Ponoš: Spremni da reagujemo

Pa to bi i josh bilo mogutje..jer ja sam skeptichan da su ovi Norvezani Bantu crnci i ko li je vetj dole doshli da ratuju...ali da mi danas imamo nekog novog Zivojina Mishica a ne Ponosha.Tamo da ih sad UCHK napadne sve bi se raspalo.
Ne bi to bi problem koliko reakcija koja bi usledila chak i da izvrshimo efektivn prvi udar.
Mislizh da bi EU i pre svega Amerikanci preshli preko takve sramote?
Sravnili bi nas sa zemljom iz vazduha.

Ради се само о моодима...
Знаш разлика је гинути за част Србије и за част НАТО пакта... посебно ако си Словак илио Норвежанин...

neka bude....
artiljerija bije...
avioni iz obliznjih baza polecu i stizu na lice mesta u roku od 15 minuta (verovatno i manje, ne znam u kakvom su stanju ostale baze) i neutralisu artiljeriju......

Авиони су полетели и упркос тврдњи да су линије додира преблизу, напали непријатељске положаје.
услед близине додира већина њихових убојних средстава пала је на ваше положаје и имала разорније дејство од непријатељске артиљерије.
Напад није успео да неутралише непријатеља и артиљерија и даље туче.

Курири вам јављају о огромном броју погинулих цивила, али и ваших војника из ваше базе. за друге незнате јер немате везу.
Јављају вам да не знају где ће да сместе рањене и сахране мртве.
Од б/т средстава остало вам је само лако наоружање.

Шта ћете даље?

Ma ne bi oni ginuli ali teshko da bi i iko ovde za Kosovo...to bi moralo pod prisilom.
Jednostavno frontalno mi protiv NATO-a nemamo shanse,ne zato shto bi/ne bi ginuli nego shto bi im tek neki masakr nad tim raznim levacima dao za pravo i povod da nas totalno skenjaju.
Ma dovoljno je samo da nam ponovo uvedu sankcije i pocrkali bi za par godina.Ne moraju ni da nas bombarduju.

Ma ne bi oni ginuli ali teshko da bi i iko ovde za Kosovo...to bi moralo pod prisilom.
Jednostavno frontalno mi protiv NATO-a nemamo shanse,ne zato shto bi/ne bi ginuli nego shto bi im tek neki masakr nad tim raznim levacima dao za pravo i povod da nas totalno skenjaju.
Ma dovoljno je samo da nam ponovo uvedu sankcije i pocrkali bi za par godina.Ne moraju ni da nas bombarduju.

Нарочито после српског стратешког пораза - независне Црне Горе.

koja glupost.
pa ni u snu ne može da se dogodi tako nešto, a i da se dogodi, ode jedan komandant kfor, stiže atomka.
yebote, ladno razmatramo mogućnosti pobede nad NATOom lol

Већу глупост нисам чуо.
за употребу нуклеарног наоружања потребно је председничко наређење.
Председник још увек спава. Стање на терену је непознато услед губитка комуникација. Извештаји су ретки и противречни.

П.С. На кога да баце атомску бомбу? Џексон је 1999 рекао Кларку да се носи у П.М. када је овај хтео да крене на Русе.

Лично верујем да би Француска претила Америци нукларним ударом ако ови баце бомбу на Европу :lol::lol::lol:
Од те твоје бомбе би се потровало пола европе

Пошто од вас није било одговора, командант Немачке бригаде кренуо је у пробој.
Упркос жестоком јуришу, напад је сломљен уз ужасне губитке. непријатељ је заузео Немачке положаје и заробио преживеле, отприлике 1,000 њих.

Захваљујући вашем командовању, непријатељ сад аима 1,000 таоца.

Авиони су полетели и упркос тврдњи да су линије додира преблизу, напали непријатељске положаје.
услед близине додира већина њихових убојних средстава пала је на ваше положаје и имала разорније дејство од непријатељске артиљерије.

e ovde je greska.....
moderni helikopteri i avioni (kako ruski, tako i americki) su je*eno precizni......
nije ovo WW2....

Курири вам јављају о огромном броју погинулих цивила, али и ваших војника из ваше базе. за друге незнате јер немате везу.
Јављају вам да не знају где ће да сместе рањене и сахране мртве.
Од б/т средстава остало вам је само лако наоружање.

Шта ћете даље?

Кад већ волеш да се играш Ризика:

"Услед великих цивилних жртава и губитака савезничких снага приликом одржавања мултиетникултурног КосовА, одлучили смо да аждају треба дотући у главу да више никад не помисли да ратује и зато смо послали из база ....... бомбардере да дејствују на командне центре у Београду и ангажовали оклопно механизоване снаге за брзе интервенције из правца Мађарске, Хрватске и Румуније итд., итд.."

А пошто знамо да сви који су досад бомбардовали Бгд, су то радили са пуно пажње...могу се наслутити последице, могу мало да се поткаче и Ниш и Нови Сад.. А тек наш потенцијал за фронталну одбрану у случају оклопно механизованог напада уз подршку авијације кроз Рааааавнуууу Војводини до Београда....пих

Стратегу мој...

