Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
baš me zanima taj zakon, jel možeš dati neki link na njega, izvor tvojih informacija, hvala.

xBn3IapMIYAA4_3F.jpg.pagespeed.ic.dJHOpYsZcG.webp

Posledice ce tek da se osete.Voda ce se povuci,bice i nastradalih ali veliki broj ljudi ce biti spasen ali onaj haos koji ostane posle bujice je ogroman gubitak za celu drzavu.Ja nemam ideju kako i na koji nacin ce se ova steta nadoknaditi uzimajuci u obzir koliko smo mi siromasna zemlja.
Da ne pominjem veliku mogucnost zaraza,leseve zivotinja koje plivaju na sve strane,izlivi septickih jama i raznih hemikalija...Nek' nam je Bog u pomoci.

.....

Sranje. Krenulo.

`U SC Banjica pojavila se suga. Hitno potrebna sredstva za dezinfekciju!`

Eto koliko si ti "pametan" - siris dezinformacije koje su i nelogicne same po sebi, i plus iz nekih sumnjivih izvora, sto je posle i demantovano.

Majke mi nemam snage vise da pratim i slusam , 24 godine slusam stalno vanredno stanje u ovoj zemlji a klasicnu muziku samo u danima zalosti. Majke mi nemam snage vise.

Pa ne moras da pratis - sedi, odmori, prosetaj, niko te ne tera. Svako moze da se "dozira" informacijama onoliko koliko mu odgovara i dok mu to ne smeta. U suprotnom - ne mora.

Evo nekih ohrabrujucih vesti sto se tice prognoza vremena, ne moze ovo vecito da traje:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/466079/Kakvo-nas-vreme-ceka-danas-i-sutra

Bitno je da kisa staje polako, a od utorka i skroz.

Poslednja izmena:
u svjetlu ovoga što je đoković izjavio http://www.kurir-info.rs/dokovic-kr...-ne-pokrivate-poplave-u-srbiji-clanak-1373019

ja sam prebacio na cnn i oni čak ni u skrolu ne javljaju, a radi se o najvećoj prirodnoj katastrofi u modernoj istoriji evrope. e, sad, zašto minimiziraju ili uopšte ne izvještavaju? ja mislim da je jasno zbog čega, ali će biti mnogo jasnije kad vidimo koliko će eu izdvojiti sredstava za pomoć.

sa jednim komentarom...ne liči baš na prirodnu katastrofu...mnogo toga upućuje da je uključen i neki faktor sa strane...:think:

ovo je nama velika katastrofa, a mislim da je to njima normalno, jer su oni bolje pripremljeni, ali nakon ovakvih par situacija neke ce se stvari i kod nas morati mjenjati

upravo tako, svet odvaja od zivota za uredjenje istog.

nase podneblje razmislja kao devojka koja prvo kupi lak za nokte a skidac laka sa noktiju ce kupiti kad bude imala para.
u zemljama u kojima ljudi imaju naviku da misle je obrnuto.

ovo je nama velika katastrofa, a mislim da je to njima normalno, jer su oni bolje pripremljeni, ali nakon ovakvih par situacija neke ce se stvari i kod nas morati mjenjati

Covek, u ProSerbiji se nikada nista promeniti nece. Niti nakon ove katastrofe. I dalje ce biti neprijatnih iznenadjenja kada sneg neocekivano iznenadi usred januara, i onda ce se Rusi pobrinuti za moralnu, a EU i Japan za materijalnu podrsku. A ProSerbi ce da pljuju sve sve sve, osim Rusa. :mazipsa: Stanje redovno. :D

_nobody_

И не само њима, него и Јапанцима, који су исто издвојили само 100 000 долара!!!

a koliko je srbija zajedno sa svojim stanovnicima od titove smrti do danas ulozila novca u infrastrukturu, zastite i uredjenje reka, koliko je novca odvojila za SEBE, od "dobrog zivota" i krkanluka?
ima li to jos igde u svetu da ljudi prave na svojim vlastitim rekama wc-e, da ih ne zanima hoce li se time zaraziti, hoce li zivu vodu uciniti neupotrebljivom i da ne nabrajam dalje?
"u se``, na se`` i pod a se``", a jos u inat i nedajboze da ikog covek krene icemu da uci, svi sve najbolje znaju.

niko nama nije dao SAMO ovoliko ili onoliko dolara/evra, sto god da su nam dali to je novac koji su dobrom voljom odvojili od SEBE i svog zivota.
pocnimo jednom da mislimo o sebi

Covek, u ProSerbiji se nikada nista promeniti nece. Niti nakon ove katastrofe. I dalje ce biti neprijatnih iznenadjenja kada sneg neocekivano iznenadi usred januara, i onda ce se Rusi pobrinuti za moralnu, a EU i Japan za materijalnu podrsku. A ProSerbi ce da pljuju sve sve sve, osim Rusa. :mazipsa: Stanje redovno. :D

_nobody_
Mladiću, nešto si pobrkao. Jedina matetrijalna pomoć koju nam šalju ameri i njihovi sateliti je u vidu bombi kojekavih vrsta i "morlana" podrška. Rusija je zadužena za materijalnu pomoć.

Mladiću, nešto si pobrkao. Jedina matetrijalna pomoć koju nam šalju ameri i njihovi sateliti je u vidu bombi kojekavih vrsta i "morlana" podrška. Rusija je zadužena za materijalnu pomoć.

Ja se izvinjavam za upadicu, ali gde sam to ja pomenuo amere? Moze li pointer, citat gde sam pomenuo amere??? Ili ste pod uticajem (YI), pa citate ono onako kako su vam navijene vijuge Ekonomsko Politicko Propagandnim Programom ovih ProSerbskih Naprednih partija?! :think:

_nobody_

Ja se izvinjavam za upadicu, ali gde sam to ja pomenuo amere? Moze li pointer, citat gde sam pomenuo amere??? Ili ste pod uticajem (YI), pa citate ono onako kako su vam navijene vijuge Ekonomsko Politicko Propagandnim Programom ovih ProSerbskih Naprednih partija?! :think:

_nobody_
Забушаваш на послу, направиће газда Ханс од тебе сапун.

uopste mi nije jasno sto se pod temom poplava u srbiji kritikuje i istok i zapad i vucic , kada NAROD U SRBIJI nije decenijama nista radio da do toga ne dodje? odnosno, da i kada dodje, stete budu daleko manje.

znam slucaj kada su u jednom selu poslali ljude da bagerom prodube , vec naneto recno korito, upravo zbog toga, da su zenetine sa toljagama izasle da "brane svoju zemlju", ne dozvoljavajuci da im se "kopa oko njihove njive". ko je tom primitivizmu kriv?
ili kada je Djindjic(kakav god da je po vasem misljenju sve bio) poslao ljude sa bagerima da uredjuju recne tokove, da su im mestani izvukli gorivo iz rezervoara. Zar to nije sramota, bruka i primitivizam ?

kakav zapad, kakva rusija, ko da nam sanirana nasusni bezobrazluk, ljudi otreznite se od gluposti.

Back