Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bolesnik , ugasila sam tv nemam nerava , ovo nije zayebancija za njegove maloumne kretenoide ...jbt-te da idiotkinja napiše SAMO 10 ljudi neka strada ???

svega sam se ovde nagledala ali takve kretenčine ...nema ravne.

Sad ne mogu da nađem gde je neko napisao za Obrenovčane da su ih smestili u SC Banjica ?

Je l' to tačan podatak da lupnem komšijama da se cimnemo tamo blizu nam je , da ne poljubimo vrata u po' noći ?

jel na ovo misliš?
http://forum.krstarica.com/showthre...-РЕПУБЛИКЕ-!!!/page55?p=28041443#post28041443

To je rezervat nastanjen maloumnicima, ovo sto se desilo moze samo da probudi maloumnike i na ovu situaciju treba gledati kao nesto pozitivno.

Ti ostaješ optimista, za razliku od mene. Moronima će trebati nekoliko dana, samo koliko da se voda povuče i da se očiste ulice, da sve zaborave i nastave po starom. Ovi nesrećnici koji su ostali bez kuća neće moći da dobiju nikakvu pomoć, nema odakle. To je još na desetine hiljada sirotinje koja je i do sad bila sirotinja, a sada će biti beskućnici. E to ti je slika i prilika Srbije.

Žalosno, ali ima istine, mada neće ta dobra jevropa da nas maltretira zbog takvih i sličnih trivijalnosti, moramo se dokazati na , za njih , daleko važnijim stvarima poput gej parad, ljudskih prava za životinje itd...

наравно то су "битне"ствари- него кад беше педербал(хоће ли полиција да буде ПОВУЧЕНА са насипа да би бранили ове дебиле):think:

Bolesnik , ugasila sam tv nemam nerava , ovo nije zayebancija za njegove maloumne kretenoide ...jbt-te da idiotkinja napiše SAMO 10 ljudi neka strada ???

Sad ne mogu da nađem gde je neko napisao za Obrenovčane da su ih smestili u SC Banjica ?

Je l' to tačan podatak da lupnem komšijama da se cimnemo tamo blizu nam je , da ne poljubimo vrata u po' noći ?

Ja mislim da su tako rekli, da su smešteni na Banjici.

Verovatno neces, jer ce ih smestati cele noci. Bio je poziv na twitteru, ali je sve palo i taj nalog i sajt poplave.rs. Ako ti nije daleko, prosetaj, ovo je popodnevna vest:

`U SC "Šumice" je evakuisano oko 150 ljudi i dece iz potopljenog Obrenovca. Potrebni su im tecni sapuni, sredstva za dezinfekciju ruku, pelene za bebe, cebad, hrana (iskljucivo fabricki upakovana).`

Treba im peskira trenutno.

ЕПС искључио ТЕНТ А у Обреновцу

Електропривреда Србије саопштила је вечерас да су због поплаве трафостанице 400/200 киловолти испред термоелектране „Никола Тесла А" (ТЕНТ) у Обреновцу, из погона вечерас искључени блокови ове термоелектране и поручила да неће бити рестрикција у снабдевању струјом.

ЕПС је поручио да су обезбеђене довољне количине електричне енергије и у овом тренутку нема најаве било каквих рестрикција, али је неопходна штедња електричне енергије како би се сачувала стабилност електроенергетског система.

ЕПС је саопштио да је због поплаве трафостанице 400/200 киловолти испред термоелектране „Никола Тесла А" (ТЕНТ) у Обреновцу, из погона су вечерас искључени блокови ове термоелектране.

Међутим, у складу са могућностима раде сви остали капацитети термоелектрана у Обреновцу - ТЕНТ Б и остали делови система ЕПС-а (ТЕ „Морава", ТЕ „Костолац А", ТЕ „Костолац Б" све хидроелектране у оквиру система „Ђердапа" и „Дринско-Лимских ХЕ").

http://www.rtv.rs/sr_ci/ekonomija/kopovi-poplavljeni-nema-restrikcija_486444.html

Braća Crnogorci. :) Samo što nema ko da ih dočeka.

Братство православне омладине Црне Горе, организовлао је акцију окупљања добровољаца за помоћ поплављеним крајевима у Србији. Два аутобуса добровољаца из Подгорице, Бара и Тивта, крећу током ноћи за Србију.

,,Одзив је велики за 10 минута јавило се стотињак добровољаца из Подгорице, Бара и Тивта. Носимо са собом, воду за пиће, као помоћ“, саопштио је телеграфски за ИН4С , предсједник Братства православне омалдине Црне Горе, свештеник Мијајло Бацковић.

,,Радимо на томе да обезбиједмо још аутобуса тако да ће позив за пријаву добробвољаца остати отворен. Важно је да сви који су спремни на овај подвиг, да не рачунају ни на какав луксуз, већ само на одрицање, у циљу помоћи онима којима је то сад најпотребније. Најодлучнији, физички спреми људи, могу да се јаве на број телефона 067-834 500″, изјавио је свештеник Бацковић.

Ti ostaješ optimista, za razliku od mene. Moronima će trebati nekoliko dana, samo koliko da se voda povuče i da se očiste ulice, da sve zaborave i nastave po starom. Ovi nesrećnici koji su ostali bez kuća neće moći da dobiju nikakvu pomoć, nema odakle. To je još na desetine hiljada sirotinje koja je i do sad bila sirotinja, a sada će biti beskućnici. E to ti je slika i prilika Srbije.

Sirotinje je najvise, da ne kazem sve je tu sirotinja, pa ako ne znaju posle ovog sta su im prioriteti u zivotu onda nek "partijaju" svako vece kad ne prate sta su Jeca i Seka porucile jedna drugoj i koji se splav kad otvorio hebo im on mater maloumnu.

Ne postoji nigde na svetu drzava koja zivi samo od nocnog provoda i za nocni provod.
Nista se ne desava tek tako, pa ni ovo.

Sirotinje je najvise, da ne kazem sve je tu sirotinja, pa ako ne znaju posle ovog sta su im prioriteti u zivotu onda nek "partijaju" svako vece kad ne prate sta su Jeca i Seka porucile jedna drugoj i koji se splav kad otvorio hebo im on mater maloumnu.

Ne postoji nigde na svetu drzava koja zivi samo od nocnog provoda i za nocni provod.
Nista se ne desava tek tako, pa ni ovo.

Ajd i ti se smiri brate ne mogu svi kao ti da rade 20 sati dnevno. Nisu svi robovi :D

VODENA BRUKA: Jedni se dave, drugi otimaju za vodu!

Dok se cela Srbija bori s poplavama, u Beogradu pustoše markete i prodavnice, kupujući najviše vodu.
Neki uzimaju čak i po četrdeset flaša ili burića?!

10305184_10152412596318890_4688594702073085230_n-830x553.jpg

U Beogradu vlada opšta pomama za vodom, koja se masovno kupuje u svim marketima u prodavnicama. Građani izlaze i kupuju vodu za piće u ogromnim količinama.

Neki od njih kupuju po trideset do četrdeset flaša, dok drugi ne stižu da dođu na red i kući odlaze sa jednom ili dve flaše vode za piće.

Izvesni Beograđanin uspeo je da kupi čitavih četrdeset balona voda, ali zato žena s malom decom nije, pa je kući otišla praznih ruku, svedoči reporter Telegrafa iz jednog od gradskih supermarketa.

Ostatak Srbije preplavljen je bujicama koje su se izlile tokom predhodnih dana, a evakuacija i pomoć građanima još uvek su u toku.

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1073691-vodena-bruka-jedni-se-dave-drugi-otimaju-za-vodu

Back