hypnotoad
Elita
- Poruka
- 19.224
Beogradski vodovod radi stabilno. Ne sirite dezinformacije.
Problem je sto taj vodovod ne pokriva celu teritoriju grada. Mnogo tih malih perifernih vodovoda nije upotrebljivo, kao i mnogi bunari.
E ako si nam ti rekao..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Problem je sto taj vodovod ne pokriva celu teritoriju grada. Mnogo tih malih perifernih vodovoda nije upotrebljivo, kao i mnogi bunari.
Док имаш струје, или плина...Вода може да се прокува увек.
Нисам још увек достигао тај степен нет зависности...
Pisaces ti, samo iz WC-a
Вода може да се прокува увек.
Kad sam najgora i 3kg brašna sam kupila i kvasac i odo' da umesim kiflice dok još ima struje ...i počastiću i tebe iako bi ti meni vodu naplatio .
A pazi kad meni od jutros nešto treperi u stomaku i svako malo pomislim samo da ne bude zemljotresa ali najozbiljnije .
A i ovo moje ludo kuče se uzvrtelo isto kao pre par godina kada nas je zatreslo ali identično.
I naravno da vas volem iako ste najgori al' ste moji jbg-a![]()
Код мене у "Идеи" (пре око пола сата), у Војводе Богдана, покупована негазирана, газиране воде још има понешто, али млека, јогурта, пива и сокова, колико хоћеш...
nema veze sto je gazirana, otvori je isparice CO2, nego nema ni nje u svim prodavnica,a!
Vodovod radi stabilno, ali pitanje je kakav je kvalitet vode!

Јогурт је увек добар, а има и сокова без шећера... А и оно њихово пиво "Пиво", то је скоро као вода...Nije pivo resenje, ubrzava dehidraciju kao i sokovi puni secera..
Ja sam doneo nesto gazirane i dosta jogurta.
Mito, ja se ne zezam. (samo malo pokušavam da udarim brigu na veselje).
Jeste strašna situacija i ko zna šta nas tek čeka.
Ali šta ću?
Ja sam ti od onih koji uvek "očekuju" najgore pa ako bude loše, to je ustvari dobro![]()

Dal se vratio onaj direktor Hidrometereoloskog saveza iz inostranstva, kakva je prognoza, cujem tek u Utorak prestaju padavine?
pa za hranu nije problem nece ni biti problem. samo voda je kriticna i struja, sta ce se desiti sa elektranom do jutra.
Ја се управо налокао чесмоваче, ако престанем да пишем, онда не пијте исту...
Evo i ovde u Minhenu opet pada, i u siroj okolini, ovde jos nema opasnosti, ali hocu da kazem da ce vodostaji reka, izmedju ostalog i Dunava i dalje rasti i slivati se u Srbiju
Došla mi sad poruka od mts-a
Ugroženi u elementarnoj nepogodi mogu besplatno pozvati broj 112 iz bilo koje mreže
Vodovod radi stabilno, ali pitanje je kakav je kvalitet vode!
Док ЕУ пошаље помоћ, ми ћемо се подавити. Сва њихова саопштења су у будућем временом, само је руско у прошлом - послали. Е, то је разлика.
Ništa ne brini ja ću ti dajem veštačko disanje.I ja sam se dobro napila česmovače sve dok se nisam ulogovala ovde al' me baciste u paranoju.
Na Beogradskoj hronici na RTSu sam licno cuo da prenose saopstenje Vodovoda. Ne pravimo paniku bezveze.
Potopljeni Obranovac od 60 000 ljudi je jedno a bar milion ljudi koje Beogradski vodovod snabdeva je nesto sasvim drugo.
Jedino sto moze da bude problem je ako se prekine dovod struje.