Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Питање је да ли ће се нешто урадити како се ово више неби поновило!
Ја да сам на Вучићевом месту прво би наредио да се подигну насипи на подручјима где се десило изливанје... Значи средити обалу Дрине, Саве и осталих река које су се излиле. Ако је потребно прокаопати канале који би евентуално могли попримити воду у случају оваквих поплава.
Следећа мера би била тотално обезбеђење стратешких објеката од поплава као што су електране у Обреновцу,Костолцу и копове одакле се вади угаљ прављењем насипа и прокопавањем канала.
Само тако би се Србија на дужи рок осигурала да се овако нешто не понови. Сад је била јединствена прилика да се уочи где су слабе тачке и то искуство треб искористити пре него што људи забораве шта се десило за коју годину!

Sti lud? Kamo džipovi, kao audi, kamo ljubavnice i letovanja. Nema se para za kanale, si čuo da je kriza ekonomska golema...

Ljudi protiv poplava se deluje pREVENTIVNO

Znaci treba da se izgradi infrastruktura odbrane pre nego se iste dese..

Problem nas Srba je u tome sto ceo zivot kazemo , nece nas, i gojimo prase uoci Bozica...

Sada kakva je situacija je uradjeno najbolje sto moze...

Da li je to dovoljno, Daj Boze, videcemo...

jel smo ti i ja bili poslednje dve godine na vlasti?

ko je bio taj snosi najvecu odgovornost i da ima obraz sta je ovde radio ili u prevodu pravio haos treba da ode sa polozaja ako ne ume da radi....

- - - - - - - - - -
. . .

Poslednja izmena od moderatora:
Nemoj da nam dođe CNN. Neka ostanu u Ukrajini i Siriji !

Neka nas zaobiđu, u širokom luku, ne kukajte, pravite se kao da je sve super i da je suvo i da ništa nije...

Tamo gde se oni pojave da prave izveštaje ... eto svađe, huškanja i rata ....:roll:

NE TREBAJU NAM OVDE !!!

šicc..... :mrgreen:

Na CNN-u se bas dosta prica o poplavama na Balkanu.

Rekao bih cak da malo i preteruju.

Srediće Droid preko svojih veza te pare. Ima da nam svima procveta... pitanje je samo šta.

tacno... meni ja najtragicnije sto se medijski spinuje na sve nacine da su sad krive lopine, krivi lokalci, krivo vreme i ne znam sta sve... u srpskoj je ruska nvo radila elaborat poslednje dve godine za srpsku sta raditi ako nadodju ovakve poplave... rusi su ih upozorili na ovo, ali sta vredi kad je na vlasti gramzivi olos koji sad brise po novinama sta je sve izjavljivao i lagao ljude.

Evo kako se troše državni resurisi.... vozi Miško...

10389659_10203729878228392_8457119839635911265_n.jpg

vidi Vucica on vozi!:rotf:
ajde jbt manite se ,pa normalno da svako hoce da vidi sta se desava ,sta dolaze neki i helihopterima u ugrozena podrucja da se proceni steta i uvere se,sta je tu lose majku mu ,svugde u svetu se to radi a i da se ne radi .NORMALNO JE DA OBIDJES SVOJ NAROD A NE DA SEDIS U FOTELJI ,MENI SAMO SMETA STO SU CISTI TREBA DA SE UPRLJAJU

Rusija ima sad da posalje 10 milijardi!

Могла би и Америка да одреши кесу, сем ако им 100К $ оптерећује буџет, макар са пластичним џаковима, видим да се код
нас кубури са њима / џаковима /, а код њих је затишје....ваљда их талибани пустише мало да одахну...?!

Albanski navijači su tokom utakmice 31. kola tzv. lige Kosova istakli transparent na kojem je na engleskom pisalo: "Molitva za Bosnu, smrt Srbiji".
albanski-navijaci-foto-twitter-1400490702-500243.jpg

Hvala braćo albanci,od vas nismo ništa drugo ni očekivali,kada se samo sjetim koliko para je išlo za razvoj Kosova u bivšoj SFRJ dođe mi da pojedem sam sebe koliko smo bili ludi.Tito ih je gradio i razvijao za naše pare.Ebem Tita i partiju a Beograd koji mu je dao kuću cvijeća i ogroman plac za grob treba razmisliti da li je Tito zaslužio to...

jel smo ti i ja bili poslednje dve godine na vlasti?

ko je bio taj snosi najvecu odgovornost i da ima obraz sta je ovde radio ili u prevodu pravio haos treba da ode sa polozaja ako ne ume da radi....