2267_noscale_ME0000778420_2_1.jpg

command-conquer-tiberium-wars.jpg

CC3TiberiumWars_Xbox360_sma.jpg

eh a ja sam bas pod jakim utiscima,tiberium wars,venom upgrade,kako mi se puca!
:D

e ovde je greska.....
moderni helikopteri i avioni (kako ruski, tako i americki) su je*eno precizni......
nije ovo WW2....
У Ираку је до сада оборено 42 Апача.
Сада је мрак, пола хеликоптера има ограничено дејство и ноћу. Чак и да су сви исправи, НАТО не може да ангажује више од 50 у једном тренуттку. Једноставно премало.

П.С. Жао ми је али сте рекли авиони а не хеликоптери. Већ сте донели погрешну стратешку одлуку о употреби одрееђеног типа наоружање.

П.С.С. У првом Заливском рату 80% губитака било је Френдли-фајер.

Знаш како, ја му већ дођем неки ветеран и другачије гледам на ствари од млађих, што је и сасвим нормално. Свестан сам да ћемо највероватније пући ако дође до рокања али ако се без борбе повучемо пућу ћемо још више. Лично немам лудачку жељу за ратом али ако већ дође до тога боље да цимају нас него једва пунолетне клинце, нама је већ ионако пун стојко секса, дроге и рокенрола, не губимо много. А и идеална прилика да се мало побегне од жене, још кад се она прими на руску драму у сопственом животу, па љубав цвета...

Не знам, ја сам у другој половини двадесетих и нисам баш једва пунолетан, али немам још ни засновану породицу, нити ми је "стојко пун секса", већ сам у дилемама око организације сопственог живота, посла, везе, места становања и других планирања, тако да ми се ове приче никако у то не уклапају. Тим пре што заиста, али заиста, немам поверења у "ове наше".

Наша војска и полиција су контролисали КиМ 100% пре 8 година, обавили су свој део посла, изгубили одређен број људи, одређен број завршио са белим штапом или у инвалидским колицима, и повукли се сви до једног као да рата није ни било, још све заповеднике депортовали у иностранство да им суде што су уопште радили свој посао. А какве су сада околности? Шиптари направили војску, наша војска ослабила, потресана аферама и тоталним губитком угледа, НАТО се укопао у базама, а државни политички врх је на власти управо захваљујући подршци тих истих земаља које се залажу за независност Косова. И за који к... сад да ме неко цима да пешачим под пуном опремом, једем из порције по цичи зими, радим редарства или копам ровове по залеђеној земљи, или шта се већ ради на војним вежбама...

Кад већ волеш да се играш Ризика:

"Услед великих цивилних жртава и губитака савезничких снага приликом одржавања мултиетникултурног КосовА, одлучили смо да аждају треба дотући у главу да више никад не помисли да ратује и зато смо послали из база ....... бомбардере да дејствују на командне центре у Београду и ангажовали оклопно механизоване снаге за брзе интервенције из правца Мађарске, Хрватске и Румуније итд., итд.."

А пошто знамо да сви који су досад бомбардовали Бгд, су то радили са пуно пажње...могу се наслутити последице, могу мало да се поткаче и Ниш и Нови Сад.. А тек наш потенцијал за фронталну одбрану у случају оклопно механизованог напада уз подршку авијације кроз Рааааавнуууу Војводини до Београда....пих

Стратегу мој...

За напад на Србију треба некакво одобрење, макар НАТО држава. Оне треба да се састану. За пар дана.
:)

Већина ни незна шта се дешава доле. Сада је 3 ујутро и сви спавају...

do sada, ali od kada?
i na koji nacin?
lako je skrivati se pa ih obarati iz potaje, a sasvim druga stvar obarati ih u pravom sukobu.....

Сада је мрак, пола хеликоптера има ограничено дејство и ноћу. Чак и да су сви исправи, НАТО не може да ангажује више од 50 у једном тренуттку. Једноставно премало.

stvarno ne znam otkud ti ova informacija.....
sem toga, 50 helikoptera nikako nije premalo, pogotovo ako se zna gde je neprijatelj....

П.С. Жао ми је али сте рекли авиони а не хеликоптери. Већ сте донели погрешну стратешку одлуку о употреби одрееђеног типа наоружање.

ne, ja sam rekao I avioni I helikopteri

opet, vrlo mi je tesko da poverujem u ovo.....
pa i ameri su sami priznali da su im iracani skenjali XX aviona....ne secam se tacnog broja....

jel si duvao nesto?pa pavkovic je javio milosevicu vojska moze jos a ovaj njemu ne moze narod,jos se jedan americki general kajao sto nisu prve noci bombardovanja srusili sve mostove u beogradu i pogodili sve drzavne zgrade

Богарте, то је и највећи проблем. Ко год је био у тзв. ЈНА и ЈА и сад у ВЈ не може да верује Поношу. Човек који не верује свом комаданту није добар борац или без доброг комаданта нема доброг борца. А у свему је најбитније поверење, вера и заједнички циљ.
А Понош и булумента.....

Добро. Одох сада ја да спавам, касно је.
До ујутру ће Обере сви твоји војници бити мртви или заробљени, јер си:

1. Потценио непријатеља
2. Преценио своје снаге
3. Одбио да поверујеш у реалност на терену.

Честитам, ти си прави примерак западног команданта! :)

Лаку ноћ:)

Добро. Одох сада ја да спавам, касно је.
До ујутру ће Обере сви твоји војници бити мртви или заробљени, јер си:

1. Потценио непријатеља
2. Преценио своје снаге
3. Одбио да поверујеш у реалност на терену.

Честитам, ти си прави примерак западног команданта! :)

Лаку ноћ:)

gde si ti cuo za spavanje u ratu:confused:

Back