Hexy Bee
Buduća legenda
- Poruka
- 36.858
pogotovo je ovo dobro za putne troškove
Nego društvo, je li vam hladno? Kod nas je ovih dana baš pomet. Nisam ti ja više za ove hladne zime....
E moja Palmo,posmzavaćemo se čekajući ove OZ-ovce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogotovo je ovo dobro za putne troškove
Nego društvo, je li vam hladno? Kod nas je ovih dana baš pomet. Nisam ti ja više za ove hladne zime....
'ladno u Švedskoj. Eto jutros ne upalih auto. Samo to nije samo zato što je hladno, već je malo i auto krš. Hoće da kupi neko?
Hej Tree,pa ti bar imaš ´´neki krš´´ a šta mi tek da kažemo,mi smo još uvek đaci pešaci![]()
'ladno u Švedskoj. Eto jutros ne upalih auto. Samo to nije samo zato što je hladno, već je malo i auto krš. Hoće da kupi neko?
Pa da to se ja i hvalim, da imam krš, da mi zavide ovi što nemajuHej Tree,pa ti bar imaš ´´neki krš´´ a šta mi tek da kažemo,mi smo još uvek đaci pešaci![]()
izgleda da ove zime necu imati problema ni sa struganjem leda ni sa palenjem, prodao sam svoj viekol.. sve za cilj, sve za san..![]()
Pa da to se ja i hvalim, da imam krš, da mi zavide ovi što nemaju.
Ja moj čuvam za kraj. Taman za aerodromske takse. Ovde treba da se napravi par domaćih smajlija, jedan što trlja levi dlan, jedan što trlja desni, po onom narodnom "svrbi me dlan, daću/dobiću neke pare".
Ja preziveh zimu u Astraliji. Sta da vam kazem. Udjes upalis odes....
Nema struganja leda snega i verglanja do besomucnosti i nazad![]()
Evo ti Tree :
www.seek.com.au
www.careeone.com.au
www.mycareer.com.au
www.jobs.ozfreeonline.com
www.bestjobsau.com
www.international-job-search.com/international-employment-search-australia_market_report.htm
www.search4jobs.com.au/job/search
Eto valjda sam ubola di treba,verujem da si radan i vredan a i da razbijemo malo monotoniju,aJust go for it
Možda i ja bre budem nekome od koristi,ha,ha,ha !!!
vezano za ovo, i molbu od Tree, za dodatne poene u aplikaciji svi ovi poslodavci na ovom sajtovoma trze sledece:
"Only people with the right to work in Australia may apply for this position."
tako da nikako nisam mogao naci ponudu za posao a da ujedno nisam vec tamo, a onda su izgleda vec sva vrata otvorena jel ponuda za posao ima bukvalno koliko hoces, mogao bi nedeljno da menjas poslodavcaako ti se prohte.
Izgleda je ustvari naci ponudu za posao za nas koji smo jos ovde mnogo zaheban zahvat![]()
Eto JA u opšte ne sumnjam da ćeš TI pronaći TAMO neki POSAO a da si OVDE,deluješ kao VRLO sposoban LIK
´´Ajd sad svi na svoje radne zadatke´´,hi,hi,hi
![]()
Ima`l 10 upola s` lukom ???