Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
10291749_529566970488295_4766605864242235158_n.png

pomozite ko moze

''Ljudi javljam se iz okoline Pozarevca, Velika Morava je toliko narasla tokom veceri da je to JEZIVO! Kao da gledam Dunav, pitanje je vremena kad ce nasipi popustiti a onda sledi katastrofa! Ljudi se organizovali ali je to suvise mali broj oko 50 coveka brani 30km nasipa, samo nam Bog moze pomoci!''

Nadam se i ja, deo grada je evakuisan.
Na slikama je najslabiji deo bedema, ima mnogo jacih delova i par hiljada ljudi trenutno tako da nece biti problema.
Možeš li mi reći, da li je ulica Kralja Petra I evakuisana, da li je uopšte ugrožena? Imam nekog kog poznajem tamo.

Bedemi su vrlo jaki, pre svega zahvaljujući građanima grada i onima koji su došli kao ispomoć iz drugih i naravno jedinica koje su došle danas, pre svega vojske, ali građani Sremske Mitrovice zaista za organizaciju, snagu i uspeh zaslužuju veliku čast!

Jesu malo niski, barem po slikama, ali ti i sam govoriš da postoje i visočiji i jači delovi, pa valjda neće biti problema. A i valjda ta silna voda koja se uliva u Savu i nadolazi, mora početi polako da slabi do sutra uveče, kiša polako prestaje... daće Bog da bude sve u redu... :)

Sada mi se sve čini da je Požarevac najugroženiji.

Back