modestypepper
Zainteresovan član
- Poruka
- 446
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће то у БГД бити, дакле, земљотреси, већ клизишта, и рад подземних вода.Па наравно -------- само глупак, будала и тотално необразована дилеја не зна за то..... пре свега како може ДА СЕ ЦЕЛА СРБИЈА ИЗЛОКА ВОДАМА И ДА СЕ ЦЕЛА СРБИЈА ПРЕМЕТНЕ КЛИЗИШТИМА А ДА БЕОГРАД ИСПОД КОГА ЦЕЛОГ ГРАДА СЕ НАЛАЗЕ ТОТАЛНЕ ШУПЉИНЕ И ВОДЕ И ПОДЗЕМНА ИЗВОРИШТА - ТО НЕ ОСЕТИ...... тако могу само будале и кретени да причају који појма са животом немају .......или како може да се све ово не одрази на Нови Београд КОЈИ ЈЕ ЦЕО НА ПЕСКУ....... не вреди причати кретенима.. нека их.....
opet ti o Vucicu,covece dobit ces infrakt
- - - - - - - - - -
kako bre nije normalno,pa sta rade razni kauboji po cemerici i princevi po engleskoj ,oni su tamo rado vidjen prizor!
da se razumemo brate ebe se meni za kompletnu garnituru na vlasti,sve bih ja prvi hapsio i tuko pride !!!!!
Неће то у БГД бити, дакле, земљотреси, већ клизишта, и рад подземних вода.
Земљотреса у правом смислу речи, великих неће бити, јер је то тле на старијем, громадном тлу...
Мислим, ја сад могу да изнесем и причу да је један Рус емигрант, такође сеизмолог (заборавила сам име), предвидео озбиљнији земљотрес у БГ, али то је само прича коју сам ја својевремено чула од једног другог Руса емигранта, дединог пријатеља...
Како год, не треба ширити панику и непроверене вести.
Прикочите мало и с тим хаарпом, и то је само скретање пажње.
А тема о јефтиној демагогији и патетици издајничке власти остаје, на жалост, врло актуелна. Ипак, и они такви, урадили су и преко очекиваног, с обзиром на размере катастрофе, и на рђаво "наслеђе" дводеценијско, најмање...
Ma ti bi... je li, gde ste vi roboti bili dok se nije počela kritikovati vlast a? Odjednom izašli iz pacovskih rupa...
Уопште не гледам ТВ, па тако ни РТС...malo manje gledaj rts a malo vise citaj sta pricaju ljudi koji su bili na licu mesta.
rekoh u petak da ce ovaj za mesec dana da se hvali da je odbranio sabac.... nije proslo dva dana... sve novine pune tog naslova
sigurno da su svi odgovorni...ceo vrh ds-a i dok ta banad koja je unistilazemlju i kao konvertiti navukli sad kapu narodnjaka ne zaglave robiju nama nema spasa. jedino tako snsn moze da se spase od narodnog gneva. ako bude stitio krivce videcete sta ce ih snaci.... sa ljudimakoji su izgubili sve ne smes se zajebavati kao sa urbanom gerilom.
odakle talas ,koja reka je u pitanju?novi talas preti Obrenovcu...naređena potpuna evakuacija. upravo javio RTS
15.05.2014 09:10
Požari u Kaliforniji, evakuisane hiljade ljudi
KARLSBAD - Oko 20.000 ljudi na jugu savezne američke države Kalifornije bilo je primorano zbog šumskih požara da se evakuiše iz svojih kuća kao i oko 10.000 studenata iz kampusa državnog kalifornijskog univerziteta, a zatvoren je i popularni park "Legolend" u gradu Karlsbadu.
Devet šumskih požara zahvatilo je površinu od više od 36 kvadratnih kilometara, a dvojica vatrogasaca zadobila su lakše povrede prilikom gašenja požara, javila je agencija AP.
Vatrogasci su se borili sa temperaturama vazduha iznad 38 stepeni Celzijusa i jakim vetrovima dok su u sredu pokušavali da lokalizuju požare.
U okrugu San Dijego proglašena je vanredna situacija zbog izuzetno toplog vremena, a stanovništvo je upozoreno da mora da se pripremi za eventualne evakuacije.
U San Markosu, severno od San Dijega, oko 21.000 ljudi bila je primorana da se evakuiše iz svojih domova.
Najveći požar bio je u Karlsbadu, na oko 48 kilometara od San Dijega, grad poznat po čuvenom parku "Legolendu", koji je zatvoren jer je ostao bez struje zbog požara.
U Karlsbadu su, takođe, zatvorene škole i poslovni objekti i oni neće raditi do početka iduće sedmice, a na hiljade ljudi je evakuisano iz svojih kuća.
Zbog požara je bio zatvoren i glavni autoput koji povezuje severni i južni deo Kalifornije, prenela je agencija AFP, koja je navela da je zbog požara došlo do evakuacije i u nuklearnoj elektrani i vojnoj bazi.
Godišnji sezonski požari obično počinju znatno kasnije, navela je francuska agencija.
Уопште не гледам ТВ, па тако ни РТС...
Управо сам у контакту с људима на лицу места...
- - - - - - - - - -
... дакле, важи и даље: не ширите панику без везе
Da čuo sam, ovoga puta Obrenovac ugrožen Savom, i one kuće koje su koliko toliko odbranjene od Kolubare sada su ugrožene od Save.Хитна и потпуна евакуација Обреновца, нема више нећу и сличне ствари, нови талас из Забрежја стиже
radio ameteri nisu ugašeni i niko ne može da ih ugasi jer su repetitori, uključujući i R1 na Avali, u vlasništvu Saveza Radioamatera Srbije. Ljudi su ustupili svoj kanal gorskoj službi jer su smatrali da im je potrebniji a rade na drugim kanalima. Ne razumem vašu potrebu da širite dezinformacijeonda ili tvoji ljudi lazu ili moji... nisam ja namerno ugasio radio amatere kad su najpotrebniji, ne cenzurisem ja vesti i brisem sta je neko izjavljivao pre dva ili tri dana, nisam ja pricao sta se desavalo u sapcu i sta se desavalo u krupnju i zasto nikog ne pustaju u obrenovac...
Pod vlašću SNS, zemlja je potopljena i metaforički i bukvalno. Zato ne čudi da su pametni ljudi ogorčeni na SNS pošast.covece shvati da ja nemam veze nikakave sa vlascu ,nemam pravo ni da glasam!!!! ebo vas vise sns
A kamate će naša deca da vraćaju.
Хитна и потпуна евакуација Обреновца, нема више нећу и сличне ствари, нови талас из Забрежја стиже
Баш вала...radio ameteri nisu ugašeni i niko ne može da ih ugasi jer su repetitori, uključujući i R1 na Avali, u vlasništvu Saveza Radioamatera Srbije. Ljudi su ustupili svoj kanal gorskoj službi jer su smatrali da im je potrebniji a rade na drugim kanalima. Ne razumem vašu potrebu da širite dezinformacije
Баш вала...
Na CNN-u se bas dosta prica o poplavama na Balkanu.
Rekao bih cak da malo i preteruju.
Који "моји" и "твоји" људи, доста више с тим поделама...onda ili tvoji ljudi lazu ili moji... nisam ja namerno ugasio radio amatere kad su najpotrebniji, ne cenzurisem ja vesti i brisem sta je neko izjavljivao pre dva ili tri dana, nisam ja pricao sta se desavalo u sapcu i sta se desavalo u krupnju i zasto nikog ne pustaju u obrenovac...