Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I prethodna vlast je bila ova ista samo drugi raspored!

- - - - - - - - - -

MaDŽari su poslali više od Bugara.

Па онда нису објавили....... нисам видео..... ја рачунам оне КОЈИ СУ ПОСЛАЛИ И ЉУДСТВО..........

Прва нам је и ОДМАХ помогла братска и велика Русија - А ГДЕ СУ САДА ОНИ СЕРА*ОРИ КОЈИ ТАНДРЧУ КАКО ЈЕ РУСИЈА ДАЛЕКО, је л' а они први стигоше ........ а осталил латински олош још чешка јајца И МЕРКАЈУ ШТА МОГУ ДА СЕ ОГРЕБУ.......

Pomoć se skuplja svugde samo nemaju svi pristup medijima da se reklamiraju. U Banatu ljudi pune džakove peskom i šalju na Savu...

- - - - - - - - - -

Па онда нису објавили....... нисам видео..... ја рачунам оне КОЈИ СУ ПОСЛАЛИ И ЉУДСТВО..........

Прва нам је и ОДМАХ помогла братска и велика Русија - А ГДЕ СУ САДА ОНИ СЕРА*ОРИ КОЈИ ТАНДРЧУ КАКО ЈЕ РУСИЈА ДАЛЕКО, је л' а они први стигоше ........ а осталил латински олош још чешка јајца И МЕРКАЈУ ШТА МОГУ ДА СЕ ОГРЕБУ.......

Bilo je na tv. MaDžari su poslali više od Bugara.

Pomoć se skuplja svugde samo nemaju svi pristup medijima da se reklamiraju. U Banatu ljudi pune džakove peskom i šalju na Savu...

- - - - - - - - - -

Bilo je na tv. MaDžari su poslali više od Bugara.

Pa jbt nisam hteo da omalovazam druge. Samo sam rekao da sam ponosan jer sam i sam dao svoj doprinos koliko sam mogao. Ne kazem da drugi ne skupljaju. Svaka vam cast i vama

Hvala Japanu, kao i uvek.

И ја кажем ХВАЛА ЈАПАНУ И ЈАПАНЦИМА..... морам рећи да изузетно ценим и волим тај народ, њихову културу, уметност.....традицију, обичаје...... они су просто феноменални, увек нам помажу и веома су позитивни и разумеју нас. И када нешто поклоне или дају НИКАДА НЕ ТРАЖЕ НИШТА ЗАУЗВРАТ... изузетно су скромни и поносни.......
Једино ми никако није јасно како су могли у време 2.св.рата да се придруже кретену Хитлеру..... то ми никада неће бити јасно...

Eto, cak se i lokalne televizije nisu zainteresovale za vreme i pogresile su.

Nemojte tako ljudi. Ko zna koliko bi mi poslali da je trebalo. Mozda i manje. Treba biti zahvalan svima, pomoci ce sigurno jos stici.

Pa ja sam zahvalna, ali kazem, u odnosu na to koliko su mogle (i koliko brzo), neke zemlje su podbacile.

Данас, у целој Србији, рођено је 1909 беба,што је рекорд у последњих 20 година

Makar neka dobra vest i dokaz da sve ima svoje 2 strane, dobru i losu, tako se i posle bombardovanja rodilo mnogo beba.

Poslednja izmena:
И ја кажем ХВАЛА ЈАПАНУ И ЈАПАНЦИМА..... морам рећи да изузетно ценим и волим тај народ, њихову културу, уметност.....традицију, обичаје...... они су просто феноменални, увек нам помажу и веома су позитивни и разумеју нас. И када нешто поклоне или дају НИКАДА НЕ ТРАЖЕ НИШТА ЗАУЗВРАТ... изузетно су скромни и поносни.......
Једино ми никако није јасно како су могли у време 2.св.рата да се придруже кретену Хитлеру..... то ми никада неће бити јасно...
Ovo nije tema.. ali... Izgleda da su već tada pravilno procenili ko je veći kreten....

Japan je dao 100 000 dolara isto kao i Ameri, a na americkih 100 000 si se juce izasrao kao grlica :lol:

Nemojte tako ljudi. Ko zna koliko bi mi poslali da je trebalo. Mozda i manje. Treba biti zahvalan svima, pomoci ce sigurno jos stici.
Нећу да будем ЗАХВАЛАН Јенкијима....... смрадови једни..... треба им вратити 100 000$....... па толику лову би сваки наш осредњи мафијаш могао да извади и поклони а има их неколико хиљада....... ма нек' се носе што се мене тиче ЗА СВА ВРЕМЕНА........

7. мај 2014. | 18:06 | Извор: Бета
Младића на трактору однела бујица код Варварина
ВАРВАРИН -
Младић М. Д. (27) из Обрежа код Варварина води се од 16 сати као нестао, сазнаје агенција Бета.

Он је, према сазнањима Бете, трактором неопрезно ушао у воду и потом га је однела бујица.

poplava-kamenica-kraljevo_660x330.jpg

Танјуг (Саша Петровић)

У селу Обреж, у општини Варварин, од јутрос је због изливања Велике Мораве евакуисано 650 људи.

http://www.rtv.rs/sr_ci/drustvo/mladica-na-traktoru-odnela-bujica-kod-varvarina_486879.html

:tick: Da, od tad je krenulo nagore narocito, sto zbog njihove nesposobnosti, sto zbog objektivne krize u svetu.

Ne mislim na tu, nego na DS, ova je jedna te ista vec 2 godine.

pa pola ove sadasnje vlasti je bila sa DS. mnogi u ovoj sadasnjoj vlasti su bivsi funkcioneri i clanovi DS. DS nije cak ni vecinu imala u svom mandatu. mislis da je tadic ista uradio a da nisu svi digli ruku kada se glasalo za to? naravno da ne mislis. bilo bi povrsno da mislis to.

Наравно. Кад се само сетим експерата економских убица Динкић Ђелић Влаховић Питић...

i Vucic ih se setio zato ih je uzeo u vladu, ne sve ali mnoge.

- - - - - - - - - -

i austrija i nemacka su dali pumpe

Back