Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
На Пинку је ишао прилог где једна жена говори како је долма минирана и да је онда настала бујица која поплавила Обреновац. Сличног се боје и сељани из Бољеваца.

Да ли је Обреновац жртвован због Београда?
Malo verovatno.. Ne zbog samog zrtvovanja, to me ne bi cudilo uopste, nego zato sto je lakse odbraniti beograd nego namerno unistiti Obrenovac.

Nadam se da ćemo se malo opametiti nakon svega ovoga.Da ćemo dizati nasipe,prokopavati kanale,čistiti rečna korita na vreme.Ljudi misle da je to nebitno,ali treba imati u vidu koliku štetu nanosi bacanje smeća u manje rečice.To smeće,kada se nagomila,onemogućava normalan tok rečice,pa ona nabuja i izlije se....

Daj Bože da se opametimo, ali sudeći po dosadašnjim postupcima vlasti, kako ove tako i prethodnih i nisam baš optimista.
Sad je ova olujčina prošla i ko zna kada će ponovo naići, ne bih volela da sam u pravu, ali mislim da će u tom stilu razmišljati umesto da se trgnemo svi i više ne budemo opušteni i da se ljudima podiže svest o značaju ovoga što si napisao: "Ljudi misle da je to nebitno,ali treba imati u vidu koliku štetu nanosi bacanje smeća u manje rečice.To smeće,kada se nagomila,onemogućava normalan tok rečice,pa ona nabuja i izlije se."

На Пинку је ишао прилог где једна жена говори како је долма минирана и да је онда настала бујица која поплавила Обреновац. Сличног се боје и сељани из Бољеваца.

Moguće je.Beograd pod vodom = vlast bez fotelja.Zamisli kolika bi pljuvka bila po vlastima da je Beograd stradao...

Ja sam danas čuo da se stanovnici Boljevaca plaše da će se minirati nasip na strani Boljevaca kako bi se zaštitila termoelktrana u Obrenovcu.

Termoelektrana u Obrenovcu je od značaja za celu Srbiju i prosto ne mogu da poverujem da bi neko namerno žrtvovao Obrenovac radi zaštite Beograda... pogotovu ako se zna da se najveći deo Beograda ipak nalazi negde "iznad" svega....

Back