Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da čuo sam, ovoga puta Obrenovac ugrožen Savom, i one kuće koje su koliko toliko odbranjene od Kolubare sada su ugrožene od Save.

meni nije jasno kako ugrozeni od Save kad je ona u stagniranju i cak na nekim mestima u opadanju ,talas iz Bosne nije moguc jer se kod njih Sava smanjalila i tako je vec 24 h,Obrati paznju na mesta koja su blizu Sr a ovako je juce celi dan
http://hidro.hr/hidro.php?id=hidro&param=Podaci

10256907_10152448268303606_5662918613011477174_n.jpg
Ко ће да за ово да одговара?

Који "моји" и "твоји" људи, доста више с тим поделама...

- - - - - - - - - -

Забрежје је северно, према Сави...

pa ti kad si pametna i skolovana kazi meni zasto ljudi koji dobotvorno rade i pomazu unesrecenima i raspolazu najbrzim prenosom informacija jer ako ne znas kad sve prsne na zemaljskoj kugli samo ce kratki talasi funkcionisati tj. radio amateri, zasto su ih sklonili da ne mozemo svi da cujemo sta se tamo desava, pogotovo sad...?

Eto upravo zato sto ste takav narod kakvi su ovi likovi gore, zato nam Bog i slaje poplave. :D

Ebiga... ako narod nema moral nema nista :)

Nista od EU ne valja a od Rusije vam je i govance slatko :hahaha:

I ne treba da nam daju. Samo ako su poludeli dace Srbiji pare. :)

a samo ludaci od njih mogu i da mole pare pored svega sta su nam uradili.

sve vise imam utisak da su vucic i toma ucenjeni hagom kao vuk da izvrsavaju sta im se kaze....

EU: Srbija da računa na milijardu €

Brisel -- Srbija može da računa na milijardu evra iz fonda solidarnosti Evropske unije radi otklanjanja dugoročnih posledica katastrofalnih poplava.

Jos jedan dokaz da je EU solidarna institucija. Svaka cast EU, neka je blagoslovena. Nasi najveci prijatelji su upravo u EU. A Rusi? A i Arapin je vise pomogao nego Rusi.

Naravno zalosno je sto ce nasa vlada da pokrade vise od pola tih para. Verujem da im je vec krenula voda na usta.

Да ли ти уопште имаш трунку памети ?
Колико година ти треба да укапираш да у том брлогу нема ништа џабе ? Па да си се родио 2000-те године данас би имао 15 година и бар колико толико нешто знао ! А ти имаш тек 15 месеци. Па одрасти напокон. Шта мислиш до које године твоји родитељи теба да хране линдова ?

Поједини Срби су пролупали!
Уништено 1000 кућа,изгубљени људски животи,катастрофа великих размера....
А појединци плачу и кукају за псе и мачке и још се љуте што њих не спашава неко?!?!

pa ti kad si pametna i skolovana kazi meni zasto ljudi koji dobotvorno rade i pomazu unesrecenima i raspolazu najbrzim prenosom informacija jer ako ne znas kad sve prsne na zemaljskoj kugli samo ce kratki talasi funkcionisati tj. radio amateri, zasto su ih sklonili da ne mozemo svi da cujemo sta se tamo desava, pogotovo sad...?

Tebi je lepo covek obajsnio da Radio-amateri nisu ugaseni, ali ti sviras u iste gusle vec iz posta u post.

http://forum.krstarica.com/showthre...УБЛИКЕ-!!!?p=28058999&viewfull=1#post28058999

a samo ludaci od njih mogu i da mole pare pored svega sta su nam uradili.

sve vise imam utisak da su vucic i toma ucenjeni hagom kao vuk da izvrsavaju sta im se kaze....

I kakav hag te spopao sta lupas... neka paranoja u las vegasu?

- - - - - - - - - -

Да ли ти уопште имаш трунку памети ?
Колико година ти треба да укапираш да у том брлогу нема ништа џабе ? Па да си се родио 2000-те године данас би имао 15 година и бар колико толико нешто знао ! А ти имаш тек 15 месеци. Па одрасти напокон. Шта мислиш до које године твоји родитељи теба да хране линдова ?

Ova pomoc je dzabe i bespovratna. A ti opet vidim sve znas imas tajne izvore direkt iz Brisela.. a nisi se udaljio od mesta rodjenja vise od 10 km ceo zivot :D

А појединци плачу и кукају за псе и мачке и још се љуте што њих не спашава неко?!?!

Mislim da je i to ljudski. Izvini ali neko voli i zivotinje...

Ваљда ти је јасно због чега смо догурали доовде, између осталог..
Иначе, хвала за помоћ...

Back