Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije toliko fazon u odi koliko u starim cevima , to sve građeno pre 70 godina još kada su komunisti jedini nešto i gradili :zplez:

Ova bagra samo razgrađuje.

p.s. Muka mi i da mislim šta pijemo , najozbiljnije sad al' šta je tu je.

Ne zaboravimo kakve su lopovčine na vlasti i ovo što kupujemo flaširano je bar 99% česmovača , garantujem tako da je svejedno...jedino ako smo već imuni na sva ta srranja pa nam organizam naviko.

Браво, Ребека - па ти си једна паметница !!!

petak 16.05.2014. | 19:35
Rim: Svi Srbi u polufinalu
Izvor. B92 | SO

90827767953764c80845bd166593394_orig.jpg

Ana Ivanović, Novak Đoković i Jelena Janković ostvarili su savršen dan za Srbiju na turniru u Rimu, pošto su se plasirali u polufinale.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=16&nav_id=848980

Ja sam sada u Cacku, podelili smo pomoc najugrozenijima, vodi se racuna o hroncinim bolesnicima i obezbedjuje im se odgovarajuca nega i monitoring.

Morava je u opadanju ali je bilo dosta kriticno sinoc kako vidim, situacija ide na bolje.

Sam grad nije poplavljen osim nekih delova Ljubica uz Buvlju Pijacu.

Sela uz Moravu i Preljina su devastirani, u samom gradu nema velike stete jer je spreceno potapanje hale KK Borac, inace bi steta bila enormna.

Sada sam cuo da je razlog tolike odbrane Sabca njegova hemijska industrija! Ako to srusi voda, mi smo ostali bez pijace vode na duze vreme!!

- - - - - - - - - -

286y98x.jpg

pa da, to sam i ja rekao voda ce svasta da pokupi usput ukljucujuci hemikalije i teske metale.

kupujte vodu ako jos ima, i prestanite da pijete cesmovacu do daljnjeg najmanje nekoliko dana dok se ne vidi sta je i kako je jer voda vec danima donosi svasta pitanje je sta je i koliko vec uslo u vodovod.

Nego sta li se to desilo u Obrenovcu, bojim se da je to nesto strasno.

Ugašen požar u termoelektrani Kolubara
Autor: mondo.rs
Požar koji je danas oko 14 sati izbio u termoelektrani "Kolubara" u Velikim Crljenima, kod Lazarevca, je ugašen, saopšteno je iz Elektroprivrede Srbije.

16.05.2014. | 14:11 > 19:10 5

Iz Šapca.
"Ogorčena sam, ovde hleb prodaju za 160, litar vode za 150 dinara, gumene čizme su digli sa 1.000 na 3.000 dinara, ne možete da dođete ni do peska da zaštitite svoj dom. Uglavnom se pesak raspoređuje onima kojima je voda već ušla u dvorišta, a oni koji možda 'čekaju' Savu teško mogu da dođu do džakova. I na njima ima onih koji hoće nepošteno da zarade, pa je cena džaka skočila sa 19, na 25 dinara! Ovakve stvari očigledno izvlače ono najbolje iz nekih i ono najgore iz nekih drugih"

Back