Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovi sto dizu cene... Ja bih sve to podigla na bandere.

93-е један звучни "Београђанин" (из Црвене Јабуке, жаргон и наступ исти као шарп дрест мен) каже; санкције сине, ајде да правимо бизнис! Немају лекове, ти си Американац ја имам шему, шта год нађемо, одбачено, истекло, нема везе, направићемо кинту!
Имао сам мало дете па сам га оставио читавог.
Слажем се, на бандере!

Ovi sto dizu cene... Ja bih sve to podigla na bandere.

Zašto bi grešila dušu zbog baraba?

Prvo im objaviš imena javno sa slikom prodavnice,onda im pošalješ sve moguće inspekcije od komunalne do finansijske,pa im svaka nađe po nešto pa makar i pogrešan font na odluci o zabrani pušenja i kazni po sto hiljada za svaku stavku,nahuškaš one lopine iz ofps-a i sokoj-a da ih blokiraju za godine unazad "slušanja muzike",pa ih zatvoriš na 15 dana i čim otvore kreneš novi krug...na kraju će sami na banderu da se popenju.

I sve po zakonu... :bye:

a na stranu sto im oni telefoni za evakuaciju nisu ni za onu stvar.

zvao me drug sinoc..zajedno smo 2 sata bez prestanka zvali sve brojeve sa 3 paralelna telefona (jer mu je rodbina poslala sms iz obrenovca da treba hitno da se evakuisu) i nismo dobili vezu...

sinoc sam pokusao zvati inostranstvo ali nisam uspeo na informacijama mi rekli da je problem u srbiji zbog situacije

Ако пукне електромрежа у Обреновцу тј. ако порасте ниво воде више од 30цм. - надрљао је Земун и Нови Београд...... тако је рек'о АВ

Lupa čovek kao i obično.

Treća faza izgradnje obaloutvrde u Zemunu, koja će potpuno osigurati taj deo grada od poplava, biće završena do kraja aprila, istakao je danas sekretar za komunalne i stambene poslove Predrag Petrović.
Završetak radova na Zemunskom keju, kako je naveo, predstavlja prioritet u radu Sekretararijata za komunlane poslove u tom delu grada, jer će se na taj način zaštititi od takozvanih stogodišnjih voda, a građanima ponuditi savremeno šetalište, biciklističke staze i prilaze reci.

_sp-novi-zemunski-kej.jpg

Back