Pomoc oko materijala za seminarske, maturske i dr. radove

• Začetnik teme Začetnik teme milosjgl@yahoo.com
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li je neko imao pismeni na temu lektira:"na drini cuprija"i "necista krv" i da li moze da mi kaze kako su glasile te

Koliko se secam obicno se da neka recenica iz Andricevog dela, jer skoro svaka njegova recenica je neka sira ideja pa da o tome uopsteno pises ili izvodis neke zakljucke, pravis paralele itd. A sto se tice Neciste krvi, mislim da smo imali nesto tipa odnosi u porodici i patrijarhalno drustvo i Sofkina zrtva...

izrada UNIKATNIH SEMINARSKIH, DIPLOMSKIH, MATURSKIH, MAGISTARSKIH, DOKTORSKIH radova, PROJEKTOVANJE I GRAFICKI radovi iz svih oblasti

- izrada unikatnih radova na zadatu temu

- PowerPoint prezentacije

- Graficki radovi i graficki dizajn (izrada radova i kursevi - Corel, Ilustrator, Photoshop)

- Web design (izrada sajtova i kursevi - HTML, CSS, javascript - Flash, Dreamweaver)

- Projektovanje

- SEO (optimizacija sajtova i bolje pozicioniranje na pretrazivacima)

- E-marketing

- Izrada CV radnih biografija i biznis planova

BRZO, KVALITETNO, POVOLJNO, KREATIVNO

Ivan:

062 96 08 476

ivanjoksimovic@gmail.com

Poslednja izmena:
Hitno mi treba pomoc oko maturskog rada!!! :( Tema je ATINSKA DEMOKRATIJA. Ne razumem sta tacno da pisem,ja sam birao nesto drugo ali je prof. malo zabunjen pa mi je dao ovo i nije mi dao ni literaturu niti mi je rekao sta da pisem..samo mi je dao temu :( Da li mozete da mi napisete neke teze,pa da ja tako imenujem pasuse i da pisem. Malo da mi obrazlozite temu u par teza..molim vas :( trebam sto pre da napisem :S

Za kada ti treba? Mogu da ti to uradim

pa ono... kroz dve nedelje vrv... samo da mi prodje rep iz ruskog, i krenucu da ga radim, volim stv ruski i msm da mi ne bi bio problem, nego me interesuje znas li negde gde mogu literaturu da nadjem? Doduse, drug mi je iz Moskve doneo bas extra knjigu o Jesenjinu, bukvalno ceo njegov zivot, ali bih volela jos negde da vidim... ako bas ne stignem, zovem te :) Ali SPASIBO u svakom slucaju :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back