Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Зар није чудно, господине Равнатељу, да помињеш Etihad, а прећуткујеш
"Споразум са народом" петооктобарских битанги и коњокрадица?
:think:

Sta je 'ravnatelj'? Ne znam.

Sporazum sa narodom je bio prvo javno objavljen, pa posle uglavnom nije sproveden.

Ugovor sa Etihadom je sproveden, ali nije objavljen. Nije ni ugovor za Fijat, ali idolopoklonicima to nije vazno.

Sta je 'ravnatelj'? Ne znam.

Sporazum sa narodom je bio prvo javno objavljen, pa posle uglavnom nije sproveden.

Ugovor sa Etihadom je sproveden, ali nije objavljen. Nije ni ugovor za Fijat, ali idolopoklonicima to nije vazno.
Равнатељ = уредник!
Дакле, не селективно већ континуитет превара и неиспуњених обећања "од 1000 јевра по (глупој) глави"!

После покоља над економијом и привредом Србије, отпочетим након 5.октобра, у 2013/14. за свакога
ко би се нашао на водећој позицији у Србији, брз опоравак је у сфери немогуће мисије!

Ако икакав помак ка добру Србије учини Господар, упутићу ивињење за сваки приговоор овде икада
написан.. РАзмере деструкције које је за собом оставио револуционарно-пљачкашки НАТО/ЦИА
башибозлук, могу се без резерве назвати националном катастрофом!

Ово је била саствим логична одлука.

У Коцељеву је на изборима 2014. СНС процентуално добила највише гласова ( 71,1%).

Ma ljudi kako je ovo moguce geografski?

Pogledajte malo kartu Srbije, preusmeravanje Tamnave u polja da ne poplavi Koceljevu nema i ne moze imati nikakve fizicke veze sa Kolubarom, koja je potopila Obrenovac.
Sa druge strane, ako se Tamnava izlije u polja, to slabi pritisak na Kolubaru, koja bi tad jos manje imala sanse da potopi Obrenovac, tako da meni uopste nije jasno kako je autor teksta mogao ovako nesto da napise. Ipak su ovo ozbiljne novine, nisu neka zuta stampa...

wAAAABJRU5ErkJggg==
Оригинал поставио sunchaya
Eno poplaviše ameri i Sibir...
sad.gif.pagespeed.ce.prCIZDFeFm.gif

http://www.novosti.rs/vesti/planeta....ano-7600-ljudi

А као не ради ХААРП :evil:

1.
Е сад ће Баћушка ДА ИМ ВРАТИ ИСТОМ МЕРОМ :rtfm::rtfm::rtfm:....... заборавили су Јенкији како су кукали 2012. да су Руси изазвали својом варијантом ХАРП-а ураган "СЕнди"...
http://press.rs/krenule-teorije-zavere-ruske-haarp-antene-izazvale-uragan-sendi-video/

2.
RUSKI EKSPERT DMITRIJ SEDOV TVRDI: UZ KLIMATSKO ORUŽJE, EFEKAT POPLAVE JE BAŠ ONAKAV KAKO JE PLANIRANO!

Све је лепо и тачно објаснио а објавио Фонд Стратешке Културе
на сајту: http://srb.fondsk.ru/news/2014/05/19/sad-srbiia-roder.html

Зар није чудно, господине Равнатељу, да помињеш Etihad, а прећуткујеш
"Споразум са народом" петооктобарских битанги и коњокрадица?
:think:
Sporazum sa narodom je prazno predizborno obećanje , poput Beograda na vodi ,Tadićevih miliona radnih mesta ., ili Slobinih Brzih pruga Srbije i švedskog standarda , a zaključivanje sumnjivoh ugovora poput ovog sa Etihadom , Gazspromom ili Fiatom je druga stvar jer se tu radi o konkretnim obavezujućim medjunarodnim ugovorima velike vrednosti , koji će svakako imati posledice za državu , kakve tek ćemo da vidimo...

Tuga u Obrenovcu: Šest dana su mi govorili da mi je mama živa, a onda sam u kući našla njeno unakaženo telo
Iako je policija uveravala da je njena majka evakuisana i na bezbednom, Svetlana nikako nije mogla da je pronađe. Kada je policija napokon odgovorila na njene molbe da se obiju vrata kuće, unutra je zatekla unakaženu majku

http://dnevno.rs/vesti/beograd/1259...da-sam-u-kuci-nasla-njeno-unakazeno-telo.html

Tuga u Obrenovcu: Šest dana su mi govorili da mi je mama živa, a onda sam u kući našla njeno unakaženo telo
Iako je policija uveravala da je njena majka evakuisana i na bezbednom, Svetlana nikako nije mogla da je pronađe. Kada je policija napokon odgovorila na njene molbe da se obiju vrata kuće, unutra je zatekla unakaženu majku

http://dnevno.rs/vesti/beograd/1259...da-sam-u-kuci-nasla-njeno-unakazeno-telo.html

Odmah da je Vucic uhapsi jer siri paniku.

inace, Srbija ce da posalje 0 pomoci, to mogu da razumem mi nemamo sada, ali i 0 spasilaca da pomognu. to vec ne mogu da razumem.