- - - - - - - - - -

takvih botova kao sto si ti puni su svi forumi...

ih ja bot a ti doso otvorio nalog i odmah se obracunavas partijski

- - - - - - - - - -

Albanski navijači su tokom utakmice 31. kola tzv. lige Kosova istakli transparent na kojem je na engleskom pisalo: "Molitva za Bosnu, smrt Srbiji".
albanski-navijaci-foto-twitter-1400490702-500243.jpg

Hvala braćo albanci,od vas nismo ništa drugo ni očekivali,kada se samo sjetim koliko para je išlo za razvoj Kosova u bivšoj SFRJ dođe mi da pojedem sam sebe koliko smo bili ludi.Tito ih je gradio i razvijao za naše pare.Ebem Tita i partiju a Beograd koji mu je dao kuću cvijeća i ogroman plac za grob treba razmisliti da li je Tito zaslužio to...

HEJ POSALJITE IM PORKU DA JE REPUBLIKA SRPSKA POPLAVLJENA I DA SE ZA NJU MOLE HAHAHAHA KRETENI GLUPI

za one koji lupaju da nema sanse za zemljotres....

http://www.nature.com/news/2010/100106/full/463016a.html

inace slovenac koji je ziveo ovde, veliki seizmoloski strucnjak je davno rekao da do 2020 mozemo ocekivat razoran zemljotres u beogradu bas zbog ovoga sto se desilo ovih dana.... a vi se i dalje sprdajte

Па наравно -------- само глупак, будала и тотално необразована дилеја не зна за то..... пре свега како може ДА СЕ ЦЕЛА СРБИЈА ИЗЛОКА ВОДАМА И ДА СЕ ЦЕЛА СРБИЈА ПРЕМЕТНЕ КЛИЗИШТИМА А ДА БЕОГРАД ИСПОД КОГА ЦЕЛОГ ГРАДА СЕ НАЛАЗЕ ТОТАЛНЕ ШУПЉИНЕ И ВОДЕ И ПОДЗЕМНА ИЗВОРИШТА - ТО НЕ ОСЕТИ...... тако могу само будале и кретени да причају који појма са животом немају .......или како може да се све ово не одрази на Нови Београд КОЈИ ЈЕ ЦЕО НА ПЕСКУ....... не вреди причати кретенима.. нека их.....

napisah da je nikola aleksic trubio o ovome poslednje dve godine pa starom coveku polupali da ne kazem sta.... sta ce sad da se seje? sta mislite organsko seme ili gmo... hocete da srocim tekst i opravdanje koje ce da ide tipa nema para ali su nam ameri dali zdravo seme?

ili je sve slucajno, pala kisica i ljudi se podavili... uzas... idite do sajma i slusajte sta pricaju.

Могла би и Америка да одреши кесу, сем ако им 100К $ оптерећује буџет, макар са пластичним џаковима, видим да се код
нас кубури са њима / џаковима /, а код њих је затишје....ваљда их талибани пустише мало да одахну...?!

15.05.2014 09:10
Požari u Kaliforniji, evakuisane hiljade ljudi

KARLSBAD - Oko 20.000 ljudi na jugu savezne američke države Kalifornije bilo je primorano zbog šumskih požara da se evakuiše iz svojih kuća kao i oko 10.000 studenata iz kampusa državnog kalifornijskog univerziteta, a zatvoren je i popularni park "Legolend" u gradu Karlsbadu.

Devet šumskih požara zahvatilo je površinu od više od 36 kvadratnih kilometara, a dvojica vatrogasaca zadobila su lakše povrede prilikom gašenja požara, javila je agencija AP.

Vatrogasci su se borili sa temperaturama vazduha iznad 38 stepeni Celzijusa i jakim vetrovima dok su u sredu pokušavali da lokalizuju požare.

U okrugu San Dijego proglašena je vanredna situacija zbog izuzetno toplog vremena, a stanovništvo je upozoreno da mora da se pripremi za eventualne evakuacije.

