- Poruka
- 8.909
na Grbavici, ugao Brace Ribnikar i M.Gorkog
Аха, хвала

....на конту пегле из снимка са јутјуба....купила сам оне металне виклере
мислим да ћу њима постићи сличан ефекат, пошто хоћу косу да терам онако, напоље 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na Grbavici, ugao Brace Ribnikar i M.Gorkog

мислим да ћу њима постићи сличан ефекат, пошто хоћу косу да терам онако, напоље 

....malo sam vas citala...i vidim imate problem sa nanosenjem senki,
ili bolje receno njihovim tragovima na jagodicama...e, pa evo vam
resenja za to...na taj deo ispod oka nanesite malo decijeg pudera u
prahu...pa kad se nasminkate..samo cetkom lagano bukvalno ocetkate
i puder i sve sto je na njega palo....probajte, videcete koliko je lako, i
koliki je to spas..nema umrljane sminke i popravljanja pudera....![]()
Видех сад да јесиNe znam koji je to snimak,
ali verovatno je u pitanju MF puder u prahu translucent.
Kad se sminka, obicno se ispod podocnjaka nanosi puder u prahu - bebi ili neki neutralan,
i kad se zavrsi sa sminkanjem, onda se taj deo odstrani cetkom. Tako bar rade profi sminkeri.

(a nisam imala vremena da se premishljam puno jer sam bila u zurbi)Можда би најбоље било да прво погледаш код Кинезаnisam kupila trepavice
ne umem da izaberem...
mislim ne znam kako da odredim da ne budu preduge i previshe veshtachke(a nisam imala vremena da se premishljam puno jer sam bila u zurbi)
inache vecina je 350din, a lepak (malo veci, nisam videla koliko ima ml) je 320din tako da nije strashno
josh samo da me neko prosvetli kako da odaberem
Видиш да ли код њих има већег избора, па купиш неколико, да испробаш. А онда кад видиш које ти највише одговарају - потражиш квалитетније 

" 

Devojke, moze savet?
Nisam se do skoro uopste sminkala, ponekad maskara i eto ga!
Kozmeticki sam neuka, pa me zanima koja je podloga dobra za lice (imam masniju kozu)?![]()