Не знам, ја сам у другој половини двадесетих и нисам баш једва пунолетан, али немам још ни засновану породицу, нити ми је "стојко пун секса", већ сам у дилемама око организације сопственог живота, посла, везе, места становања и других планирања, тако да ми се ове приче никако у то не уклапају. Тим пре што заиста, али заиста, немам поверења у "ове наше".
Наша војска и полиција су контролисали КиМ 100% пре 8 година, обавили су свој део посла, изгубили одређен број људи, одређен број завршио са белим штапом или у инвалидским колицима, и повукли се сви до једног као да рата није ни било, још све заповеднике депортовали у иностранство да им суде што су уопште радили свој посао. А какве су сада околности? Шиптари направили војску, наша војска ослабила, потресана аферама и тоталним губитком угледа, НАТО се укопао у базама, а државни политички врх је на власти управо захваљујући подршци тих истих земаља које се залажу за независност Косова. И за који к... сад да ме неко цима да пешачим под пуном опремом, једем из порције по цичи зими, радим редарства или копам ровове по залеђеној земљи, или шта се већ ради на војним вежбама...