda se i predomislim, pa ostanem (:hahaha:dobra fora).
Dragi naši, kod nas je sve po starom, neko mi je opet zakačio auto na parkingu, ali nema veze, ima još mesta na njemu gde nije udaren, a i prošle nedelje sam uspeo da izbegnem sve budale koji su me sekli na ulici, pa je neka karma da me neko stigne na parkingu kad već ne može uživo, država mi je opet maznula neke pare, ali nije da nismo navikli, komšinica sa gornjeg sprata je jutros malo kasnije počela dreku i napušavanje svog rodjenog muža, tako da bih kasnio na posao, da sam uopšte išao, ali to je dobro, jer me je probudila taman na vreme da završavam neke druge stvari...
Temperatura je u minusu, ali je sunce izašlo, vetar je razgrnuo pančevački dim, i danas se ne osećam toliko loše.... Volim da ne radim ponedeljkom, kad su svi smoreni što idu na posao posle vikenda.
Ćetr pisma piso ja u ameriku, ništa.
Zna li neko može li stvarno da se ide brodom do Australije, nikad nisam bio na krstarenju, pa rekoh to bi mi bila prilika da spojim lepo i korisno.
:klap::klap::klap::klap::klap:
Koliko reči čovek napisa, a ništa nije rekao!

Evo ti Tree :

www.seek.com.au
www.careeone.com.au
www.mycareer.com.au
www.jobs.ozfreeonline.com
www.bestjobsau.com

www.international-job-search.com/international-employment-search-australia_market_report.htm

www.search4jobs.com.au/job/search

Eto valjda sam ubola di treba,verujem da si radan i vredan a i da razbijemo malo monotoniju,a :super: Just go for it:klap:
Možda i ja bre budem nekome od koristi,ha,ha,ha !!!

vezano za ovo, i molbu od Tree, za dodatne poene u aplikaciji svi ovi poslodavci na ovom sajtovoma trze sledece:
"Only people with the right to work in Australia may apply for this position." :thumbdown:

tako da nikako nisam mogao naci ponudu za posao a da ujedno nisam vec tamo, a onda su izgleda vec sva vrata otvorena jel ponuda za posao ima bukvalno koliko hoces, mogao bi nedeljno da menjas poslodavca :D ako ti se prohte.
Izgleda je ustvari naci ponudu za posao za nas koji smo jos ovde mnogo zaheban zahvat :sad2:

vezano za ovo, i molbu od Tree, za dodatne poene u aplikaciji svi ovi poslodavci na ovom sajtovoma trze sledece:
"Only people with the right to work in Australia may apply for this position." :thumbdown:

tako da nikako nisam mogao naci ponudu za posao a da ujedno nisam vec tamo, a onda su izgleda vec sva vrata otvorena jel ponuda za posao ima bukvalno koliko hoces, mogao bi nedeljno da menjas poslodavca :D ako ti se prohte.
Izgleda je ustvari naci ponudu za posao za nas koji smo jos ovde mnogo zaheban zahvat :sad2:

Koji užaaas i ja sam proverila ! SORRY Tree:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Ljudi, nemoj ste tako plačljivi, nije sve tako crno-belo, piše Hund, ali piše i Mile, sve zavisi kako pročitaš.
Ako neko hoće da se kladi sa mnom, da ću naći posao, a da nisam tamo, da bude zanimljivo....
Moram spavam sad, za oko 4 i po sata mi počinje novi radni dan, neizvesnog trajanja, pa ćemo posle videte za te poslove.
Nego, je li gledao neko taj film, sa malim Slavkom Štimcem, kad nadje švapskog vojnog psa, a ovi zli seljani posle hoće da ga ubiju zato što je švapski, a on ga branio od vukova, ili šta već?

:super: Eto JA u opšte ne sumnjam da ćeš TI pronaći TAMO neki POSAO a da si OVDE,deluješ kao VRLO sposoban LIK:ok: ´´Ajd sad svi na svoje radne zadatke´´,hi,hi,hi:rotf:

Slusajte ovde je KRIZA. Nemojte dolaziti. Prodvnice su prazne, goriva nema, ceka se u redu za ulje secer brasno.
Cigara ima. Velika je nezaposlenost. Babe i dede voze autobuse jer nece da im plate novi kuk.
Nemojte dolaziti nema kajmaka, a i belolucana paprika je vrlo tezak termin da se prevede.
Ajvar nemaju.
:rotf:

Back