Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Амери се испрсили, донирали нам 100,000 долара, е фала вам до неба и набијте их себи у дупе, мајку вам хебем клошарску :rtfm::evil:

Ovo me podseća na cigančića kod kola kad sam mu pružio deset dinara sitno što sam imao a njemu kao malo pa mi još sere...sekundi su ga delili od sastavljanja sa asfaltom.

To ti je 100.000 više od 0.Nemaju oni obavezu da ti daju ništa. Možeš da prezrivo kažeš "hvala ne treba" ali idiotizam je psovati nekoga jer po tebi nije dao dovoljno.

U nekoj uredjenoj drzavi je tako. Platis porez i drzava brine brigu.
Ovde brige drzave nema i humanost nije patetika vec konkretan komad hleba i cebe.
Znas li koliko bi zrtava i gladnih bilo ovih dana da nema doborvoljaca i humanosti?

Poredjenje sa drugim profesijama, u uslovima kad nema elementarnih nepogoda i stradalih, je u najmanju ruku smesno.
У најмању руку, смешно је ово што си ти написала.
У уређеним државама, попут САД (Лујзијана 2005.) и Јапан (Фукушима 2011.) људи су редовно "плаћали порез и држава је бринула бригу". Поплаву и земљотрес (касније нукларну катастрофу) нису ни осетили а за то су се побринули "ефикасни" државни органи...:lol:

Gotovo u dan, na 100-godisnjicu najveceg stradanja srpskog naroda, Srbiji i Srbima se desila druga najveca katastrofa modernog vremena.

Unistena je cela Republika Srpska i Srbija sa sve Srbima, za narednih 100 godina. Kad su se Srbi spremali da slave jednu od svojih velikih pobeda nad fasizmom, stari dusmani su mu cestitali na ovaj nacin. Previse surovo i neverovatno, da bi sve bilo samo slucajno.

Da li samo ja ovo vidim?

Сремска Митровица:

10274187_461130057355929_7115605995676998489_n.jpg

Ovo me podseća na cigančića kod kola kad sam mu pružio deset dinara sitno što sam imao a njemu kao malo pa mi još sere...sekundi su ga delili od sastavljanja sa asfaltom.

To ti je 100.000 više od 0.Nemaju oni obavezu da ti daju ništa. Možeš da prezrivo kažeš "hvala ne treba" ali idiotizam je psovati nekoga jer po tebi nije dao dovoljno.

Довољно у овој ситуацији се мери милијардама долара, то што су они донирали у има УСрА је сума које просечан спортиста, глумац или певач из УСрА може може донирати а да не осети :rtfm: Сума коју су они донирали је исмевање са нашом невољом и кењање по нашој несрећи, тако да немо се идиотишеш кад си само глуп :rtfm:

on ce da kupuje brasno i da deli a drzava ce da vozi blindirane mecke i sluzbenim automobilima putovati na more. nemas pravo da osudjujes nikoga ako ne zeli da poklanja hleb. to je njegovo PRAVO. druga je tema moral.

Pa o moralu i pricam, na hiljade ljudi je pruzilo pomoc na svoj nacin, ako cemo po tvome svi su trebali da sede kuci i ne mrdaju prstom. Ne moze ga niko naterati da deli hleb, onda ne moze niko naterati ni ostale da pomazu, divota. Al ja sam rekla sta bi bilo prikladnije da uradi u ovoj situaciji.

Da li ste čuli nešto šta se dešava s branom na Drini u Zvorniku? Ako i ona popusti, biće užas.

Ja sam na jedno 2 kilometra od te brane. Nivo Drine je u konstantnom opadanju. Čak i kada je protok bio 4 000 m3 brana nije bila ugrožena. U gradu nije nestajalo struje. Telefoni i internet svo vrijeme rade. Kao i sve firme. Ne mogu da shvatim ko širi takve dezinformacije i paniku među narodom.

