Ulice
Aktivan član
- Poruka
- 1.773
Zanima me u kojoj knjizi sa ek. fakulteta i na kom sajtu mogu naci sto vise o teorijama potreba (maslovljeva, hercbergova, alderferova, McClellandova).

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Za maturski rad imam da pisem na temu "Razvitak gradskog zanatstva i esnafa do XVI veka". Znaci neodredjeno je (ne tipa samo Evropa i sl). Ako neko zna neku literaturu ili mozda da ima na netu bio bih zahvalan. Hvalada li je neko imao pismeni na temu lektira:"na drini cuprija"i "necista krv" i da li moze da mi kaze kako su glasile te
Tema je ATINSKA DEMOKRATIJA. Ne razumem sta tacno da pisem,ja sam birao nesto drugo ali je prof. malo zabunjen pa mi je dao ovo i nije mi dao ni literaturu niti mi je rekao sta da pisem..samo mi je dao temu
Da li mozete da mi napisete neke teze,pa da ja tako imenujem pasuse i da pisem. Malo da mi obrazlozite temu u par teza..molim vas
trebam sto pre da napisem :S

) pa samo sam htela da pitam da li je neko isao u Ruski dom, da li je uclanjen tamo i slicno...moja je tema ZIVOT I DELO JESENJINA/..(ruski) pa samo sam htela da pitam da li je neko isao u Ruski dom, da li je uclanjen tamo i slicno...
Za kada ti treba? Mogu da ti to uradim
Ali SPASIBO u svakom slucaju