RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
To je istina ziva, dokazano je da su to vec i na drugim mestima pravili, iznad Srbije se vec godinama vrse eksperimenti sa manipulacijom vremena
tačno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je istina ziva, dokazano je da su to vec i na drugim mestima pravili, iznad Srbije se vec godinama vrse eksperimenti sa manipulacijom vremena
Ta Zorka Shabac ne radi odavno ne sirite dezinformacije!
Paz' da ti ne kažuKad sve ovo prodje, pitati Sutanovca i petooktobarce zasto su unistili vojsku i Civilnu zastitu!

Valjda je postojao vodovod i pre komunaca...![]()

Nije toliko fazon u odi koliko u starim cevima , to sve građeno pre 70 godina još kada su komunisti jedini nešto i gradili
Ova bagra samo razgrađuje.
p.s. Muka mi i da mislim šta pijemo , najozbiljnije sad al' šta je tu je.
Ne zaboravimo kakve su lopovčine na vlasti i ovo što kupujemo flaširano je bar 99% česmovača , garantujem tako da je svejedno...jedino ako smo već imuni na sva ta srranja pa nam organizam naviko.
Valjda je postojao vodovod i pre komunaca...![]()

Kad sve ovo prodje, pitati Sutanovca i petooktobarce zasto su unistili vojsku i Civilnu zastitu!
а оне билмезе што су гласали за њих???????????????????шта ћемо са њима![]()
Jes' kao i javne kuće u Zemunu al' skelama prelaz il plivajući ...sve što imate zahvalite komuncima, molim lepo![]()
Jes' kao i javne kuće u Zemunu al' skelama prelaz il plivajući ...sve što imate zahvalite komuncima, molim lepo![]()
Kada vrate što su oteli, zahvaliću se...Браво, Ребека - па ти си једна паметница !!!

а оне билмезе што су гласали за њих???????????????????шта ћемо са њима![]()
Potražiti u biračkom telu SNS-aEvo, Zoka ministarka kaže da dobrovoljci ne dolaze večeras, ima ih dovoljno, ali sutra ujutru obavezno.
Sada sam cuo da je razlog tolike odbrane Sabca njegova hemijska industrija! Ako to srusi voda, mi smo ostali bez pijace vode na duze vreme!!
- - - - - - - - - -
![]()
Nego sta li se to desilo u Obrenovcu, bojim se da je to nesto strasno.
"Ogorčena sam, ovde hleb prodaju za 160, litar vode za 150 dinara, gumene čizme su digli sa 1.000 na 3.000 dinara, ne možete da dođete ni do peska da zaštitite svoj dom. Uglavnom se pesak raspoređuje onima kojima je voda već ušla u dvorišta, a oni koji možda 'čekaju' Savu teško mogu da dođu do džakova. I na njima ima onih koji hoće nepošteno da zarade, pa je cena džaka skočila sa 19, na 25 dinara! Ovakve stvari očigledno izvlače ono najbolje iz nekih i ono najgore iz nekih drugih"