Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
И ти 'просрпски оријентисани људи' су исто Срби. Доста више са глупостима те врсте. Ако се зовеш и презиваш као Србин, онда си Србин!
Знам ја то али има људи који су национални "Црногораци" а Србе сматрају најближом браћом , за разлику од многих који су национално Срби.

Хала Пионир, вероватно је већ пуна

attachment.php

Изгледа да вода надолази у Обреновац али не драстично. А има и проблема на појединим мјестима не може се прићи јер вода није довољно велика за чамац, а ни довољно мала за возила.
Шабац издржао вечерас прошао ударни талас. Извор блиц.рс.

Poslednja izmena:
Milo ima udeo u Atlasu, zato su ih Rusi i zatvorili... A taj Knezevic kog ti pominjes je Ratko, on je Milov kum, sad su u svadji zbog sverca ako se ne varam, skoro se sudio sa Canetom Zapcem, nema on veze sa Atlasom

Ratko Knezevic, stari pajtos Ive Pukanica, i ostalih hrvatskih i srpskih krimosa...Omiljeni sport im je bio da pljuju po Djindjicu i Milu, onako coporativno, kao pravi balkanski krimosi.

Preko 80 cm visine moze da zadrzi silininu vode?
Izvini evo sramim se svojeg neznanja.
Ne odgovori ti kako da nazovemo one sto prodaju vodu za 200% skuplje u ovakvim situacijama ,ocemo li dzukelama ili nistarijama??

Pa ne moze ako nivo vode predje te dzakove, ali tvoj komentar nije bio vezan za to, tacno znam na sta si pomislio.

Prvo da pokokamo ove ljude sto prodaju bilo koju robu i usluge, jer valjda u kriznim situacijama treba sve to da se deli besplatno. A da streljamo i ove koji su humani za platu. Mislim, samo kod vas genijalaca vece ogorcenje moze da izazove trgovac od advokata, pogrebnika, lekara i sudije koji zarade milijarde na 'nesreci drugih', i 12312313 puta vise kinte zaradjuju na toj istoj nesreci od bilo kog trgovca koji prodaje jbenu vodu i hleb.

Kami, Jorgobanka kaže da posle poplava uvode radne akcije. Oćeš odma' da istetoviraš na levom ramenu ORA 2014?

Ja sam danas cuo da NBS salje pomoc u vrednosti od 200. 000 dinara, sto mu dodje kao jedna cetvrtina Jorgovanikine plate valjda:mrgreen:.

Mogu da idem na radne akcije ako na istim ima nekih zemski :think: Ako su samo muskarci, ne vredi, samo bi se posvadjao sa njima, i nikakav posao ne bi napravili...

Pa ne moze ako nivo vode predje te dzakove, ali tvoj komentar nije bio vezan za to, tacno znam na sta si pomislio.

Prvo da pokokamo ove ljude sto prodaju bilo koju robu i usluge, jer valjda u kriznim situacijama treba sve to da se deli besplatno. A da streljamo i ove koji su humani za platu. Mislim, samo kod vas genijalaca vece ogorcenje moze da izazove trgovac od advokata, pogrebnika, lekara i sudije koji zarade milijarde na 'nesreci drugih', i 12312313 puta vise kinte zaradjuju na toj istoj nesreci od bilo kog trgovca koji prodaje jbenu vodu i hleb.
Prijatelju eto varas se da znas sta sam pomislio to bi i napisao sam da si znao.

A vidim elaborat ti meni ispisa i opet pored svega sto si vidio na TV a mozda i dozivio ti se slazes sa povecanjem cena osnovnih potrebstina ,meni to sasvim dovoljno govori o tebi .

Prijatelju eto varas se da znas sta sam pomislio to bi i napisao sam da si znao.

A vidim elaborat ti meni ispisa i opet pored svega sto si vidio na TV a mozda i dozivio ti se slazes sa povecanjem cena osnovnih potrebstina ,meni to sasvim dovoljno govori o tebi .

Ma ne slazem se ja sa milion stvari, samo ne dajem sebi za pravo da se ponasam kao fasista koji ce da zabranjuje ljudima da slobodno prodaju svoju robu i usluge za cenu koju sami odrede.

Ma ne slazem se ja sa milion stvari, samo ne dajem sebi za pravo da se ponasam kao fasista koji ce da zabranjuje ljudima da slobodno prodaju svoju robu i usluge za cenu koju sami odrede.

pa cekaj ,gde to ima u kojoj zemlji da se smije prodavat u kriznim situacijama osnovne potrebstine za po 200% i vise ?Sirija Libija Iraq?
znas li kako prolaze npr u UK oni koji pokusaju tako nesto,zakon im je skoro jednak kao za spijune!

Vratih se sada iz kupinova, tamo je stiglo jos desetak slepera sa punim dzakovima i ostalo je jos par gomila peska. Ko vidi ujutru ovo a moze da ode do tamo neka ode, potrebno je 200 ljudi da se brzinski sve zavrsi... ostalo je jos stotinak ljudi tamo da radi, i mogu reci da su sve takozvani huligani...

• Podržavam
Reactions: 27E
ORA 2014:
"Radne akcije za obnovu zemlje"

Beograd -- Guvernerka Tabaković kaže da je sigurna da će premijer Aleksandar Vučić posle tragedije koja je pogodila Srbiju uspeti da pokrene radne akcije za obnovu zemlje.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=05&dd=17&nav_id=849410

2670988815377d8f0bff3d016107051_640x473.jpg

"Ako se ljudima da radni staž, zdravstveno, socijalno, akcijama se mogu izgraditi naselja, putevi i pruge", rekla je guvernerka Narodne Banke Srbije, Jorgovanka Tabaković za Blic.

Prema njenim rečima, svet bi mogao da pomogne tako što će dati mašine, materijale za izgradnju.

"Vučić posle ove tragedije ima istorijsku šansu da mobiliše naciju i promoviše prave vrednosti i da napravi sređenu državu", smatra Tabaković.

Guvernerka napominje da nas je ova nesreća ujedinila u zajedničkim naporima da sačuvamo najvrednije, a to su ljudi i da smo pokazali kako možemo da umanjimo štetu od katastrofe.

Jo(rgo)vanka, ti si moj TITO i Partija! :ok: :okok:

_nobody_

Strasno je koliko je narod organizovaniji od same vlasti a cak sve to radi bez novcane nadoknade!Vucic je ponosan na narod i kad sve prodje,bice po starom,nikakav nasip se nece odraditi za ubuduce,narod ce se snaci kako ume a politicari zdravi i debeli nastavice da putuju po Jevropi!

Back