Помоћ при шминкању

na Grbavici, ugao Brace Ribnikar i M.Gorkog

Аха, хвала :)
....на конту пегле из снимка са јутјуба....купила сам оне металне виклере :lol: мислим да ћу њима постићи сличан ефекат, пошто хоћу косу да терам онако, напоље :lol:

....malo sam vas citala...i vidim imate problem sa nanosenjem senki,
ili bolje receno njihovim tragovima na jagodicama...e, pa evo vam
resenja za to...na taj deo ispod oka nanesite malo decijeg pudera u
prahu...pa kad se nasminkate..samo cetkom lagano bukvalno ocetkate
i puder i sve sto je na njega palo....probajte, videcete koliko je lako, i
koliki je to spas..nema umrljane sminke i popravljanja pudera....:ok:

....malo sam vas citala...i vidim imate problem sa nanosenjem senki,
ili bolje receno njihovim tragovima na jagodicama...e, pa evo vam
resenja za to...na taj deo ispod oka nanesite malo decijeg pudera u
prahu...pa kad se nasminkate..samo cetkom lagano bukvalno ocetkate
i puder i sve sto je na njega palo....probajte, videcete koliko je lako, i
koliki je to spas..nema umrljane sminke i popravljanja pudera....:ok:

Не остане онако, бело, од пудера?

nisam kupila trepavice :(
ne umem da izaberem...
mislim ne znam kako da odredim da ne budu preduge i previshe veshtachke :lol: (a nisam imala vremena da se premishljam puno jer sam bila u zurbi)
inache vecina je 350din, a lepak (malo veci, nisam videla koliko ima ml) je 320din tako da nije strashno
josh samo da me neko prosvetli kako da odaberem

nisam kupila trepavice :(
ne umem da izaberem...
mislim ne znam kako da odredim da ne budu preduge i previshe veshtachke :lol: (a nisam imala vremena da se premishljam puno jer sam bila u zurbi)
inache vecina je 350din, a lepak (malo veci, nisam videla koliko ima ml) je 320din tako da nije strashno
josh samo da me neko prosvetli kako da odaberem
Можда би најбоље било да прво погледаш код Кинеза :lol: Видиш да ли код њих има већег избора, па купиш неколико, да испробаш. А онда кад видиш које ти највише одговарају - потражиш квалитетније ;)
Мени су добре оне што Гвен Стефани носи...густе и све исте величине :aha:

Da vam prenesem utiske za one cetkice sta sam kupila- dobre su!
Jedino je ona kosa za rumenilo mala, ne sluzi svrsi, osim mozda za highlighter na vrhu obraza.
Ostale su super.

Sto se tice koretkora, uzela sam Pan stik od Max Factora i radi posao. Super pokriva i moze da se stavlja kao puder, sto mu ustvari i namena... Ipak je masniji, pa moram preko da stavim malo puder u prahu.

Poslednja izmena:
devojke drage :)

treba mi pomoc - ali ne pri sminkanju vec pri kupovini :)

naime, treba mi crna senka ili crna olovka ili nemam pojma.... 1. imam senku koja je sedefasta (ja hocu mat) i koju kad stavim preko celog kapka, recimo kao Ket Von D, normalno posle sat vremena ona se skupi na prevoju kapka i nije bre crno nego je nemam pojma crno/sivo.. (valjda me neko razume!)

koju da kupim, cime da mazem oci da bude crno kao ugalj?

Ja obozavam pigmente, imam ih u raznim bojama. Zeznuti su za koriscenje malo, meni najbolje uspeva sa prstom da ih stavim:think:
Kupila sam skoro Deborah trio senki, raspale su se posle 2 dana. Nisu mi ispale, samo vidim da su polomljene iz cista mira. Bas sam se smorila, mozda su im bile bajate....

Poslednja izmena:

Back