A od koje drzave zelis da trazis sponzorstvo? Ako je neka koju "poznajem" mozda bih mogla da ti dosapnem koju recenicu...
Ćao Ge. Mislim WA.
Pročitao sam pola teme.
Kad sam već morao sve da čitam, uspeo sam i neka sećanja da evociram...
Gea dobi remark ieltsa na strani 54
palma me vijala oklagijama na 55
na 57 se tree setio zamoliti da svi napišu podatke u potpisu da se lakše raspoznajemo-sad imamo temu za to
strana 58 me podsetila kako je evro padao pa skakao, a gorivo bilo čak i jeftino pre godinu dana
na 59 topaz izjavio da ne gleda televizor, jer ne mora; moj životni san – život bez TV je dokazano ispunjiv
na strani 60 podsetih se kako smo onda svi slali prazne mejlove to aspc, ne znajući da nam to ništa ne vredi
videh i da sam nekome pomagao za TRA, lepo
ovde se negde setih i maltretiranja oko TRA – menjanja UAC MAPom, pa predjem na site TRA, koji je uzgred budi rečeno premešten, i šta vidim – nema map, i dalje je UAC, zaboravio sam potpuno za taj nesudjeni MAP, a neko je skoro imao pitanja oko toga (ona gospodja sa tri agenta), pa se zabrinuh da nisam pogrešio – ali nisam
nadjoh izuzetnu jednu misao sročenu u izuzetnoj jednoj rečenici našeg adamsa na strani 67, moram da citiram:
Kod:
Tree, mislim da nisi u pravu. Sve sto je ironicno, treba reci kada povremeno nisi namerno mislio kako reci sustinu otprilike legalnog razmisljana sviju nas ovde cime treba istaknuti naklonost ka razmisljanima buducih pitanja a jos vise razmotriti svakodnevnu pojavu razlicitih situacija u kojima nisi kompetentan da dajes odgovore na svrsishodna pitanja istomisljenika razlicitih razmisljanja.
na 68 me podseti boka kako su isključili gas usred zime
tek na strani 78 jednoj kiwijanki odobrena viza...
pa onda još jedna za bias na 79
na 82 počelo da se prelazi na state sponsorship, dandy, pa heksy
na 84 gea dobila co
na 89 dandy dobio sponsora, pa CO na 94
na str 95 jedan cickovski iz vojvodine dobio vizu posle tri meseca, čak mu je i lupili u pasoš, čak je još i otišao, a na istoj strani i pseudonimo i njegov CO
u medjuvremenu na ovim stranama puno novih članova, još sponzorisanja, assessmenta, apliciranja.... a opet vidim i sebe na forumu, znači da sam pročitao šta sam pročitao
i sad me malo boli glava
idem da prošetam, a kad se vratim, da apliciram; bio sam mnogo veseliji dok sam stalno za nešto aplicirao
A vi ljudi dobre volje, ako neko želi da mi pošalje na PP ili mail neke podatke u vezi apliciranja za WA sponsorship, recenziju troškova života, primerak motivacionog pisma ili nekog CVa, sve u smislu da se manje mučim, jer mi ne ide koncentracija nikako u poslednje vreme,

.