Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Sam Bog zna.
Boga da ima ne bi bilo ni poplave.
- - - - - - - - - -
Samo da ne udare Austrougari preko Drine![]()
ne lupaj molim te
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam Bog zna.
Samo da ne udare Austrougari preko Drine![]()
Bolesnik , ugasila sam tv nemam nerava , ovo nije zayebancija za njegove maloumne kretenoide ...jbt-te da idiotkinja napiše SAMO 10 ljudi neka strada ???
svega sam se ovde nagledala ali takve kretenčine ...nema ravne.
Sad ne mogu da nađem gde je neko napisao za Obrenovčane da su ih smestili u SC Banjica ?
Je l' to tačan podatak da lupnem komšijama da se cimnemo tamo blizu nam je , da ne poljubimo vrata u po' noći ?
To je rezervat nastanjen maloumnicima, ovo sto se desilo moze samo da probudi maloumnike i na ovu situaciju treba gledati kao nesto pozitivno.
Žalosno, ali ima istine, mada neće ta dobra jevropa da nas maltretira zbog takvih i sličnih trivijalnosti, moramo se dokazati na , za njih , daleko važnijim stvarima poput gej parad, ljudskih prava za životinje itd...

Bolesnik , ugasila sam tv nemam nerava , ovo nije zayebancija za njegove maloumne kretenoide ...jbt-te da idiotkinja napiše SAMO 10 ljudi neka strada ???
Sad ne mogu da nađem gde je neko napisao za Obrenovčane da su ih smestili u SC Banjica ?
Je l' to tačan podatak da lupnem komšijama da se cimnemo tamo blizu nam je , da ne poljubimo vrata u po' noći ?
slepci. bas slepci.
`Ajde Beogradjani, ko je blizu:
`SC Banjica i Sumice gde se evakuisu Obrenovcani nemaju skoro nijedan peskir! CK apeluje da ko ima donese!!!!`
BOLESNO: Pogledajte, vojska se davi, a oni se smeju!
Beograd 21:40, 16.05.2014.
Verovatno neces, jer ce ih smestati cele noci. Bio je poziv na twitteru, ali je sve palo i taj nalog i sajt poplave.rs. Ako ti nije daleko, prosetaj, ovo je popodnevna vest. Treba im peskira.
Samo što nema ko da ih dočeka.Братство православне омладине Црне Горе, организовлао је акцију окупљања добровољаца за помоћ поплављеним крајевима у Србији. Два аутобуса добровољаца из Подгорице, Бара и Тивта, крећу током ноћи за Србију.
,,Одзив је велики за 10 минута јавило се стотињак добровољаца из Подгорице, Бара и Тивта. Носимо са собом, воду за пиће, као помоћ“, саопштио је телеграфски за ИН4С , предсједник Братства православне омалдине Црне Горе, свештеник Мијајло Бацковић.
,,Радимо на томе да обезбиједмо још аутобуса тако да ће позив за пријаву добробвољаца остати отворен. Важно је да сви који су спремни на овај подвиг, да не рачунају ни на какав луксуз, већ само на одрицање, у циљу помоћи онима којима је то сад најпотребније. Најодлучнији, физички спреми људи, могу да се јаве на број телефона 067-834 500″, изјавио је свештеник Бацковић.
Ti ostaješ optimista, za razliku od mene. Moronima će trebati nekoliko dana, samo koliko da se voda povuče i da se očiste ulice, da sve zaborave i nastave po starom. Ovi nesrećnici koji su ostali bez kuća neće moći da dobiju nikakvu pomoć, nema odakle. To je još na desetine hiljada sirotinje koja je i do sad bila sirotinja, a sada će biti beskućnici. E to ti je slika i prilika Srbije.
Odakle je ovo, jesi siguran ???
Sirotinje je najvise, da ne kazem sve je tu sirotinja, pa ako ne znaju posle ovog sta su im prioriteti u zivotu onda nek "partijaju" svako vece kad ne prate sta su Jeca i Seka porucile jedna drugoj i koji se splav kad otvorio hebo im on mater maloumnu.
Ne postoji nigde na svetu drzava koja zivi samo od nocnog provoda i za nocni provod.
Nista se ne desava tek tako, pa ni ovo.
Da, Crveni krst je javio da im treba peskira.
Ajd i ti se smiri brate ne mogu svi kao ti da rade 20 sati dnevno. Nisu svi robovi![]()
jovanmiladinovic5245
zasto nema autobusa iz nisa mi smo spremni samo prevoz fali
5 minutes ago
hajduk019
Зајечар чека аутобусе за Шабац!
4 minutes ago
Odazivaju se ljudi sa svih strana.

16 мај, 2014 at 22:34 Одговори
0 0
ja bih otisao samo sto ne daju maloljetnicima, imam 15 god