Halo,jel ove veze nesto ne rade,niko se ne javlja,jedino se ovaj treej javio.
Prvih 10 poruka ti pregledaju admini, i pustaju ih malo kasnije, zato ti to deluje usporeno...
Evo me sa ieltsa....ljudi uzas koliko je bio tezak !!!!
Prosli put bio je cini mi se 3 puta laksi...tako da ...ne nadam se nesto previse, ali nikad se ne zna.
Na listeningu, pricali neki al sa uzasnim naglaskom, tako da ih ne moz` nista razumeti. (kao kad bi mi njima pustili Leskovcane da pricaju....)
Reading uzasno tezak, tekstovi na dve strane a4 formata, a pitanja maltene identicna ( po obicaju)
Na writingu prvi zadatak 3 grafikona (pite)koji pokazuju po 5-6 vrsta podataka. Esej: ljudi cesto menjaju posao i mesta tokom zivota. Da li je to dobro ili lose, daj argumente...
Spaking - najopusteniji: prvo pitanja o sportskim aktivnostima kojim se bavim ja, ljudi u mome gradu, ima li kakvih klubova, itd...Zadatak: Opisi neku veliku kompaniju i ljude u njoj; odakle ih znas; sta oni rade...I trece: o idustrijama i fabrikama u gradu i van grada i vrstama poslova u njima, nocne smene i tako to...
Palmo, bio i onaj cica sa bradicom, al me nije on ispitivao, vec neka zenska, mislim da je nasa, al nisam siguran