Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Potpuni raspad. Da li postoji vise i jedan razlog za zivot ovde?

Гледаш своја посла и повремено се подсмеваш будалама за које се тек у оваквим ситуацијама види колико су јадни и неспособни..

- - - - - - - - - -

Sranje. Krenulo.

`U SC Banjica pojavila se suga. Hitno potrebna sredstva za dezinfekciju!`

Кад пре...

Posledice ce tek da se osete.Voda ce se povuci,bice i nastradalih ali veliki broj ljudi ce biti spasen ali onaj haos koji ostane posle bujice je ogroman gubitak za celu drzavu.Ja nemam ideju kako i na koji nacin ce se ova steta nadoknaditi uzimajuci u obzir koliko smo mi siromasna zemlja.
Da ne pominjem veliku mogucnost zaraza,leseve zivotinja koje plivaju na sve strane,izlivi septickih jama i raznih hemikalija...Nek' nam je Bog u pomoci.

Гледаш своја посла и повремено се подсмеваш будалама за које се тек у оваквим ситуацијама види колико су јадни и неспособни..

- - - - - - - - - -

Кад пре...

To sam i ja pomislila, nemoguce posle 2 dana ne kupanja dobiti sugu, hoce da ih smeste u karantene

Ajde ovako-bilo kakva pomoc je bolja nego nikakva.

Meni je licemerno bednih 100.000 dolara od Amerike.Jedino to mi je potpuno jadno i bedno jer 99.-tu nece moci da nam izbrise nista.Oni ne treba nikada da "pomazu" Srbiji jer su "Milosrdnim Andjelom" pokazali kako "pomazu" .
tih 100 hiljada uopšte nije od amerike već lično od njihovoga ambasadora kome mnogo hvala na pomoći čisto da ne ispadne da sam rusofob

Posledice ce tek da se osete.Voda ce se povuci,bice i nastradalih ali veliki broj ljudi ce biti spasen ali onaj haos koji ostane posle bujice je ogroman gubitak za celu drzavu.Ja nemam ideju kako i na koji nacin ce se ova steta nadoknaditi uzimajuci u obzir koliko smo mi siromasna zemlja.
Da ne pominjem veliku mogucnost zaraza,leseve zivotinja koje plivaju na sve strane,izlivi septickih jama i raznih hemikalija...Nek' nam je Bog u pomoci.

EU je procenila stetu na 1 milijardu

- - - - - - - - - -

Vaške sigurno nisu dobili zbog poplave.

Ni nju nisu dobili zbog toga.

Neko vec bio "zarazen"

Demantovano je. To se izgleda `igraju` nasi Stormfrontovci.

Tokom subote se društvenim mrežama brzo širila glasina da su se u prihvatilištima pojavile zarazne infekcije. Ta informacija demantovana je na zvaničnom Twitter profilu Crvenog krsta Beograda.

"Nije potrvdjena pojava šuge ni u jednom od prihvatnih centara", objavljeno je.

A sta je tema ? Đoković ... nek otvori budzelar pa nek se isprsi umesto sto sere !!!

Ко више ...СЕРЕ...лако је уочити...:think:

djolesup-1.png

http://www.alo.rs/v-i-p/svetski-dzet-set/dokovic-moli-ceo-svet-da-pomogne-srbiji-foto/55328

Back