Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e od toga će primati plate budući komandiri na radnim akcijama i oni koji će biti mozak oruk obnove

- - - - - - - - - -

Ajde i to da nekako prozvacem - a sa cim misle da smeste, obuku i nahrane one koji ce da rmbaju?
Lopate ,krampove i kolica necu ni da pominjem
pa normalno da će tražiti da ljudi od kuće ponesu sve...videli kako to dobro funkcioniše

Realno, bez pomoci evropske unije iz ovih fondova, mogli bi odmah da se pobacamo svi u nabujale reke da skratimo agoniju...........

Nadam se da se malo salis. U suprotnom bi znacilo da si zlonamerni provokator.
Taj fond najpre trazi da se za 3 meseca kandidujemo pod uslovom da je steta veca od 175 miliona evra (ne racuna se privatna imovina) a onda se moze dobiti 2,5% od te sume (saopstio veceras Dacic) a za ono sto prekazi taj iznos dobija se 6%. Dakle, pod tim uslovima, negde na jesen bi eventualno mogli dobiti iz tog fonda do 10 miliona evra.
Najveca je zabluda ocekivati bilo sta dobro od EU, EBRD, SB, MMF,.SAD,...

Ето, да су знали 3 дана пре ових догађаја да ће ово да се деси, па да не оду уопште.
i - od 13. do 16. maja!

Sve vise indicija ima da se upravo znalo sta ce da se desi. Kakvi su to silni sastanci svaki dan za sve vreme poplava, samo neko odlazi i dolazi. Pa tacno se vidi iz aviona da je vec sve aranzirano i spremno da se Srbija kompletna preda EU i NATO. Onaj americki kretencina rece danas, mi svi sto smo ovde smo srpski prijatelji i zato hocemo da pomognemo:dash::dash: Ovo je sve unapred dogovoreno i planirano, Srbija nije htela milom, e hoce silom. Sad ako Vucic opet pokusa da vrda , mozda puste jos jednu kisu

Све те текстове које сам копирао и постављао СУ МОДЕРАТОРИ УРЕДНО ИЗБРИСАЛИ...
http://forum.krstarica.com/showthre...РЕПУБЛИКЕ!?p=28057695&viewfull=1#post28057695
и сад човек да их пита зашто се стално тако глупирају није ми јасно...

Сви постови и о Харпу и о Абрамовићу су ми избрисани........(сад сам тражио и нисам могао да их нађем)........

А и овај човек се нудио на време - а ови на власти НИШТА нису предузели........
http://forum.krstarica.com/showthre...РЕПУБЛИКЕ!?p=28057933&viewfull=1#post28057933

to je uzbunjivanje ljudi mito i nemoj pisati o tome, ako se desi pisacemo posle ako bude imao ko da pise.... to niko ne moze da zna sta ce ili nece biti samo priroda moze, ili neko ko je iznad prirode.

inace sns je po meni od svih stranaka od oktobarskih promena pa do danas prihvatila ovo nacelo noama comskog kao osnovnu mantru:

8) VELIČANJE GLUPOSTI

Javnost treba podsticati u prihvatanju prosečnosti. Potrebno je ubediti ljude da je (in, u modi), poželjno biti glup, vulgaran i neuk. Istovremeno treba izazivati otpor prema kulturi i nauci.

a mozda je i ovo:

1) PREUSMERAVANJE PAŽNJE

Pažnju javnosti preusmeravati sa važnih problema na nevažne. Prezaposliti javnost poplavom nebitnih informacija, da ljudi ne bi razmišljali i stekli osnovna saznanja u razumevanju sveta.

ipak je ovo prvo - obracun krimosa
http://www.telegraf.rs/vesti/1083638-pucnjava-u-novom-sadu-ubijen-covek-ispred-kafica-gondola
a ima sigurno i preusmeravanja paznje ko sa onim skidanjem onog iz navijackih grupa na splavovima

Mi cemo napraviti spisak oblasti, .............sve ono sto je zapadu interesantno, eto idemo redom, rudnici zlata i ostala rudna bogatstva, izvori, Vinca,...........nastavi dalje.

pokupice sve moguce resurse a gde ce nasi zapadni prijatelji sa lokalnim SRB stanovnistvom? Oce odma da teraju u neki novi Aushvitz organizovano ili ce prvo da nam puste zarazu pa da nas
oni vakcinisu u lece
nemogu vise da se bakcem crnjacima i bedacima :dash::dash::dash::dash:
dovoljno sam omracen samo sto citam vesti i gledam televiziju, malo li je

ipak je ovo prvo - obracun krimosa
http://www.telegraf.rs/vesti/1083638-pucnjava-u-novom-sadu-ubijen-covek-ispred-kafica-gondola
a ima sigurno i preusmeravanja paznje ko sa onim skidanjem onog iz navijackih grupa na splavovima

ja pitam samo, jer sam neuk.... mislim da u ovoj zemlji covek da bi opstao normalan mora samo da korist instinkt zveri u sebi a da zaboravi sve ostalo sto zna. instinkt mi govori da se mnogo ljudi uskomesalo a to nimalo nije dobro za naciju.

:lol: Bankarstvo postoji bar dve ipo hiljade godina...

:) Nisam mogao Adriani da objašnjavam.

Bez Nade Macure u vanrednoj situaciji?
Autor: MONDO/Beta
Direktor Hitne pomoći Beograda Goran Čolaković zabranio je danas zaposlenima u toj službi da komuniciraju sa medijima i daju im informacije.

Zabrana je na snazi zbog vanrednog stanja izazvanog poplavama koje su pogodile Srbiju, rekao je Čolaković agenciji Beta.
Na pitanje da li Hitna pomoć ima savete za građane Obrenovca i Bariča koji su počeli da se vraćaju u svoje domove, direktor je rekao "ne dajemo informacije, sve je u najboljem redu", i spustio slušalicu.

Beograđani su inače navikli da dan počinju izveštajem dr Nade Macure, koja će im, zbog ovakve odluke direktora Čolakovića, sigurano nedostajati.

Back