GeaGea
Primećen član
- Poruka
- 806
Tree, sredise li ti internet?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GOTOVOOOO!
STIGLO JE GRANT LETTER, KONACNO.
Bravooo Majstore..!!! Cestitam..![]()
Bravo Djiki, samo napred, bice jos promena pravila kojim redom obradjuju aplikacije budi siguran. Ne padaj sada nego apliciraj!![]()
Vec sam aplicirao u DIAC -4 juna(175-sad se menja u 176)Bravo Djiki, samo napred, bice jos promena pravila kojim redom obradjuju aplikacije budi siguran. Ne padaj sada nego apliciraj!![]()
Rascvetao nam se forum ljudi, nije više sivo...
Vec sam aplicirao u DIAC -4 juna(175-sad se menja u 176)
Vec sam aplicirao u DIAC -4 juna(175-sad se menja u 176)
sheetmetal worker(firstclass)Bravo Điki , čestitam!!!!
Za koje si ono zanimanje aplicirao?
...sad sam 5 na listi prioriteta...kakva uteha
I dobro, dobio si sponzorstvo i koji su koraci dalje? Jel ti sad taj mejl ili papir ili štogod već si dobio od Wa, šalješ u Diac ili što već ide dalje?
Ovo mi nije jasno..ja sam 'nomad dobio sledecu obavest:
"Your next steps
1. Please confirm that you have received this email with the Skilled and Business Migration Program. Once we have received confirmation we will officially inform DIAC that you have been nominated by sending DIAC a completed Form 1100."
al davno je to bilo, a i to je kod Victorie
Da potpisem BBC broj,sifru zanimanja i jos neke sitnice i jedan skeniran primerak..
saljem u DIAC a drugi nazad u WA.
Ne ja sam pogresio ,Tako su ti rekli? Ja nista nisam slau u DIAC samo ovima u WA. Oni su posle poslali Form 1100 DIAC -u.....
uradi, nije teškoDa , baš kakva utjeha... Pitam se da li da radim i ja ovo ili da batalim sve...baš sam neodlučna![]()
Ako neko od vas Australijanaca želi da mi da ime i prezime da ga navedem kao prijatelja u aplikaciji, biće mi drago em milo takodje...