Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Jel dobro pokriva? Kakve je konzistencije? Koja je cena?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel dobro pokriva? Kakve je konzistencije?

Preporuke za dobar korektor za podocnjake?
Trenutno koristim dva Rimmelova, jedan u stiku i jedan tecni ali nisam skroz zadovoljna...
Никад нисам користила камени. А иначе имам проблем са пудерима, или ми драстично исуше кожу или се много сјаји...Са Вишијевим уопште нисам задовољна, некако су масни. Тренутно користимNe bi trebao da bude previse svetao, ali za nijanisu svetliji od pudera. Barem meni tako odgovara. Ja obicno uzimam dvojku korektor.
Kameni puder imam Max Factor, ali ga ne koristim jer vise volim onako sveze, sjajno lice. Kamni puder mi mnogo matira i osusi kozu.
Moja sestra ga nekad stavlja i samog, bez tecnog i za njenu kozu je super. Sve zavisi od koze.
Ja bih probala neki u prahu, translucent za preko tecnog...
Па који је лаган, даје баршунаст изглед лицу и фино матира? (и после њега не остаје црвенило и сличне појаве)?
Ne svidja mi se taj aplikator...Oko 1000 din.
U Jasminu se, u decembru, dobijao i sjaj njihov za usta na poklon. Sjaj ima cudan aplikator, plasticni, a delili su neke neutralne boje. Imam dva ta sjaja vec, ne bih opet kupila al kad dele za dzabeNe svidja mi se taj aplikator...

Баш ћу да гвирнем следећи пут у сјај, да видим то чудо 
Evo citam sad ocene, kazu da je bezveze aplikator, da se jako brzo potrosi tubica.
Kakav je tebi?

Javi utiske 

Е изеш га....Па који је лаган, даје баршунаст изглед лицу и фино матира? (и после њега не остаје црвенило и сличне појаве)?