Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovi vise neznaju gde teraju. A Gospodara nigde na vidiku, ne bi me cudilo da je doziveo nervni slom i nema blage veze sta da radi, pa se nabio u neku tmusu i rida ko klinac. Bemti drzavu, ko nas vodi.

21:08 - Poziv na odbranu Drmna i Kostolca

23:35 -Apel nadležnih: Ne idite u Kostolac

Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić rekao je za RTS da situacija nije toliko kritična kako se činilo u prvi mah.

Reka Mlava probila je ranije nasipe kod Bratinca, Maruljevca i Bradarca, nakon čega je ministar energetike Srbije Aleksandar Antić izjavio je da je termoelektrana "Kostolac" u opasnosti zbog izlivanja.
:fdlan:

Večeras kad sam se vraćala sa posla, prolazi autobus pored FMP-a gde su između ostalog dovodili ljude, a unaokolo, razbacano na desetina flaša, flašica što praznih, što polupunih a neke i skoro pune što gazirane, što negazirane vode.
Toliko o tome. :roll:
Inače počeo je da se naliva deo useka na kom počinje bisiklistička staza

A ja sam bio baš kad su počistili a došao je i kamion gradske čistoće.
Mada na kapiram poentu boldovanog...

E ne da mi idu na živce ovi KGB-ovci, nego je to užas.

150 miliona Rusa poslalo 76 spasilaca.

Kakvi ste vi mentoli to je sramota.

U stvari, kako vas bre više nije sramota da pljujete po drugima koji su pomogli ili će pomoći sutra i prekostura.

Ne znam da li je neko od vas primetio, ali večeras u delu vanredne emisije na pnku koji sam odgledala dok sam bila kod keve videla sam kad je pričao dačić, kad je pričao mali,i antić.
Dal' slučajno ili namerno, NI JEDAN od njih trojice kad je nabrajao zemlje koje su pomogle nije naveo Hrvatsku. Dal slučajno il' namerno, u TOP 3 su bile Rusija Bugarska i C.Gora a Dačić je svoje mesto broj tri dodelio Makedoniji.
Ima li nešto u tome? Daleko od toga da nisam zahvalna u ime svog onog stradalog naroda svaka im je pomoć potrebna ali zašto tako očigledna pristrasnost?
Jel ima nekih "bitnih" dešavanja trenutno vezano za C.G i Blg?

I tako je rodjen nas novi, dugo zeljeni, Otac svih naroda i narodnosti.

"Radne akcije za obnovu zemlje"
Izvor: Blic, Tanjug

Beograd -- Guvernerka Tabaković kaže da je sigurna da će premijer Aleksandar Vučić posle tragedije koja je pogodila Srbiju uspeti da pokrene radne akcije za obnovu zemlje. ``Vučić posle ove tragedije ima istorijsku šansu da mobiliše naciju i promoviše prave vrednosti i da napravi sređenu državu``.

17/05/2014PODELI
Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar II i Princezea Katarina obišli su danas popodne građane Obrenovca koji su pred nezapamćenim poplavama evakuisani iz svojih domova i smešteni u studentskom domu na Karaburmi i kolektivnom centru u Krnjači.
Njihova Kraljevska Visočanstva su postradalima doneli 50 dušeka, 200 ćebadi, sredstva za higijenu, mleko za bebe i pelene. Obrenovac je najteže pogođen katastrofalnim poplavama od svih gradova u Srbiji, i potpuno je evakuisan. Ranije u toku dana, Njihova Kraljevska Visočanstva su bila u Topoli i donela humanitarnu pomoć građanima ovog grada i okolnih sela.
Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar II i Princeza Katarina nastaviće da pomažu građanima u mestima koja su pretrpela najveća razaranja prethodnih nekoliko dana, a sutra idu u Šabac i Sremsku Mitrovicu, da odnesu humanitarnu pomoć i pruže podršku građanima i hrabrim članovima timova za borbu protiv elementarnih nepogoda srpske Vojske i policije koji se bore sa prirodnom stihijom u ovim mestima.

http://www.royalfamily.org/royal-co...aburma-and-krnjaca-after-the-floods/?lang=lat

Beograd -- Guvernerka Tabaković kaže da je sigurna da će premijer Aleksandar Vučić posle tragedije koja je pogodila Srbiju uspeti da pokrene radne akcije za obnovu zemlje. ``Vučić posle ove tragedije ima istorijsku šansu da mobiliše naciju i promoviše prave vrednosti i da napravi sređenu državu``.

