http://mondo.rs/a692391/Info/Drustvo/Dobri-ljudi-nude-smestaj.html
Prosledite ako znate nekog kome treba smeštaj.
Prosledite ako znate nekog kome treba smeštaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако су посејани усеви по њивама, багер ће их изгазити, а штета ће бити надокнађена на свети никад.uopste mi nije jasno sto se pod temom poplava u srbiji kritikuje i istok i zapad i vucic , kada NAROD U SRBIJI nije decenijama nista radio da do toga ne dodje? odnosno, da i kada dodje, stete budu daleko manje.
znam slucaj kada su u jednom selu poslali ljude da bagerom prodube , vec naneto recno korito, upravo zbog toga, da su zenetine sa toljagama izasle da "brane svoju zemlju", ne dozvoljavajuci da im se "kopa oko njihove njive".
Како је могуће да овај блистави цитат није уврштен у Ђинђићеву биографију, уз опаску да је управо зарад тога одстрељен.ko je tom primitivizmu kriv?
ili kada je Djindjic(kakav god da je po vasem misljenju sve bio) poslao ljude sa bagerima da uredjuju recne tokove, da su im mestani izvukli gorivo iz rezervoara. Zar to nije sramota, bruka i primitivizam ?
kakav zapad, kakva rusija, ko da nam sanirana nasusni bezobrazluk, ljudi otreznite se od gluposti.
Газда хансов сапун имаће шмек на хлор и биће изврсни дезинфицијенс, зато ти даје само хлорне препарате за бабсерске послове.Hey, privet moj tovarisc, drug moj, do moiega, Znatok Vescei! Ti tam samoproklamiruessja, cto ti Russiki boljejscik, no ja kak to ne uznavaju etih otmetok u tebja. Russii ne znaes6, ni v zub traktorom, a toljko boltae6, kak obezjani v moskovskom ZOO.
Pozaluista, naucis6 vo pervih Russkome jaziku. Govori po Russkii, ctobi ves Mir ponjal tebja? Ponjal, Znatok Vescei?
(koji si ti NEobrazovani mujman, Boze me sacuvaj)
_nobody_

a koliko je srbija zajedno sa svojim stanovnicima od titove smrti do danas ulozila novca u infrastrukturu, zastite i uredjenje reka, koliko je novca odvojila za SEBE, od "dobrog zivota" i krkanluka?
ima li to jos igde u svetu da ljudi prave na svojim vlastitim rekama wc-e, da ih ne zanima hoce li se time zaraziti, hoce li zivu vodu uciniti neupotrebljivom i da ne nabrajam dalje?
"u se``, na se`` i pod a se``", a jos u inat i nedajboze da ikog covek krene icemu da uci, svi sve najbolje znaju.
niko nama nije dao SAMO ovoliko ili onoliko dolara/evra, sto god da su nam dali to je novac koji su dobrom voljom odvojili od SEBE i svog zivota.
pocnimo jednom da mislimo o sebi
A od seika ni dzak peska. A nije da nema.
NIje kriv što ne zna šta je poplava.Биће то ограничена серија високо дезинфицијенсних хлорних сапуна по ексклузивним ценама, а као сваки добар бизнисмен газда Ханс те кљука отпацима из ресторана брзе хране да би те утовио и извукао што већи профит.Skoljko vi tam, mirovih jazikov govorite? Nolik, da?
(idi se umij, stvorenje koje ima ni celu osnovnu skolu, umij se, pa se ubij)
_nobody_

ma stvarno?A Rusija poslala sve sto je mogla...
Ако су посејани усеви по њивама, багер ће их изгазити, а штета ће бити надокнађена на свети никад.
Иначе где је то било?Како је могуће да овај блистави цитат није уврштен у Ђинђићеву биографију, уз опаску да је управо зарад тога одстрељен.
Елем... постоји тајминг када се раде такви послови исто као када се и не раде путеви усред зиме.
А када регулишу канале и водотокове у подобно време нека се потруде да то и објасне људима, а у оним случајевима када се јаве саботаже и ометања имају репресивни апарат, а не: Ето баш сми хтели, а зао народ нам не да.
- - - - - - - - - -
sram ga bilo, taj sto je hteo da vam ucini nesto valjano, nije odabrao pravo vreme, u stvari, nije ni hteo, je l` da ?
srbiji moguce jedino marsovci mogu pomoci,
mozda taj jezik budu razumeli
Đoković se posle pobede nad Milošem Raonićem plasirao u finale Mastersa u Rimu.....
Биће то ограничена серија високо дезинфицијенсних хлорних сапуна по ексклузивним ценама, а као сваки добар бизнисмен газда Ханс те кљука отпацима из ресторана брзе хране да би те утовио и извукао што већи профит.
![]()

Seik je Kostunica?![]()
Nije učinjeno maksimalno daleko oid toga ali apsolutne zaštite od poplava nema inače se ne bi desilo da do poplava dođe u Češkoj,Sloveniji ili Nemačkoj i drugim zemljama koje sebi mogu da priušte mnoogo veća ulaganja u zaštitu od istih nego naša zemlje.
Pa to što ti ne vidiš da su ameri i EU dve strane iste medalje samo pokazuje koliko ozbiljno i realno sagledavaš situaciju.Ja se izvinjavam za upadicu, ali gde sam to ja pomenuo amere? Moze li pointer, citat gde sam pomenuo amere??? Ili ste pod uticajem (YI), pa citate ono onako kako su vam navijene vijuge Ekonomsko Politicko Propagandnim Programom ovih ProSerbskih Naprednih partija?!
_nobody_
Има ли од јутрос трага премијеру?![]()
Јок мори, Ђинђић је био тако неспособан да су твоје тврдње о непостојоћим радовима још више бетонирале слику о њему.Ако су посејани усеви по њивама, багер ће их изгазити, а штета ће бити надокнађена на свети никад.
Иначе где је то било?Како је могуће да овај блистави цитат није уврштен у Ђинђићеву биографију, уз опаску да је управо зарад тога одстрељен.
Елем... постоји тајминг када се раде такви послови исто као када се и не раде путеви усред зиме.
А када регулишу канале и водотокове у подобно време нека се потруде да то и објасне људима, а у оним случајевима када се јаве саботаже и ометања имају репресивни апарат, а не: Ето баш сми хтели, а зао народ нам не да.
- - - - - - - - - -
sram ga bilo, taj sto je hteo da vam ucini nesto valjano, nije odabrao pravo vreme, u stvari, nije ni hteo, je l` da ?
srbiji moguce jedino marsovci mogu pomoci,
mozda taj jezik budu razumeli
niko ni ne govori da poplava moze da se spreci ali moze da se minimalizuje, a steta nije samo materijalne prirode.
a onda, poenta svog kritickog pisanja nije drugo no opaska da se ni o cemu ne misli, da se nista ni ne pokusava preduprediti, da se riroda svesno i neodgovorno satire i unistava, dok se istovremeno i konsekventno prozivaju tamo neki krivci, od indijanaca do marsovaca
Немам, он је у пару с тобом.imas osecaj kao da se tesis, izgleda
Umesto što se novac iz budžeta dodeljuje nevladinim organizacijama tipa ženetine u crnom i razni komiteji za ljucka prava,pametnije bi bilo da se novac ide bageristima da prave nasipe na rekama.