Marko M Popovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.681
Milova banka je poslala najvise novca i vode, ne znam ko je onda anti-Srbin u Crnoj gori, Medojevic?
Koja je to Milova banka
Ako te cuje reci ce da je to velikoSrpska podmetacina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milova banka je poslala najvise novca i vode, ne znam ko je onda anti-Srbin u Crnoj gori, Medojevic?

Koja je to Milova banka
Ako te cuje reci ce da je to velikoSrpska podmetacina![]()
Знам ја то али има људи који су национални "Црногораци" а Србе сматрају најближом браћом , за разлику од многих који су национално Срби.И ти 'просрпски оријентисани људи' су исто Срби. Доста више са глупостима те врсте. Ако се зовеш и презиваш као Србин, онда си Србин!

Pokazalo se ko su nam najveci prijatelji, gde je sad Dulesrbenda sto prica o anti-srpskoj poltici Crne Gore?
Fondacija Dragice Nikolić večeras dostavila pomoć u vrednosti od 600 hiljada dinara (hrana za bebe, pelene, ...)
а одело које носи д&Г 8-900 000 рсд --срамота
Milo ima udeo u Atlasu, zato su ih Rusi i zatvorili... A taj Knezevic kog ti pominjes je Ratko, on je Milov kum, sad su u svadji zbog sverca ako se ne varam, skoro se sudio sa Canetom Zapcem, nema on veze sa Atlasom
nasipi sa dzakovima preko 80 cm nisu korisni bas![]()
Naravno da jesu, nego si ti genijalac, pa mislis da je poenta dzakova sa peskom da zaustavi svaki molekul H2O iz reke.
Preko 80 cm visine moze da zadrzi silininu vode?
Izvini evo sramim se svojeg neznanja.
Ne odgovori ti kako da nazovemo one sto prodaju vodu za 200% skuplje u ovakvim situacijama ,ocemo li dzukelama ili nistarijama??
Kami, Jorgobanka kaže da posle poplava uvode radne akcije. Oćeš odma' da istetoviraš na levom ramenu ORA 2014?
.
Ako su samo muskarci, ne vredi, samo bi se posvadjao sa njima, i nikakav posao ne bi napravili...Prijatelju eto varas se da znas sta sam pomislio to bi i napisao sam da si znao.Pa ne moze ako nivo vode predje te dzakove, ali tvoj komentar nije bio vezan za to, tacno znam na sta si pomislio.
Prvo da pokokamo ove ljude sto prodaju bilo koju robu i usluge, jer valjda u kriznim situacijama treba sve to da se deli besplatno. A da streljamo i ove koji su humani za platu. Mislim, samo kod vas genijalaca vece ogorcenje moze da izazove trgovac od advokata, pogrebnika, lekara i sudije koji zarade milijarde na 'nesreci drugih', i 12312313 puta vise kinte zaradjuju na toj istoj nesreci od bilo kog trgovca koji prodaje jbenu vodu i hleb.
Prijatelju eto varas se da znas sta sam pomislio to bi i napisao sam da si znao.
A vidim elaborat ti meni ispisa i opet pored svega sto si vidio na TV a mozda i dozivio ti se slazes sa povecanjem cena osnovnih potrebstina ,meni to sasvim dovoljno govori o tebi .
Ma ne slazem se ja sa milion stvari, samo ne dajem sebi za pravo da se ponasam kao fasista koji ce da zabranjuje ljudima da slobodno prodaju svoju robu i usluge za cenu koju sami odrede.
ORA 2014:"Radne akcije za obnovu zemlje"
Beograd -- Guvernerka Tabaković kaže da je sigurna da će premijer Aleksandar Vučić posle tragedije koja je pogodila Srbiju uspeti da pokrene radne akcije za obnovu zemlje.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=05&dd=17&nav_id=849410
![]()
"Ako se ljudima da radni staž, zdravstveno, socijalno, akcijama se mogu izgraditi naselja, putevi i pruge", rekla je guvernerka Narodne Banke Srbije, Jorgovanka Tabaković za Blic.
Prema njenim rečima, svet bi mogao da pomogne tako što će dati mašine, materijale za izgradnju.
"Vučić posle ove tragedije ima istorijsku šansu da mobiliše naciju i promoviše prave vrednosti i da napravi sređenu državu", smatra Tabaković.
Guvernerka napominje da nas je ova nesreća ujedinila u zajedničkim naporima da sačuvamo najvrednije, a to su ljudi i da smo pokazali kako možemo da umanjimo štetu od katastrofe.