U San Markosu, severno od San Dijega, oko 21.000 ljudi bila je primorana da se evakuiše iz svojih domova.

Najveći požar bio je u Karlsbadu, na oko 48 kilometara od San Dijega, grad poznat po čuvenom parku "Legolendu", koji je zatvoren jer je ostao bez struje zbog požara.

U Karlsbadu su, takođe, zatvorene škole i poslovni objekti i oni neće raditi do početka iduće sedmice, a na hiljade ljudi je evakuisano iz svojih kuća.

Zbog požara je bio zatvoren i glavni autoput koji povezuje severni i južni deo Kalifornije, prenela je agencija AFP, koja je navela da je zbog požara došlo do evakuacije i u nuklearnoj elektrani i vojnoj bazi.

Godišnji sezonski požari obično počinju znatno kasnije, navela je francuska agencija.

Па наравно -------- само глупак, будала и тотално необразована дилеја не зна за то..... пре свега како може ДА СЕ ЦЕЛА СРБИЈА ИЗЛОКА ВОДАМА И ДА СЕ ЦЕЛА СРБИЈА ПРЕМЕТНЕ КЛИЗИШТИМА А ДА БЕОГРАД ИСПОД КОГА ЦЕЛОГ ГРАДА СЕ НАЛАЗЕ ТОТАЛНЕ ШУПЉИНЕ И ВОДЕ И ПОДЗЕМНА ИЗВОРИШТА - ТО НЕ ОСЕТИ...... тако могу само будале и кретени да причају који појма са животом немају .......или како може да се све ово не одрази на Нови Београд КОЈИ ЈЕ ЦЕО НА ПЕСКУ....... не вреди причати кретенима.. нека их.....

ne znam ali znam da ovoliko nesrece jedna na drugu u ovakvo kratko vreme od kako je ovaj lazov na vlasti je vise nego indikativno ma kakvu poruku to nosilo. i onaj ko nije vernik stavio bi prst na celo. dobricina smrt sa kojom se sns botovi sprdaju i satvljaju minuse gde god stignu je samo jedna indikacija.

najmizernija je na fejsu od danas od vucica da nece nikad reci koliko je ljudi tacno izginulo.

samo satanista moze da se smeje na ovakvoj temi i jos valja pritom
tebi su onda svi oni ljudi koje gledas na TV koji su izgubili svu imovinu i smeju se satanisti? e super
ja sam satanista sto sam ti branio granice dobrovoljno hvala,nema veze opet ja dolazim ovaj put da obnavljam kuce a ti idi prdi o sns-u i dosu i jevropi koliko oces

Samo sloga spašava
Al’ i spremnost čelična
Otadžbina Srbija
Porodica velika

Pokreni se Srbine, ZA život Srbije!
Celo Srpstvo diglo se, ZA život Srbije!

vidi Vucica on vozi!:rotf:
ajde jbt manite se ,pa normalno da svako hoce da vidi sta se desava ,sta dolaze neki i helihopterima u ugrozena podrucja da se proceni steta i uvere se,sta je tu lose majku mu ,svugde u svetu se to radi a i da se ne radi .NORMALNO JE DA OBIDJES SVOJ NAROD A NE DA SEDIS U FOTELJI ,MENI SAMO SMETA STO SU CISTI TREBA DA SE UPRLJAJU

NIJE NORMALNO DA SE POLITIČARI MANEKENI VOZIKAJU SREDSTVIMA KOJA TRABA DA BUDU USMERENA NA DRUGU STRANU RABOTE PARTIJSKI! Zato i tražimo pomoć jer nemamo! Neće ni ovo vaše doveka...

NIJE NORMALNO DA SE POLITIČARI MANEKENI VOZIKAJU SREDSTVIMA KOJA TRABA DA BUDU USMERENA NA DRUGU STRANU RABOTE PARTIJSKI! Zato i tražimo pomoć jer nemamo! Neće ni ovo vaše doveka...

kako bre nije normalno,pa sta rade razni kauboji po cemerici i princevi po engleskoj ,oni su tamo rado vidjen prizor!
da se razumemo brate ebe se meni za kompletnu garnituru na vlasti,sve bih ja prvi hapsio i tuko pride !!!!!

Poslednja izmena od moderatora:

Back