Hexy Bee
Buduća legenda
- Poruka
- 36.858
E, pa dobih i ja CO -a, danas, 48. dana od podnosenja aplikacije.
Nazdravlje....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazdravlje....
Nazdravlje....
Nazdravlje....
Nazdravlje....
U vezi prenosa novca ne znam ama bas nista.
Pokusacu ovih dana da se raspitam kod nekih ljudi koji bi to mogli da znaju i kod drzavnih institucija sa kojima saradjujem. Samo mi reci obzirom da si dobio vizu da li ti imas status kao i ovi nasi gastarbeiter-i koji dolaze ovamo ili ne? Nemam pojma ni da li to ima neke veze, ali cisto da vidim sve mogucnosti koje postoje.
Inace, kad su zvali tvog poslodavca da li su zvali iz ambasade u Beogradu i pricali na srpskom ili direktno iz Australije?
Pozz
Imam jedno pitanje na koje nisam našo odgovora. Kako je sa tim da ti je zanimanje na listi neke države (npr. victorie, i dobijš sponsorship za tu državu) a ti ne skupiš sa tim zanimanje 120 poena preko sabrajanja bodova. Dali možeš još uvjek da budeš na prvome mestu kod procesiranja vise, pred CSL aplikantima i ostalima?
Pozdrav
Slavo
pozdrav svim mojim sapatnicima i onima koji ce to tek biti, jer se svi ovde nacekasmo!!
nisam se ranije javljao zato sto bi bilo suvisno da napisem nesto kad tu ima i pametnijih i upucenijih ljudi od mene koji su ovde sve objasnili i rekli cak mislim i po dva tri puta.
danas sam dobio lepu vest , dobio sam c.o. pa zelim cisto da vam dam neko orijentaciono vreme, za koje je do toga doslo: molba podneta 13.10.2008. ,podneo zahtev za SS ACT 29.4.2009. zanimanje cabinet maker, dobio SS ACT 02.07.2009. ,dobio C.O. 06.08.2009. ovo vam pisem
zato sto sam i ja jedva cekao da vidim da li je neko od vas dobio c.o. ili vizu i koliko su cekali pa sam se tako smirivao.
zelim vam svima da uspete u onome sto cekate i za sve poruka ne odustajte ja sam odbijen za vizu dva puta 1997. i 2008. i nadam se da je sad treca sreca
Da li neko zna da li je potrebno da u Australiji imas nekog ko ce da garantuje za tebe ili ne? Hvala!
pozdrav svim mojim sapatnicima i onima koji ce to tek biti, jer se svi ovde nacekasmo!!
nisam se ranije javljao zato sto bi bilo suvisno da napisem nesto kad tu ima i pametnijih i upucenijih ljudi od mene koji su ovde sve objasnili i rekli cak mislim i po dva tri puta.
danas sam dobio lepu vest , dobio sam c.o. pa zelim cisto da vam dam neko orijentaciono vreme, za koje je do toga doslo: molba podneta 13.10.2008. ,podneo zahtev za SS ACT 29.4.2009. zanimanje cabinet maker, dobio SS ACT 02.07.2009. ,dobio C.O. 06.08.2009. ovo vam pisem
zato sto sam i ja jedva cekao da vidim da li je neko od vas dobio c.o. ili vizu i koliko su cekali pa sam se tako smirivao.
zelim vam svima da uspete u onome sto cekate i za sve poruka ne odustajte ja sam odbijen za vizu dva puta 1997. i 2008. i nadam se da je sad treca sreca