Posao u Australiji

ljudi..:D ne znam kako to da vam kazem
au, dosao sam i do tog stadijuma, a pre 2 godine dok je sve jos bilo u fazi planiranja, to je izgledalo tako daleko i tesko dostupno.

Dobio sam Case Officer-a :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth:

Yahooooo!!!! Ovo je bas dobra vest! Cestitam.

Kada ti je stigao mail? Jel ti odmah dao rok za medical i ostalo?
Ja ovde na poslu nemam TRN pa ne mogu da proverim.... Jedva cekam da stignem kuci :worth:

mail mi je stigao jutros, imam kao 28 dana za to sve, treba da odradim lekarski, uverenje o nekaznjavanju, i upitnik o ratnim zlocinima na ter bivse jug.
e sad kaze ako mi to nije dovvoljno vremena da to onda javim

Hej, cestitamo!!!

Sad nismo jedini sa CO :)

Nego, juce se i moje ime pojavilo na online aplikaciji i sada cekamo mail sa formularima za pregled!!!
Ovo se bas ubrzalo. Kanda ce se uskoro isprazniti forum, jer cemo svi biti tamo dole!

Pozdrav svima!

Pretrazivala sam net, i naidjoh na ovaj forum! Hvala Bogu. Odlicna ideja i pohvale kreatorima, kao i svima koji pisu. Jer svi na neki nacin imamo istu zelju. Ja evo tek sad pocinjem sa tzv. pripremama za Au. Prikupljam informacije i prava mi je zbrka u glavi, sve deluje kao nemoguca misija. Ma to mi je zelja vec 15 god., da vidim tu zemlju. Intuicija kazu :)
Inace, da skratim, sto odlaska u Australiju tice, da li neko prolazi proceduru radne vizu, za koju garantuje poslodavac + imam familiju tamo kao sponzore? Firma salje papire, potreban im je taj profil. To znaci radicu u toj firmi, a zivecu kod familije. Da li je neko prosao slicno?

Za koju vizu se opredeliti?

Hvala bilo kakvoj informaciji.

Btw. Navijam za sve vas da odete i saljete nam utiske... :lol:

B.

Pozdrav svima!

Pretrazivala sam net, i naidjoh na ovaj forum! Hvala Bogu. Odlicna ideja i pohvale kreatorima, kao i svima koji pisu. Jer svi na neki nacin imamo istu zelju. Ja evo tek sad pocinjem sa tzv. pripremama za Au. Prikupljam informacije i prava mi je zbrka u glavi, sve deluje kao nemoguca misija. Ma to mi je zelja vec 15 god., da vidim tu zemlju. Intuicija kazu :)
Inace, da skratim, sto odlaska u Australiju tice, da li neko prolazi proceduru radne vizu, za koju garantuje poslodavac + imam familiju tamo kao sponzore? Firma salje papire, potreban im je taj profil. To znaci radicu u toj firmi, a zivecu kod familije. Da li je neko prosao slicno?

Hvala na bilo kakvoj informaciji.

Btw. Navijam za sve vas da odete i saljete nam utiske...

B.

Pozdrav svima!

Hvala na bilo kakvoj informaciji :)

B.

Pozdrav svima!

Pretrazivala sam net, i naidjoh na ovaj forum! Hvala Bogu. Odlicna ideja i pohvale kreatorima, kao i svima koji pisu. Jer svi na neki nacin imamo istu zelju. Ja evo tek sad pocinjem sa tzv. pripremama za Au. Prikupljam informacije i prava mi je zbrka u glavi, sve deluje kao nemoguca misija.

Ma to mi je zelja vec 15 god., da vidim tu zemlju. Intuicija kazu :)
Inace, da skratim, sto odlaska u Australiju tice, da li neko prolazi proceduru radne vizu, za koju garantuje poslodavac + imam familiju tamo kao sponzore? Firma salje papire, potreban im je taj profil. To znaci rad u toj firmi, a boravak kof familije. Da li je neko prosao slicno?

