Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 64.030
Неће се заборавити поплава, већ грешке и неспособност државног апарата. Сталним спиновањем угушиће се свака помисао на позивање да одговорни одговарају за своје пропусте.
Ali pre toga treba utvrditi odgovorne, objektivno i nepristrasno, a sada bojim se jos nije vreme za to, jer kruze razne price i glasine, tako da se ne moze odvojiti istina od lazi, premda se nazire.
- - - - - - - - - -
ko je spomenuo vlast? ko spominje puč? ljudi iznose opravdane sumnje u proceduralne greške i traže odgovornost odgovornih. Prvo se sumnjalo u Čučkovića a on je upro prst na Marića...sad nek Marić kaže (i dokaže) da li mu je neko naredio da se ne ispoštuje procedura za opozicioni Obrenovac ili je sve njegovo maslo.
Pa sto mene pitas? Neka kaze sta ima da kaze, ono sto je imao rekao je juce na Dnevniku RTS.
Mozda ce i verovatno ce izaci kasnije jos sa nekom izjavom i informacijama.
Meni se on cini kao odgovoran covek, mozda najodgovorniji, ali da ne prejudiciram, uliva mi neko poverenje za sada a tek sam pre 3 dana cula za njega.
Poslednja izmena:
Da li si ti krštena, ne misliš valjda da je normalno da je vlada Srbije specijalizovana za akcije spasavanja, drugo kada na mesto postaviš partijski, a ne stručni kadar onda je logično zašto se država pokazala neefikasna kako u preventivi tako i u rešavanju problema.