• Podržavam
Reactions: Reg
ау...... јбт.... најстрашније ми је да читам и сазнам - а не могу ништа да учиним........:cool:

- - - - - - - - - -

Па ако си прегледао снимак - тамошњи становници сведоче да стално долазе Јенкији из Америчке амбасаде у Бгд.....:sad2:
ako ste toliko radoznali zamolite nekog da sa meračem polja izmeri na kojim frekvencijama to radi pa možemo da diskutujemo o čemu se radi. verovatno je sistem veza koji "iznajmljujemo" NATO-u

Tek za tri nedelje dolazim u Srbiju, pa cu doneti stvari za pomoc, da li znate da li im je sad potrebnije, jer mama kaze da su javili da je stiglo dosta pomoci u garderobi i slicnim stvarima i da im trenutno ne treba, u suprotnom morala bih sada preko nekoga poslati?

Ja sam na jedno 2 kilometra od te brane. Nivo Drine je u konstantnom opadanju. Čak i kada je protok bio 4 000 m3 brana nije bila ugrožena. U gradu nije nestajalo struje. Telefoni i internet svo vrijeme rade. Kao i sve firme. Ne mogu da shvatim ko širi takve dezinformacije i paniku među narodom.

Pa blesav narod. Sad sam bila na pijaci i jedna prodavačica koja kaže da ima neku familiju u Bosni priča kako je brana popustila. Ja, naravno odmah dođem ovde da saznam. :)

Mole se svi žitelji Bariča da se evakuišu!!!

Да, сад јавише - почела евакуација Барича.........а иначе јављају се људи који су од синоћ били у Шапцу - КАЖУ ДА ЈЕ ОРГАНИЗАЦИЈА КАТАСТРОФА..... да нису имали ни џакове ни лопате ни механизације а кажу да их је било као мрава и да су могли ноћас да подигну и "кинески зид" а не брану ---- организација је нигде ништа и да су се само смрзавали и да су пешачили 10 километара да би могли себи да прибаве неки превоз да се врате јутрос у 04:00 и да су стигли у Бг. тек око 07:00 ......

Poslednja izmena:
Zašto bi grešila dušu zbog baraba?

Prvo im objaviš imena javno sa slikom prodavnice,onda im pošalješ sve moguće inspekcije od komunalne do finansijske,pa im svaka nađe po nešto pa makar i pogrešan font na odluci o zabrani pušenja i kazni po sto hiljada za svaku stavku,nahuškaš one lopine iz ofps-a i sokoj-a da ih blokiraju za godine unazad "slušanja muzike",pa ih zatvoriš na 15 dana i čim otvore kreneš novi krug...na kraju će sami na banderu da se popenju.

I sve po zakonu... :bye:

A šta misliš kako su se obogatili ovi današnji, a do juče gologuzanija u okrpljenim gaćama nego tako ?

Nije ovo prva katastrofa koja nas je zadesila u poslednjih 20 godina .

Malo teši što im se uglavnom i vraća gde ih najviše zaboli , a tek će se vraćati.

Објављено: 17. мај 2014. Браћа Руси у Обреновцу спасили 400 људи и 79 деце, ЕУ и САД прате ситуацију
Tan2014-5-16_165611211_1-830x553

Представник министарства за ванредне ситуације и цивилну одбрану Русије Александер Дробишевски, саопштио је јутрос да су руски спасиоци који су дошли у Србију да помогну угроженима у поплави, у Обреновцу у петак евакуисали око 400 људи из зоне поплаве.

На захтев српске владе, руски спасиоци су ангажовани у области Обреновца где је ниво воде сада достигао критични ниво до изнад три метра, пренела је руска агенција Итар-Тас с.

- Од петка ујутро, они су евакуисали 393 људи, међу њима 79 деце – рекао је Дробишевски.

Фото: Тањуг/Димитрије НиколићФото: Тањуг/Димитрије Николић
У овом тренутку, у Обреновцу ради 76 руских спасилаца међународне категорије, уз 10 чамаца и два специјална возила, рекао је командант руског спасилачког тима с лица места Едуард Чижиков.

Још два руска авиона типа Иљушин-76 спремно је да у Србију доведе још спасилаца, специјалне опреме и пошиљку основних потрепштина.

Ovo je jos jedan dokaz da nam ne treba nikakva euro-naci monstrum

nego da se drzimo Bratske Rusije

SLAVA RUSIJI I SRBIJI

Miloje Putinovic

Euroazijat:rtfm::rtfm::rtfm:

Back