Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 64.030
Samo idiot i mentalno zaostala osoba moze da povezuje poplavu i zemljotres.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајд још једном, полако и са разумевањем.S kojim razumevanjem kad si jasno spomenula novac?
Sta tu ima da se razume?
Nego, ne odgovori mi na pitanje, zato i kleveces.
Ne govorim ja o ostavkama. Kažem da mi je degutantno da se ovakva situacija koristi za politički obračun. A da su pri tome mnogi od tih koji kritikuju bili u situaciji da npr izgrade još koji kilometar nasipa,ojačaju postojeće i sl. a to nisu uradili. Naravno to neće pomenuti. Ista situacija je i u RS. Gledam u subotu gradonačelnika Bijeljine. Kaže ovo više ne može ovako malo malo nas Drina potopi. A čovjek je na vlasti evo već treći ( ili možda čak 4 ) mandat. Što nije tražio da mu se napravi nasip još davnih dana?
Oćeš reći da su dobili legitimnu instrukciju da ostanu u poplavljenim kućama....Propagandisto, to je biloposle poplave, i jasno se kaze da se obrate centru za vanredne situacije, i da zato ne napustaju svoje domove. Citaj malo bolje kad vec postavljas.

Лозница, Крупањ, Пожега, Лучани, Свилајнац, Параћин, Јагодина, Ваљево, Уб, Лазаревац... Могло се много тога учинити да се бар ублажи штета. Пошто се није учинило ништа, а не бар нешто – оставке су савим логичне.
Ne govorim ja o ostavkama. Kažem da mi je degutantno da se ovakva situacija koristi za politički obračun.
Oćeš reći da su dobili legitimnu instrukciju da ostanu u poplavljenim kućama....![]()

... neverovatno ..... 
Da, ali ipak se bar Srbija nije srela 100 godiina sa ovakvim poplavama, i stoga, nije vreme ama bas ni za kakve politicke obracune, ali za pouke jeste, i to ubuduce.
A drugi deo pitanja - ne odgovori?
Ајд још једном, полако и са разумевањем.
Свака власт је радила тако, у општине у којима није на власти није давала ни динара, али то не оправдава садашњу власт и Вучића као главног носиоца исте.
Rusija nas pita sta jos treba da salje ?! Izgleda da mi ne znamo .....
Ministar za vanredne situacije Ruske Federacije uputice pismo vladai Srbije sa pitanjem sta nama zapravo jos treba .... neverovatno .....
http://mir24.tv/news/world/10510057
Oн намерен обратиться к руководству Сербии подготовить дополнительную заявку на гуманитарные грузы.
Мене не занима политика у смислу који хоћеш да представиш. Мора постојати одговорност свих који свој посао нису одрадили на задовољавајућем нивоу.
- - - - - - - - - -
Мене Миле нешто и не занима.
Него..... до мене је стигла вест ДА ЋЕ ОВИХ ДАНА КАО ПОСЛЕДИЦА КЛИЗИШТА ДА СЕ ДОГОДЕ ЗЕМЉОТРЕСИ У СРБИЈИ - ШТА СТОКА НА ВЛАСТИ ЧИНИ ПО ТОМ ПИТАЊУ... ДА ЛИ СУ ОБЈАВИЛИ КОЈЕ СУ ОБЛАСТИ У ОПАСНОСТИ ОД ЗЕМЉОТРЕСА ??? ШТА РАДЕ СИЛНИ СТРУЧЊАЦИ, СИЛНИ ЗАВОДИ, СИЛНЕ АГЕНЦИЈЕ, СИЛНЕ НВО ???
Pa zanima te valjda srpski narod svuda? Ili je i to selekivno?
Nema razloga za ostavke, vec za pohvalu, bar do sada.
Rusija nas pita sta jos treba da salje ?! Izgleda da mi ne znamo .....
Ministar za vanredne situacije Ruske Federacije uputice pismo vladai Srbije sa pitanjem sta nama zapravo jos treba .... neverovatno .....
http://mir24.tv/news/world/10510057
Oн намерен обратиться к руководству Сербии подготовить дополнительную заявку на гуманитарные грузы.
Dzabe krecis mito, ovaj narod nista ne veruje.................stigla nas poplava, ma kakva poplava, ko vidi poplavu. To sam ja mami danas javila i rekla joj nek kupi par osnovnih stvari za nedelju dana, pa ako se ne dogodi, nece se nista baciti. Mislim da je lakse tako nesto preventivno preduzeti nego posle kukati.
Kao sto verujem da ti cesto pises ogavne stvari o Srbima iz nekog inata, tako verujem i da neki ovde napisu to za Amere.
Naravno, narodi nisu nista krivi i nikada nikome nisam pozeleo zlo niti se radovao necijoj nesreci.
Ovde je rec o IZVESTAVANJU o nesreci koju je morao jedan Djokovic da pokrene i o podsmevanju sa pomoci koju je americki ambasador "velikodusno" ponudio.
Mozes li da shvatis da je realnost da su samo Rusija, Bugarska i Slovenija reagovale kako je trenutak nalagao? O tome je rec a ne o drugim stvarima.
To je licemerstvo, moj druze!!!
To apsolutno stoji. I nema te vlasti i te države koja bi mogla da se odbrani od ovolike vode i količine padavina. Ali da su na pojedinim dijelovima postojali nasipi i šteta bi bila manja. Ako ništa bar ti daje šansu da na vrijeme evekauišeš ljude.Da, ali ipak se bar Srbija nije srela 100 godiina sa ovakvim poplavama, i stoga, nije vreme ama bas ni za kakve politicke obracune, ali za pouke jeste, i to ubuduce.
За похвалу што су допустили катастрофу код Обреновца?