Pomiriti se sa tim i živeti bez očekivanja

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Spustite lestvice vi žene pa će možda biti bolje. Čini mi se da današnje žene (a možda i one od pre, ne znam) imaju prevelika očekivanja, previsoko mišljenje o sebi, prenizak prag tolerancije...
Imam teoriju, ako do 30/35 godine čovek/žena ne nadje srodnu dušu, problem je u njemu.

Strongly dissagree.

To su, opet, ocekivanja drustva. Moze covek da nadje svoju srodnu dusu i sa 50+ (znam jako mnogo primera).

Strongly dissagree.

To su, opet, ocekivanja drustva. Moze covek da nadje svoju srodnu dusu i sa 50+ (znam jako mnogo primera).
ma da..... to svakako
Među ljudima iz nauke pouzdano znam da si mnogi tek nakon su izgradili karijere, dobili čak i decu, počeli sa nekim drugim da žive posle 50... I da su zaista tek tada osetili puninu života udvoje. Nema pravila. To kao digresija

Ok, samo što po dosadašnjem pisaniju nećeš naći ni odgovor ni neki svoj put ovako, osim u slepu ulicu... Ali pošto vidim sad, toga si i sama svesna, duplo me zabole.
Pa ja nisam pitala za savet da MENI lično ljudi daju... nego principijelno. Ovde pišemo i o sebi, a ne samo da analiziramo druge... Svako od nas ima neka svoja očekivanja koja su se ili nisu ispunila.
A ja sam... pa... ispunjena ljubavima koje jesu donekle nesrećne, ali daju dodatni smisao životu.

ma da..... to svakako
Među ljudima iz nauke pouzdano znam da si mnogi tek nakon su izgradili karijere, dobili čak i decu, počeli sa nekim drugim da žive posle 50... I da su zaista tek tada osetili puninu života udvoje. Nema pravila. To kao digresija
Uteha i srozana lestvica, hormoni na izdisaju,...
Ne kažem da čovek ne može biti srećan i kad upozna nekog u 50. nego je poenta da je trebao to da uradi u 25.

Ne kažem da čovek ne može biti srećan i kad upozna nekog u 50. nego je poenta da je trebao to da uradi u 25.
pa ko kaže da i nije...
mislim, Ljubavi dolaze i prolaze
Ne raumem o kakvim srozanim lestvicama govoriš. Što je čovek stariji, sve ima istančanije kriterijume.. obrnuto od očekivanog. Više vole sami nego da robuju u nekom odnosu, posebno ako su se ostvarili kao roditelji, a i da nisu....
Ljubav može biti velika i u kasnijim godinama. Ali svakako i sa 25. No, ako gvoorim o sebi, a nisu svi kao ja naravno, meni je sada mnogo lepše u zaljubljenostima nego sa 25.. slobodna sam, sigurna, znam šta neću u najmanju ruku, nekako je čovek sigurniji kada je ostvaren poslovno, ima definisan život... mladost ima svoje prednsoti, ali i mane. Nije to nikakva "uteha", to je činjenica. Ali to je dalje od teme

pa ko kaže da i nije...
Ne raumem o kakvim srozanim lestvicama govoriš. Što je čovek stariji, sve ima istančanije kriterijume.. obrnuto od očekivanog. Više vole sami nego da robuju u nekom odnosu, posebno ako su se ostvarili kao roditelji, a i da nisu....
Ljubav može biti velika i u kasnijim godinama. Ali svakako i sa 25. No, ako gvoorim o sebi, a nisu svi kao ja naravno, meni je sada mnogo lepše u zaljubljenostima nego sa 25.. slobodna sam, sigurna, znam šta neću u najmanju ruku, nekako je čovek sigurniji kada je ostvaren poslovno, ima definisan život... mladost ima svoje prednsoti, ali i mane. Nije to nikakva "uteha", to je činjenica. Ali to je dalje od teme
Priroda je rekla svoje a sve ostalo je zavaravanje samog sebe

pa ko kaže da i nije...
Sto se ti pravdas ovom obliku zivota?

Tvoje misljenje je samo tvoje misljenje a ne zakon po kom mora da se vlada 8 milijardi ljudi.
Beznacajno je jer nema recepta istog za sve ljude. U stvari to "sta treba" je koren svih zaeba.

Tvoje misljenje je samo tvoje misljenje a ne zakon po kom mora da se vlada 8 milijardi ljudi.
Beznacajno je jer nema recepta istog za sve ljude. U stvari to "sta treba" je koren svih zaeba.
Naravno da moje mišljenje nije zakon kao ni tvoje mišljenje, ovo je Forum ako si zaboravila da te podsetim.
To što si se našla uvredjena jer te pogadja istina zato što si verovatno baba devojka ili komplikovana osoba koja ne funkcioniše u vezi, to je tvoj problem.

Današnjica je izpopačena, al vešanje i kastriranje homoseksualaca je ispravno, da muž leši ženu od batina je, takođe, ispravno.
Ženi je mesto u kuhinji, čim rodi decu da stavi maramu, i to je to!
Ako se ne uda i ne rodi decu do 25. ona je baba-devojka.
Ako se, ne daj boze, razvede - ***** raspuštenica!
Abortus - isključivo odluka muža!

Živele prave vrednosti 😁😁😁

Današnjica je izpopačena, al vešanje i kastriranje homoseksualaca je ispravno, da muž leši ženu od batina je, takođe, ispravno.
Ženi je mesto u kuhinji, čim rodi decu da stavi maramu, i to je to!
Ako se ne uda i ne rodi decu do 25. ona je baba-devojka.
Ako se, ne daj boze, razvede - ***** raspuštenica!
Abortus - isključivo odluka muža!

Živele prave vrednosti 😁😁😁
Naravno, sve ovo što si ovde napisao nije istina, otprilike je ovo vaš izgovor za izopačeno ludo vreme koje je došlo

Back