- - - - - - - - - -

tako i od onog decka, Dzombe, zena i dete nisu ni na spisku poginulih ni nestalih u MUPu, a nema ih.

inace, Srbija ce da posalje 0 pomoci, to mogu da razumem mi nemamo sada, ali i 0 spasilaca da pomognu. to vec ne mogu da razumem.

Bolje da ne saljemo spasioce, da se ne udave tamo, samo veci haos ce da naprave...

- - - - - - - - - -

tako i od onog decka, Dzombe, zena i dete nisu ni na spisku poginulih ni nestalih u MUPu, a nema ih.

I njega Vucic da odmah uhapsi.

Равнатељ = уредник!
Дакле, не селективно већ континуитет превара и неиспуњених обећања "од 1000 јевра по (глупој) глави"!

После покоља над економијом и привредом Србије, отпочетим након 5.октобра, у 2013/14. за свакога
ко би се нашао на водећој позицији у Србији, брз опоравак је у сфери немогуће мисије!

Ако икакав помак ка добру Србије учини Господар, упутићу ивињење за сваки приговоор овде икада
написан.. РАзмере деструкције које је за собом оставио револуционарно-пљачкашки НАТО/ЦИА
башибозлук, могу се без резерве назвати националном катастрофом!

Materijalna steta svakako moze da se izmeri, ali sta sa stetom u ljudima? Koliko ljudi nije bilo voljno da pogine za sumanute vodje nase, tokom ratova? Oni sada grade neke druge zemlje. Cak nije to jedino sto nam se dogodilo... Stranke su kod nas prakticno sve. Ako si clan stranke, onda su ti sva vrata otvorena, a ako nisi clan, nemas cemu da se nadas.

Cini se da takva konstatacija lako stoji uz uz pro-eu stranke, ali je veoma veliko cudo da to jednako dobro stoji i uz "patriotske", koje bi trebale da znaju da cene pamet i sposobnost svog naroda.
Put ka EU ima mnogo problema, ali je tek "patriotizam" politicara potpuna i surova laz. Ko zna koliko ce vremena da prodje da bi se to shvatilo.

Ovo je katastrofa. Procitala sam clanak. A sto je policija krenula bez nje u proveru (i to posle 6 dana)? Kaze brat ih je video... Hm...Ne valja ovo nikako.

Ovo je katastrofa. Procitala sam clanak. A sto je policija krenula bez nje u proveru (i to posle 6 dana)? Kaze brat ih je video... Hm...Ne valja ovo nikako.

Мене највише интересује ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ПРИПАДНИКА МУП-а који су УВЕРАВАЛИ ЖЕНУ ДА ЈОЈ ЈЕ МАЈКА ЖИВА И ЕВАКУИСАНА... јер то ипак не бих могли да назовемо ГРЕШКОМ..... него, кхм.........

Kako se zove majka? Jel je ima na listi stradalih? Jel je ima na listi nestalih?
Da se posetimo...
Ovo je naslovna strana vučićevog informera 19.5.
P200514_11.57.jpg

ispod toga, vučić kaže da je već nađeno 12 žrtava??? wtf?
takođe na naslovnoj strani, džambo navodi svoju ženu i dete. (2)
na strani br. 2 piše da ima heroja koji su dali svoj život spasavajuči svoje komšije. (koliko?)
takođe na strani br.2 piše da su na nekim mestima pronađene podavljene i cele porodice.(koliko)
na strani br. 3 piše da je u jednoj kući pronađen jedan leš a u susednom dvorištu, cela grupa ljudi. (koliko?)
da li se svi ti ljudi ubrajaju u one koji su i zvanično stradali?
i na kraju, koliki je zvanični bilans nestalih i stradalih. jel su među njima i oni?

Poslednja izmena:
Kako se zove majka? Jel je ima na listi stradalih? Jel je ima na listi nestalih?
Da se posetimo...
Ovo je naslovna strana vučićevog informera 19.5.
Pogledajte prilog 330959

ispod toga, vučić kaže da je već nađeno 12 žrtava??? wtf?
takođe na naslovnoj strani, džambo navodi svoju ženu i dete. (2)
na strani br. 2 piše da ima heroja koji su dali svoj život spasavajuči svoje komšije. (koliko?)
takođe na strani br.2 piše da su na nekim mestima pronađene podavljene i cele porodice.(koliko)
na strani br. 3 piše da je u jednoj kući pronađen jedan leš a u susednom dvorištu, cela grupa ljudi. (koliko?)
da li se svi ti ljudi ubrajaju u one koji su i zvanično stradali?
i na kraju, koliki je zvanični bilans nestalih i stradalih. jel su među njima i oni?

ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Vucic govori istinu. to je rekao u areni na onom balu vampira, da ONI ne lazu i da im zato narod veruje.

elem treba hapsiti jos opozicionara zbog sirenja panike i bez osnova ih drzati na robiji po sedam dana.

Back