GeaGea
Primećen član
- Poruka
- 806
Jel tako, a šta sam ja ovde, predsoblje !![]()
Ma tebe ne racunam, ti si jos mali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel tako, a šta sam ja ovde, predsoblje !![]()
Heksič, kako vaš adžent, šta kaže na ovu svu sitovaciju?
Ma samo zakacio CV i poslao..Džiki, a šta si ih pitalo? MOžda je nešto bezobrazno, pa ih sramota da odgovore
Izuzetno entelegentan odgovor, šta da ti kažem, svaka replika bila bi neverovatna...Pre izvesnog remena smo razmenili e-mailove...
Kaže kud mi čekamo tuj čekaju i 100 000 drugih aplikanata...da ga ebem...
Šta jadna da okačim kada sam sve pozaboravljala čekajući...
Više ne znam šta je šta, i šta smo i kada radili...
Trebaće mi dani da poFatam konce...
Saljem dvaput CV na e-mail za W.A sponsorship na information@migration.wa.gov.au i ne dobijam cak ni automatski odgovor o prijemu poruke..!
Il su otisli na odmoril hoce da mi treniraju zivce...
![]()
Pa ovako posto si nova na forumudobro veče. ja bi da mi neko pošto sam nova na ovaj vaš forum da mi reče kako se dolazi do ausralije jer bih da živim tamo jer je tamo lijepo to sam vidjela na televiziju. mislim da bi nešto o tome mogao da mi kaže onaj što lupa čekićem a nosi pelene ili neko drugi a možda i ona što ima dva lica ili ona ženska sa crvenom kosom a dobar je i onaj alan ford. ma svi ste super tako ste svi pametni . kako sve znate... uh..
Pa ovako posto si nova na forumuda ti pojednostavim proceduru.;
Prvo treba da dobijes TRA,pa onda vidis dal' si na MODL-u ili na CLS-u , jer nedaj boze da si samo na Modl-u a nisi na CLS-u... Naravno u medjuvremenu cepis IELTS,onda saljes u DIAC..a posle vidi oces SRS ili SSV ili mozda SRSV...kako god..ne zaboravi da prikacis CV i TRA i IELTS ako saljes na SRS iliti SSV..jer kad budes odlucila da li hoces da budes 176 ili mozda 475 ili 457 ili volis klasicni 175 ,tada ce ti sve karte biti otvorene..!!
Samo napred ..svaki pocetak je tezak..![]()
dobro veče. ja bi da mi neko pošto sam nova na ovaj vaš forum da mi reče kako se dolazi do ausralije jer bih da živim tamo jer je tamo lijepo to sam vidjela na televiziju. mislim da bi nešto o tome mogao da mi kaže onaj što lupa čekićem a nosi pelene ili neko drugi a možda i ona što ima dva lica ili ona ženska sa crvenom kosom a dobar je i onaj alan ford. ma svi ste super tako ste svi pametni . kako sve znate... uh..
Ja se izvinjavam svim sadasnjim i buducim kenguricama...Ljudi.... Prsli smo, u potpunosti! :think
@djiki
Pozajmi od Tree-a paket pelena i ogrni malo tog klokana, mnogo je nepristojan!