B.

Pozdrav svima!

Pretrazivala sam net, i naidjoh na ovaj forum! Hvala Bogu. Odlicna ideja i pohvale kreatorima, kao i svima koji pisu. Jer svi na neki nacin imamo istu zelju. Ja evo tek sad pocinjem sa tzv. pripremama za Au. Prikupljam informacije i prava mi je zbrka u glavi, sve deluje kao nemoguca misija.

Ma to mi je zelja vec 15 god., da vidim tu zemlju. Intuicija kazu :)
Inace, da skratim, sto odlaska u Australiju tice, da li neko prolazi proceduru radne vizu, za koju garantuje poslodavac + imam familiju tamo kao sponzore? Firma salje papire, potreban im je taj profil. To znaci rad u toj firmi, a boravak kof familije. Da li je neko prosao slicno?

B.

Poz,
Bezuvrede, ima vrlo puno postova sa odgovorima na sva tvoja pitanja, Pocni iscitavanje i naci ces sve

Pitanje za vas koji ste dobili SS:

Koji format biografije ste slali CV ili resume po AUS standardima? Planiram ovih dana da posaljem za Vic SS, pa svaki koristan savet je dobrodosao.
Ako neko moze i da mi na PP posalje svoju biografiju bez licnih podataka naravno, bilo bi mi od velike pomoci. :)

Pozdravljam sve sa ovog foruma. Imam 46 godina i u poslednjih par godina nakon svakavih poslova pokusavam da nadjem posao i odem konacno u Australiju ili N. Zealnd (jos bolje). Engleski govorim i pisem kao maternji, tako da to nije problem ali problem su godine. Da li neko zna nacin kako da to uradim. Imam porodicu koju bih povukao sa sobom i otisao tamo zauvek. Umorio sam se od cekanja da ce u Srbiji biti bolje. Tamo nemam nikoga od rodjaka i znam da je jako tesko ali uvek ima neko ko bi pomogao. Odrekao bih se i dela plate samo da tamo odem. Hvala svima koji imaju neki savet ili ideju. Mail je masternole@hotmail.com

Pozdravljam sve sa ovog foruma. Imam 46 godina i u poslednjih par godina nakon svakavih poslova pokusavam da nadjem posao i odem konacno u Australiju ili N. Zealnd (jos bolje). Engleski govorim i pisem kao maternji, tako da to nije problem ali problem su godine. Da li neko zna nacin kako da to uradim. Imam porodicu koju bih povukao sa sobom i otisao tamo zauvek. Umorio sam se od cekanja da ce u Srbiji biti bolje. Tamo nemam nikoga od rodjaka i znam da je jako tesko ali uvek ima neko ko bi pomogao. Odrekao bih se i dela plate samo da tamo odem. Hvala svima koji imaju neki savet ili ideju. Mail je masternole@hotmail.com

Steta. Gornja granica za Skilled je 45 godina. Da ste poceli pre dve godine....

Moji poznanici su bili u slicnoj situaciji. Oni su zapoceli proces kada je nosioc imao 43 godine, ali su na zalost izabrali pogresnog agenta koji ih je zavlacio godinu-dve. Dosli su u situaciju da su presli granicu (sto se tice godina), nisu dobili vizu, a agent je u medjuvremenu bankrotirao (tj pokupio pare i dao otkaz). Mozete li zamisliti tu nesrecu.

Ali, nasli su neku opciju koja ne zavisi od godina. U slucaju da ste u mogucnosti da ulozite neki kapital (ja zaista ne znam koliki, jer ne volim diskutovati o novcu) u AUS fond, tada mozete dobiti Permanent vizu cak i preko 45. Taj kapital Vam je vezan godinu-dve a zatim ga mozete izvaditi, ali viza Vam ostaje. Oni, cinimi se, idu za mesec dva.

Ako ste zainteresovani, mogu se podrobnije raspitati.

Back