Posao u Australiji

Nije glupo pitanje. Moja ćerka je pojela jedan čokoladni kroasan prije nego što smo se sreli ( ona je došla avionom tog jutra), a mi stvarno nismo ništa. Računam zbog šećera u krvi, da nam to ne napravi problem. Ne znam. Mada kada sam ih zvala, a to je bilo nekoliko puta, ništa mi nisu precizirali oko toga, niti sam ja pitala.
Kad budeš zakazivao, pitaj ih.

Pozdrav svima, ja samo svratila da vidim jel Amlap vec otisla :D a cini mi se da je blizu odlasku.
Mi odradili ljekarsko, ja i mm samo x-rey,nista vadjenje krvi i tako to.
Djecu izvagali,pregledali i to je to. Kazu nista drugo ne treba,pa cemo da vidimo.

Adams srecno na testu :D

Halo,jel ove veze nesto ne rade,niko se ne javlja,jedino se ovaj treej javio.:klap:

Prvih 10 poruka ti pregledaju admini, i pustaju ih malo kasnije, zato ti to deluje usporeno...

Evo me sa ieltsa....ljudi uzas koliko je bio tezak !!!!

Prosli put bio je cini mi se 3 puta laksi...tako da ...ne nadam se nesto previse, ali nikad se ne zna.

Na listeningu, pricali neki al sa uzasnim naglaskom, tako da ih ne moz` nista razumeti. (kao kad bi mi njima pustili Leskovcane da pricaju....)

Reading uzasno tezak, tekstovi na dve strane a4 formata, a pitanja maltene identicna ( po obicaju)

Na writingu prvi zadatak 3 grafikona (pite)koji pokazuju po 5-6 vrsta podataka. Esej: ljudi cesto menjaju posao i mesta tokom zivota. Da li je to dobro ili lose, daj argumente...

Spaking - najopusteniji: prvo pitanja o sportskim aktivnostima kojim se bavim ja, ljudi u mome gradu, ima li kakvih klubova, itd...Zadatak: Opisi neku veliku kompaniju i ljude u njoj; odakle ih znas; sta oni rade...I trece: o idustrijama i fabrikama u gradu i van grada i vrstama poslova u njima, nocne smene i tako to...

Palmo, bio i onaj cica sa bradicom, al me nije on ispitivao, vec neka zenska, mislim da je nasa, al nisam siguran

Meni je prvi put bila ženska, sitna, mršuljava, starija. Ovaj čičica mi je bio simpatičniji. Na kraju me pitao za Montenegro i kako je bio u Budvi i da mu se dopalo . Ja sam mu malo pričala o mom gradu i tako to...

Ajde držim ti palčeva da prođeš.

Back