електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takve su zene sta se cudismoj kad ostane na poslu sat duze keva vec hoce da izdahne
![]()

Тешко да ће се џева стишати - јер срање тек почиње......... очигледно ниси у току........
Mito, evakuisu ih od juce, ali ljudi jednostavno odbijaju. Takodje stalno traze da im se jave privatni autobuski prevoznici, jer nemaju ni prevoz a hoce da evakuisu ljude. Firma koja se bavi gradskim prevozom odvozi volontere u Drenovac, a ove budze sto imaju fensi autobuse i voze medjunarodne linije se nesto ne javljaju, zivim skoro pa na autobuskoj stanici i sa terase ne vidim niti jedan njihov bus na peronu. Tako da ne znam cime mislu da evakuisu ljude sve i da neko pristane.катастрофа..... постављена брана тотално расквашена - а за 10 села узводно наређена хитна евакуација......

Ovo je baš glupost, ne znam šta je ljudima u glavama kada pišu ovakve stvari. U brani Rovni je zatvoren deo ispusta i zahvaljujući njoj nije došlo do većeg potopa Valjeva, i dalje je ta ogromna količina vode tamo, gledao sam prilog iz Valjeva juče o tome. Da je to istina što se piše, to bi celo Valjevo znalo.Bilo je na web strani Istinoljublje i fotografija i tvrdnji sveštenstva iz vajevske eparhije za to o čemu pišeš. Seti se onog zasedanja kriznog štaba pred kamerama kada je Vučić ućutkivao sve, pa je izmedju ostalih prozvao pojedine sveštenike.
Na sajtu Istinoljublja sad nisam našla pomenuti članak, ali ima na Vaseljenskoj
http://www.vaseljenska.com/misljenja/potapanje-obrenovca-nedovrsenom-branom-stubo-rovni/
do milijardu evra, a to moze da bude i 1000 evra... a hrvatska ce biti nosioc projekta i davace nam pare na kasicicu... ako projekt uopste zazivi, jer vidim da je svima selektivna memorija njihovih lazi kad su obecali pare zbog bombardovanja pa nismo videli ni dinara.
Evo, i nemacki Blic priznaje da je tek Djokovic "probudio" licemere.
Noletova kritika upalila! Svetski mediji o potopu na Balkanu
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/466193/Noletova-kritika-upalila-Svetski-mediji-o-potopu-na-Balkanu

Mito, evakuisu ih od juce, ali ljudi jednostavno odbijaju. Takodje stalno traze da im se jave privatni autobuski prevoznici, jer nemaju ni prevoz a hoce da evakuisu ljude. Firma koja se bavi gradskim prevozom odvozi volontere u Drenovac, a ove budze sto imaju fensi autobuse i voze medjunarodne linije se nesto ne javljaju, zivim skoro pa na autobuskoj stanici i sa terase ne vidim niti jedan njihov bus na peronu. Tako da ne znam cime mislu da evakuisu ljude sve i da neko pristane.
Hvala svima na podrsci. Jbg, malo je i meni popustila brana![]()
Најгоре у целој ствари је то што ја знам да бих и ја одбио помоћ Диковића, Вучића и Николића - ЈЕР ПРЕДОСЕЋАМ ДА БИ МЕ ОДВЕЛИ У СУНОВРАТ.....не знам зашто је то тако али мислим да и народ исто тако осећа као и ја.......
a cega se boji ,koleginica?![]()
. . .
bili ste svedoci, a videcete sta ce biti sa parama koje dolaze. videli ste licemerje sa sapcem i taman pomislismo da je to bilo ajde ono u bunilu... danas pakova isto za krupanj.... to su bre sve bolesni i bezosecajni ljudi koji samo i jedino misle na vlast.
ne znam dal znate, verovatno znate da su ugasili radio amatere jer su poceli da izvestavaju o gomili mrtvih koje izvlace... bojim se znajuci dobro karakter ovih vlastodrzaca da ne naprave neko vece sranje da bi prikrili ovo sad.... ili cekaju da krene leto pa odmori i racunaju zaboravice se....
St se kaze: Od njihove pomoci i konji lipsavaju. Zato i ratujem sa majkom, ona bi sa njima, a ja bih radije okusala srecu, pa kako bude. Drenovcani bi mozda i krenuli da su bar prekjuce upozoreni, pa da su mogli da sklone bar nesto stoke, njive im ionako vec uveliko plivaju u podzemnim vodama.Најгоре у целој ствари је то што ја знам да бих и ја одбио помоћ Диковића, Вучића и Николића - ЈЕР ПРЕДОСЕЋАМ ДА БИ МЕ ОДВЕЛИ У СУНОВРАТ.....не знам зашто је то тако али мислим да и народ исто тако осећа као и ја.......
Ovo nije tovljenje pecenice uoci Bozica, vac na Casne verige. Kasno, prekasno.Ljudi protiv poplava se deluje pREVENTIVNO
Znaci treba da se izgradi infrastruktura odbrane pre nego se iste dese..
Problem nas Srba je u tome sto ceo zivot kazemo , nece nas, i gojimo prase uoci Bozica...
Sada kakva je situacija je uradjeno najbolje sto moze...
Da li je to dovoljno, Daj Boze, videcemo...

za one koji lupaju da nema sanse za zemljotres....
http://www.nature.com/news/2010/100106/full/463016a.html
inace slovenac koji je ziveo ovde, veliki seizmoloski strucnjak je davno rekao da do 2020 mozemo ocekivat razoran zemljotres u beogradu bas zbog ovoga sto se desilo ovih dana.... a vi se i dalje sprdajte