ПВ изгледа доживео нервни слом, нигде га нема. А ова краветина лупа ли лупа...

Haha jeste smesno ali i ja bih to uradio samo drugacije.
Dugogodisnji robijasi- zna se. Me ladis m00da u zatvoru nego ides da radis. Dobrovoljci koji se prijave takodje. Da se svako zalozi za svoje mesto vec bi se napravili svi nasipi 3 puta a ne jednom.

E ne da mi idu na živce ovi KGB-ovci, nego je to užas.

150 miliona Rusa poslalo 76 spasilaca.

Kakvi ste vi mentoli to je sramota.

U stvari, kako vas bre više nije sramota da pljujete po drugima koji su pomogli ili će pomoći sutra i prekostura.
Tih 150 miliona Rusa trenutno pomazu Krim i istok Ukrajine i pored toga se poslali prrvi pomoc i to u vecem obimu, mada im je ekonomska situacije teza nego u vecini drzava clanica EU .
Pre svega, radi se o izvestavanju medija koji su tek danas poceli koliko toliko opsirnije da izvestavaju o poplavama u Srbiji,do juce tek usputno i krajnje sturo
Rusija prema Srbiji nema nikakve obaveze ,apsolutno nikakve ,dok nasuprot tome Srbija je u proceduri za clanstvo u EU.Otvorila je svoje trziste za robu iz EU,ispunjava sve zahteve EU, odrice se dela teritorije na zahtev EU,pa neka pomognu upola u odnosu na to koliko pomazu fanatike u Siriji naciste u Ukrajini,..
Izdvojio bi samo danasnji komentar jednog objektivnog Nemca na situaciju u Srbiji.
"Rusi su prvi poslali pomoc a mi Evropljani jos nismo,da treba da se salje oruzje ili vojska mi bi odavno bili tamo.Nije cudo zasto se istocni evropljani (sloveni) toliko podrzavaju"
To se odnosilo na bliske veze Srbija - Rusija

Haha jeste smesno ali i ja bih to uradio samo drugacije.
Dugogodisnji robijasi- zna se. Me ladis m00da u zatvoru nego ides da radis. Dobrovoljci koji se prijave takodje. Da se svako zalozi za svoje mesto vec bi se napravili svi nasipi 3 puta a ne jednom.

Робијаши да раде? ЕУ би нас одмах оптужила за стаљинизам, кршење људских права итд... И онда би наш пут ка њој био доведен у питање, а то се не сме.
"Повољни" кредити те исте ЕУ и ММФ-а, које ће нам обезбедити наши демоктратски изабрани министри Кори Удовички и Лаза Крстић су једино решење.

ПВ изгледа доживео нервни слом, нигде га нема. А ова краветина лупа ли лупа...

Sve je savrseno. Zemlja unistena kao 1945. Privreda se raspala. Tito Vucic pobedio Drazu Djilasa i zadobio podrsku Zapada. Sad ce da ceprka malo od Rusije malo od EU, mi na radne akcije, kad nas pitaju sta nam treba, svi uglas - vece lopate. A nas Tito na jahtici sa cetvrtom zenom docekuje holivudske zvezde.

E ajde zaebi sa tim vestima, nerviraš me bez potrebe :lol:

I Beograd -- Guvernerka Tabaković kaže da je sigurna da će premijer Aleksandar Vučić posle tragedije koja je pogodila Srbiju uspeti da pokrene radne akcije za obnovu zemlje. ``Vučić posle ove tragedije ima istorijsku šansu da mobiliše naciju i promoviše prave vrednosti i da napravi sređenu državu``.
Била би кориснија на радној акцији него у економској сфери.

Sve je savrseno. Zemlja unistena kao 1945. Privreda se raspala. Tito Vucic pobedio Drazu Djilasa i zadobio podrsku Zapada. Sad ce da ceprka malo od Rusije malo od EU, mi na radne akcije, kad nas pitaju sta nam treba, svi uglas - vece lopate. A nas Tito na jahtici sa cetvrtom zenom docekuje holivudske zvezde.

И обилази на јахти градове Србије...

Робијаши да раде? ЕУ би нас одмах оптужила за стаљинизам, кршење људских права итд... И онда би наш пут ка њој био доведен у питање, а то се не сме.
"Повољни" кредити те исте ЕУ и ММФ-а, које ће нам обезбедити наши демоктратски изабрани министри Кори Удовички и Лаза Крстић су једино решење.

Ako mogu u SAD da rade mogu i ovde.

Back