Помоћ при шминкању

Ne bi trebao da bude previse svetao, ali za nijanisu svetliji od pudera. Barem meni tako odgovara. Ja obicno uzimam dvojku korektor.
Kameni puder imam Max Factor, ali ga ne koristim jer vise volim onako sveze, sjajno lice. Kamni puder mi mnogo matira i osusi kozu.
Moja sestra ga nekad stavlja i samog, bez tecnog i za njenu kozu je super. Sve zavisi od koze.
Ja bih probala neki u prahu, translucent za preko tecnog...

Ne bi trebao da bude previse svetao, ali za nijanisu svetliji od pudera. Barem meni tako odgovara. Ja obicno uzimam dvojku korektor.
Kameni puder imam Max Factor, ali ga ne koristim jer vise volim onako sveze, sjajno lice. Kamni puder mi mnogo matira i osusi kozu.
Moja sestra ga nekad stavlja i samog, bez tecnog i za njenu kozu je super. Sve zavisi od koze.
Ja bih probala neki u prahu, translucent za preko tecnog...
Никад нисам користила камени. А иначе имам проблем са пудерима, или ми драстично исуше кожу или се много сјаји...Са Вишијевим уопште нисам задовољна, некако су масни. Тренутно користим
21GmgGBWnlL._AA200_.jpg
...док не наиђем на нешто боље...
Пробала бих овај
affinitone.jpg
Да ли неко има искуства са њим?

Ova dva ne preporucujem-

Maybelline je mnogo tezak, vidi se na licu skroz, ako imas prosirene pore- videce se iz aviona, mastan je.

Revlon- mnogo matira kozu, ulaci se u sitne borice i naglasava ih, lice bude onako bezivotno. U pocetku sam mislila da je ok, ali posle par koriscenja jok...

A ova dva druga volim-

Bourjois je bas lagan, daje onako svez izgled, ne susi kozu. Jedino ko hoce bas pokrivenost, onda ne. Ovo je moj izbor, vec 3 bocica i bas sam zadovoljna.

Rimmel je ok, ima neke cestice kao sljokice,ali bas diskretne. Zbog toga malo grebucka kad se stavlja. Lepo pokriva, nije pretezak, ali nije ni lagan. Ima lep izbor nijansi ...

Oko 1000 din.
U Jasminu se, u decembru, dobijao i sjaj njihov za usta na poklon. Sjaj ima cudan aplikator, plasticni, a delili su neke neutralne boje. Imam dva ta sjaja vec, ne bih opet kupila al kad dele za dzabe:lol: Ne svidja mi se taj aplikator...

Како пластичан? :lol:
Е да, кад бираш нијансу где испробаш тестер?
Ја на руци, али, другачије је кад га после куповине нанесем на лице...буде тамнији. Или ми се, бар, чини. А ружеве више не знам где да испробавам. Морају да се ставе на усне, нема друге...:confused:

Evo, ovakav:lol:
To im je neka revolucionarna tehnologija, od plastike je i ima rupu u sredini. Pa, kao pokupi visak sjaja koji si nanela. Bezveze...

A puder znam otprilike koji koristim, pa probam na ruci. Ili malo na lice.
Karmin nema sanse da izaberem kako treba. Narocito neutralne nijanse. Uvek promasim, totalno drugacije izgleda na ustima...

Е изеш га.... :lol: Па који је лаган, даје баршунаст изглед лицу и фино матира? (и после њега не остаје црвенило и сличне појаве)?

Nakon isprobavanja i mase bezuspesnih eksperimenata meni su se najbolje pokazala sledeca dva pudera...zacudo, bez ijednog razumnog objasnjenja, oba pokrivaju slicno i moj subjektivan osecaj je identican a razlika u ceni neverovatno velika...

matmorphose.jpg

dior-nude-foundation.jpg

Back