- Poruka
- 62.443
Ja ne znam kako vi ne shvatate da je gradonacelnik Sapca kriv za katastrofu u Obrenovcu. Ako ne shvatate to, sada ce sve to Vucic i SNS-ovci da vam objasne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okey sledeci put kada se nadjem u bilo kom gradu u srbiji samo zbog panike kada vodagrune nemojte pustati sireneЗато јер председник општине није хтео панику. О каквом лику се ради стварно не знам, ал није му лако сигурно
To je za sad samo najava ali evo Gruban pozdravlja tu najavu.

Имамо чамце и амфибије довољно, доста тога је остало још од јна и чак чека на продају, пумпе мало мање, ал организација нам је нула и то је проблем.
Странчарење родбинске кумовске партијске и друге везе и везице су преко система негативне селекције који се спроводи деценијама потпуно урнисале организацију и спремност.
Tražio sam zvaniče podatke ali nisam uspjeo naći,sa koliko amfibija vojska Srbije raspolaže trenutno i gde su veliki metalni vojni čamci?Gumeni su u ovakvim situacijama mnogo nesigurni...
Ne znam da li je tako, samo znam da je lako popovati kad je nasip pukao, sad svi znamo gde mu je slaba tacka, u svakom slucaju voda bi se verovatno prelila preko nasipa, s obzirom koliko je vode samo Tamnava nosila.
pobogu jel se ovo zaista desilo? ?Svi su ista GO.VNA jer su radili potpuno istu stvar.
- - - - - - - - - -
![]()

....и на бланко да ти поверујемо да си тубројку од 2.000 настрадалих стварно чуо. Пре ће бити да си је потурио.
nisu ukinjeni
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/46...-ustupili-smo-kanal-Gorskoj-sluzbi-spasavanja
a ne nije posto "ovo" nema nikakve koristi
odaklen je ovaj projekat?
okey sledeci put kada se nadjem u bilo kom gradu u srbiji samo zbog panike kada vodagrune nemojte pustati sirene
ne ozb? ?
ima li iko ikakav zvanican infoБила је вест, дошао је лик са насипа на Колубари код председника општине у пола ноћи и рекао му да је насип прсао и да треба евакуисати град и предложио му да се становништво узбуни и сиренама, на шта му је, наводно, председник општине рекао да не жели панику и да је довољно да иде кајрон преко локалне тв. То је оно што сам чуо на форумима...
Ne desavaju se. Kliziste je kliziste...klizi gornji sloj zemlje ..eventualno se odlomi koja stena ...Zemljotres se zna sta je. Zemljotres moze da izazove kliziste a kliziste ne moze da izazove zemljotres.

да, и извукли искуство, па се припремили.zato su nahebali pre 2 godine ako se dobro sećam
Pa nije najava, lepo je receno da Srbija svake godine dobija iz ovog fonda po jednu milijardu.
Ja te pare ovim slepcima uopste ne bih davala. Ja bih ( da sam neki faktor) lepo postavila desetak ljudi
( a koji nemaju veze sa Srbijom)
koji ce pare da daju tamo gde je najpotrebnije, nikako da da se dogodi da samo opstine u kojima vlada SNS
profitiraju.
Danas na vestima citamo da su Krupanj i Smederevska Palanka vec 5 dana bez ikakve pomoci, niko ih i ne pominje
niti bilo ko pokusava da prodre do njih. A mi ovde drvimo o nekakvom BBC-u!!!!
O nekim selima na Jugu i Zapadu i da ne govorimo.
Јуче је друг из паркинг сервиса био у Обреновцу, тј на улазу у Обреновац, каже да они не могу да уђу, да су унутра погребно предузеће једино и специјалне јединице, плус људи који евакуишу. Питај Бога колико мртвих има, и шта је тачно, али изјава Вучића да се неће дати тачна бројка настрадалих довољно говори. И још на излазу из Обреновца, на питање мог пријатеља упућено човеку из погребног предузећа ''какво је стање унутра'' човек је сав изгубљен рекао ''Ово ништа не ваља.'' Немам намеру да ширим панику овим што сам написао, већ да укажем на то да овим људима треба помагати годинама након овога, поред домова ко зна колико је људских живота изгубљено. Страшно шта се дешава. Ова држава ће нас лагати, нећемо ни бити свесни катастрофе која се догодила тамо, јавност ће остати на тих 16 жртава наводних, треба једноставно људима указати стварно колико су ови људи погођени катастрофом, како би људи схватили колико је тим људима у сваком случају потребна помоћ. Знам да политичари страхују за своје гузице, како народ не би тражио да се испитају кривци и јавност, па морају све да лажу, али толико лагати и умањивати катастрофу, то је ужас. И људи који нису погођени тиме су слуђени, долазе милиони информација, људи не знају шта да мисле, ова држава је због огавних политичара у расулу. И док год је ова политичка гарнитура на челу, тешко да ћемо се извући. Помажите тим људима како знате и умете, ако ништа, барем идите у прихватилишта и причајте са њима, позовите неку породицу из прихватилишта на ручак уколико имате услове за то, њима је потреба пажња у овим тренуцима више него било шта.....и на бланко да ти поверујемо да си тубројку од 2.000 настрадалих стварно чуо. Пре ће бити да си је потурио.
Јуче је друг из паркинг сервиса био у Обреновцу, тј на улазу у Обреновац, каже да они не могу да уђу, да су унутра погребно предузеће једино и специјалне јединице, плус људи који евакуишу. Питај Бога колико мртвих има, и шта је тачно, али изјава Вучића да се неће дати тачна бројка настрадалих довољно говори. И још на излазу из Обреновца, на питање мог пријатеља упућено човеку из погребног предузећа ''какво је стање унутра'' човек је сав изгубљен рекао ''Ово ништа не ваља.'' Немам намеру да ширим панику овим што сам написао, већ да укажем на то да овим људима треба помагати годинама након овога, поред домова ко зна колико је људских живота изгубљено. Страшно шта се дешава. Ова држава ће нас лагати, нећемо ни бити свесни катастрофе која се догодила тамо, јавност ће остати на тих 16 жртава наводних, треба једноставно људима указати стварно колико су ови људи погођени катастрофом, како би људи схватили колико је тим људима у сваком случају потребна помоћ. Знам да политичари страхују за своје гузице, како народ не би тражио да се испитају кривци и јавност, па морају све да лажу, али толико лагати и умањивати катастрофу, то је ужас. И људи који нису погођени тиме су слуђени, долазе милиони информација, људи не знају шта да мисле, ова држава је због огавних политичара у расулу. И док год је ова политичка гарнитура на челу, тешко да ћемо се извући. Помажите тим људима како знате и умете, ако ништа, барем идите у прихватилишта и причајте са њима, позовите неку породицу из прихватилишта на ручак уколико имате услове за то, њима је потреба пажња у овим тренуцима више него било шта.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/466509/Milijardu-evra-pomoci-od-EU
dobro ovo moze pomoci ionako nam je steta oko 25 milijardi
ipak treba izgraditi nove brane nove kuce stambene zgrade novi vodovod mozda neku novu elektrenu, mozda i nove mozgove,,,kako smo samo srecni u narednim mesecima
da naravno ako nas zaobidju malverzacije i oni na funkciji dozive sta uopste znaci saves'