avacultevs
Zainteresovan član
- Poruka
- 186
Samo da vam javim da sam dobila pozitivan assessment za R&D manager u Vetassess-u.))
Prijava 16/06, papiri stigli 19/06, a danas POSITIVE
ČESTITAM!!![]()
Hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da vam javim da sam dobila pozitivan assessment za R&D manager u Vetassess-u.))
Prijava 16/06, papiri stigli 19/06, a danas POSITIVE
ČESTITAM!!![]()
ljudi..ne znam kako to da vam kazem
au, dosao sam i do tog stadijuma, a pre 2 godine dok je sve jos bilo u fazi planiranja, to je izgledalo tako daleko i tesko dostupno.
Dobio sam Case Officer-a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ljudi..ne znam kako to da vam kazem
au, dosao sam i do tog stadijuma, a pre 2 godine dok je sve jos bilo u fazi planiranja, to je izgledalo tako daleko i tesko dostupno.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kanda ce se uskoro isprazniti forum, jer cemo svi biti tamo dole!
Pozdrav svima!
Pretrazivala sam net, i naidjoh na ovaj forum! Hvala Bogu. Odlicna ideja i pohvale kreatorima, kao i svima koji pisu. Jer svi na neki nacin imamo istu zelju. Ja evo tek sad pocinjem sa tzv. pripremama za Au. Prikupljam informacije i prava mi je zbrka u glavi, sve deluje kao nemoguca misija.
Ma to mi je zelja vec 15 god., da vidim tu zemlju. Intuicija kazu![]()
Inace, da skratim, sto odlaska u Australiju tice, da li neko prolazi proceduru radne vizu, za koju garantuje poslodavac + imam familiju tamo kao sponzore? Firma salje papire, potreban im je taj profil. To znaci rad u toj firmi, a boravak kof familije. Da li je neko prosao slicno?
Za koju vizu se opredeliti?
Hvala na bilo kakvoj informaciji.
Btw. Navijam za sve vas da odete i saljete nam utiske...
B.
To su lijepe vijesti Dandi , bravo!ljudi..ne znam kako to da vam kazem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravljam sve sa ovog foruma. Imam 46 godina i u poslednjih par godina nakon svakavih poslova pokusavam da nadjem posao i odem konacno u Australiju ili N. Zealnd (jos bolje). Engleski govorim i pisem kao maternji, tako da to nije problem ali problem su godine. Da li neko zna nacin kako da to uradim. Imam porodicu koju bih povukao sa sobom i otisao tamo zauvek. Umorio sam se od cekanja da ce u Srbiji biti bolje. Tamo nemam nikoga od rodjaka i znam da je jako tesko ali uvek ima neko ko bi pomogao. Odrekao bih se i dela plate samo da tamo odem. Hvala svima koji imaju neki savet ili ideju. Mail je masternole@hotmail.com