Sada sam čula na Sremskoj Tv da S .Mitrovica treba 200 volontera i da tamo
evakuišu bolnicu ....
evakuišu bolnicu ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuni raspad. Da li postoji vise i jedan razlog za zivot ovde?
Ovo podseca pomalo na beznadezni Japan nakon ww2- ljudi sedeli na ulicama i cekali da umru....

Pa će opet da navale ljudi, i ovi će da kažu ne trebaSada sam čula na Sremskoj Tv da S .Mitrovica treba 200 volontera i da tamo
evakuišu bolnicu ....
I Slobica je slao zatvorenike u rat pa sto ih ne bi poslali da grade kuce kad prodje sve ??
Aj sad, najbolje da se kolektivno samoubijemo. Koliko vam malo treba da popadate u depresiju.![]()
Potpuni raspad. Da li postoji vise i jedan razlog za zivot ovde?
Sranje. Krenulo.
`U SC Banjica pojavila se suga. Hitno potrebna sredstva za dezinfekciju!`
Ja necu, ja nisam doziveo poplavu i ne mogu zamisliti kako je tim ljudima! Katastrofa!

Treba im vratiti tih 100 k sa nekih duhovitim obrazloženjem.
Sada sam čula na Sremskoj Tv da S .Mitrovica treba 200 volontera i da tamo
evakuišu bolnicu ....
malopre je išao apel za pomoć na FB da su u pitanju vaške i da neko donese šampon...da nisi pomešao?Sranje. Krenulo.
Dobro je SM. Ima par hiljada volontera ovde ne racunajuci vojsku i ostale....

Гледаш своја посла и повремено се подсмеваш будалама за које се тек у оваквим ситуацијама види колико су јадни и неспособни..
- - - - - - - - - -
Кад пре...
malopre je išao apel za pomoć na FB da su u pitanju vaške i da neko donese šampon...da nisi pomešao?

tih 100 hiljada uopšte nije od amerike već lično od njihovoga ambasadora kome mnogo hvala na pomoći čisto da ne ispadne da sam rusofobAjde ovako-bilo kakva pomoc je bolja nego nikakva.
Meni je licemerno bednih 100.000 dolara od Amerike.Jedino to mi je potpuno jadno i bedno jer 99.-tu nece moci da nam izbrise nista.Oni ne treba nikada da "pomazu" Srbiji jer su "Milosrdnim Andjelom" pokazali kako "pomazu" .
Posledice ce tek da se osete.Voda ce se povuci,bice i nastradalih ali veliki broj ljudi ce biti spasen ali onaj haos koji ostane posle bujice je ogroman gubitak za celu drzavu.Ja nemam ideju kako i na koji nacin ce se ova steta nadoknaditi uzimajuci u obzir koliko smo mi siromasna zemlja.
Da ne pominjem veliku mogucnost zaraza,leseve zivotinja koje plivaju na sve strane,izlivi septickih jama i raznih hemikalija...Nek' nam je Bog u pomoci.
Do sada. Sve i da ostane na tome, milijarda za materijal + ruke = NEPOVRATNI kredit. (nepovratni u smislu da ga nikad necemo stici otplatiti)
EU je procenila stetu na 1 milijardu
vidim. da ne tražim status jednog volontera koji je baš za tamo tražio šampon za vaške...moguće da je u komunikaciji došlo do zabune a možda je i jedno i drugoZvanican twit sa zvanicnog profila. Sad bemga. Internet je to, svasta prolece.
Evo, pa ko zeli moze da prati.
https://twitter.com/poplave2014
Do sada. Sve i da ostane na tome, milijarda za materijal + ruke = NEPOVRATNI kredit. (nepovratni u smislu da ga nikad necemo stici otplatiti)
Sranje. Krenulo.
Осим ако ћебад нису заражена или душеци, е то ће бити да је у питању 
A sta je tema ? Đoković ... nek otvori budzelar pa nek se isprsi umesto sto sere !!!