Saramat
Ističe se
- Poruka
- 2.994
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какве хемикалије, има ли неки прецизнији подаци
Ovi sto dizu cene... Ja bih sve to podigla na bandere.
Bitno je da je Natasa Bekvalac sinoc pevala i to bez struje![]()
''jedan aradjelovcanin u lazarevcu prodaje hleb za 150 dinara!! sramota!!''
Nije sinoc nego preksinoc.![]()
Ćamcima?
- - - - - - - - - -
Dunav kod Zemuna je obezbeđen, problem je druga obala, Borča itd.
Ваљда из неке фабрике, преко воде разливају се по кућама.
Ваљда из неке фабрике, преко воде разливају се по кућама.
Ovi sto dizu cene... Ja bih sve to podigla na bandere.
a na stranu sto im oni telefoni za evakuaciju nisu ni za onu stvar.
zvao me drug sinoc..zajedno smo 2 sata bez prestanka zvali sve brojeve sa 3 paralelna telefona (jer mu je rodbina poslala sms iz obrenovca da treba hitno da se evakuisu) i nismo dobili vezu...
Амери се испрсили, донирали нам 100,000 долара, е фала вам до неба и набијте их себи у дупе, мајку вам хебем клошарску![]()
''jedan aradjelovcanin u lazarevcu prodaje hleb za 150 dinara!! sramota!!''
Амери се испрсили, донирали нам 100,000 долара, е фала вам до неба и набијте их себи у дупе, мајку вам хебем клошарску![]()
Umesto da bar dan-dva deli hleb dzabe i tako doprinese spasavanju,..............zato toljagu u glavu, a hleb uzeti i nikako ne platiti
Ако пукне електромрежа у Обреновцу тј. ако порасте ниво воде више од 30цм. - надрљао је Земун и Нови Београд...... тако је рек'о АВ
Treća faza izgradnje obaloutvrde u Zemunu, koja će potpuno osigurati taj deo grada od poplava, biće završena do kraja aprila, istakao je danas sekretar za komunalne i stambene poslove Predrag Petrović.
Završetak radova na Zemunskom keju, kako je naveo, predstavlja prioritet u radu Sekretararijata za komunlane poslove u tom delu grada, jer će se na taj način zaštititi od takozvanih stogodišnjih voda, a građanima ponuditi savremeno šetalište, biciklističke staze i prilaze reci.
Umesto da bar dan-dva deli hleb dzabe i tako doprinese spasavanju,..............zato toljagu u glavu, a hleb uzeti i nikako ne platiti